بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار حوادث و رخدادها

اخبار حوادث و رخدادها در این بخش اخبار و حوادث همانند آنچه که در روزنامه ها در بخش حوادث دیده میشود با رعایت قوانین گنجانده خواهد شد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-19-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سرقت فرش با جعل شناسنامه

سرقت فرش با جعل شناسنامه

جام جم آنلاين: 3 كلاهبردار كه با جعل شناسنامه اقدام به سرقت فرش‌هاي نفيس مي‌كردند ، توسط مأموران پليس دستگير شدند.
به گزارش فارس ،‌ عصر 8 شهريور امسال مالباخته‌اي با حضور در كلانتري 105 سنايي از تحويل اموالش به افراد غير، توسط متصديان يكي از پايانه‌هاي باربري سطح تهران شكايت كرد و به مأموران گفت: چندي پيش براي خريد چند تخته فرش و تابلو فرش به تبريز رفتم و پس از خريد 4 تخته فرش كه 2 تخته فرش و 2 تابلو فرش بود از طريق بارنامه آن‌ها را به تهران منتقل كردم و طي تماس تلفني با باربري مربوطه تأكيد كردم كه شخصاً براي تحويل تخته فرش‌ها مراجعه خواهم كرد اما در زمان حضور در پايانه باربري براي تحويل گرفتن فرش‌هاي خود متوجه شدم‌ فرش‌ها و تابلو فرش‌ها به شخص ديگري تحويل‌ شده است.

با تشكيل پرونده مقدماتي و به دستور بازپرس شعبه 12 دادسراي ناحيه 6 تهران، پرونده مقدماتي براي رسيدگي تخصصي در اختيار كارآگاهان پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
با حضور مالباخته در پايگاه سوم آگاهي ، وي به كارآگاهان گفت: ساعت 8 صبح يك شهريور از دفتر پايانه باربري با من تماس گرفتند و عنوان داشتند كه بار من به تهران رسيده و عنوان داشتند كه آيا شخصاً به باربري مراجعه خواهم كرد و يا اين‌كه فرش‌ها را از طريق آژانس برايم بفرستند كه در جواب آن‌ها تأكيد كردم ‌شخصاً به باربري مراجعه خواهم كرد.
وي افزود: پس از گذشت 2 ساعت مجدداً با تلفن همراه من تماس گرفته شد و اين بار نيز از من پرسيده شد كه آيا مي‌خواهم فرش‌ها را از طريق آژانس و يا پيك دريافت كنم كه مجدداً خواسته قبلي خود را به آن‌ها تأكيد كردم.
مالباخته در خصوص مراجعه خود به پايانه باربري به كارآگاهان پايگاه سوم گفت: در ساعت 14 همان روز براي تحويل گرفتن فرش‌ها به دفتر پايانه مراجعه كردم كه در آن‌جا به من گفتند كه شخصي با ارائه شناسنامه و معرفي كردن خود به عنوان صاحب اموال، فرش‌ها را تحويل گرفته است.
با توجه به اظهارات مالباخته ، تحقيقات كارآگاهان در خصوص شناسايي تحويل گيرنده فرش‌ها آغاز شد. در تحقيقات كارآگاهان از متصديان پايانه و مراجعه آن‌ها به دفتر پايانه باربري ، كارآگاهان تصوير شناسنامه شخصي را كه به دروغ خود را به عنوان صاحب فرش‌ها معرفي كرده بود به دست آوردند.
كارشناسان چهره‌نگاري پايگاه سوم در اقدامات فني پليسي خود موفق به شناسايي صاحب عكس الصاق شده در داخل شناسنامه به عنوان يكي از مجرمان سابقه‌دار پليس به نام امير شدند كه پيش از اين در سال‌هاي 70 و 81 به اتهام خريد و فروش و استعمال مواد مخدر دستگير و روانه زندان شده است.
با شناسايي امير به عنوان مراجعه كننده به باربري و تحويل گيرنده فرش‌ها، كارآگاهان با بهره‌گيري از اطلاعات موجود در سوابق متهم و در تحقيقات خود متوجه شدند كه پدر امير به نام علي نيز از مجرمان سابقه‌داري است كه در سال‌هاي 83 و 84 به علت كلاهبرداري و صدور چك هاي بلامحل دستگير و روانه زندان شده است.
با توجه به اطلاعات به دست آمده از علي و امير كارآگاهان پايگاه سوم موفق به شناسايي مخفيگاه متهمان در بلوار كاوه تهران شدند. با شناسايي مخفيگاه متهمان، كارآگاهان پايگاه سوم ضمن انجام هماهنگي‌هاي لازم با مقام قضايي و اخذ مجوز ورود به منزل متهمان، در‌ 20 مهر، پس از حصول اطمينان از حضور متهمان در داخل منزل به داخل مخفيگاه آن‌ها رفتند و در بازرسي از منزل آن‌ها موفق به كشف 2 تابلو فرش متعلق به مالباخته شدند.
با انتقال متهمان به پايگاه سوم، با توجه به كشف 2 تابلو فرش متعلق به مالباخته در داخل مخفيگاه متهمان‌، علي و امير به ناچار مجبور به اعتراف شدند.
امير در اعترافات خود به كارآگاهان گفت: در ساعت 10 يك شهريور با به دست آوردن شماره تلفن صاحب فرش‌ها با وي تماس گرفتم و ضمن معرفي خود به عنوان متصدي باربري از وي پرسيدم كه آيا مي‌خواهد فرش‌ها را برايش ببريم يا خير.
وي اضافه كرد: صاحب فرش‌ها عنوان كرد شخصاً به دفتر باربري مراجعه خواهد كرد به همين علت، نام و نام خانوادگي صاحب فرش‌ها را كه روي بارنامه درج شده روي فرش‌ها موجود بود را روي شناسنامه‌اي جعلي كه از قبل تهيه كرده بودم درج كردم و با زدن عكس خود بر روي شناسنامه به عنوان صاحب فرش‌ها به پايانه مراجعه و فرش‌ها را تحويل گرفتم.
متهمان اظهاراتشان به كارآگاهان گفتند: به علت تردد زياد افراد به پايانه باربري، حساسيتي در خصوص تردد افراد غريبه در پايانه باربري وجود نداشت و با توجه به اين‌كه مشخصات صاحب اموال بر روي بارها درج مي‌شود، ما پس از انتخاب فرش‌ها و اطمينان از اين موضوع كه صاحب اموال خود شخصاً به پايانه باربري مراجعه خواهد كرد، تصميم گرفتيم تا با جعل شناسنامه و معرفي خود به عنوان صاحب بار، اقدام به دريافت فرش كنيم.
در ادامه تحقيقات ، متهمان عنوان كردند كه 2 تخته فرش را به شخصي به نام محمد جعفر فروخته‌اند كه با شناسايي مخفيگاه محمد‌جعفر در مجتمع مسكوني ديگري در بلوار كاوه، كارآگاهان ضمن دستگيري وي ، در بازرسي از مخفيگاهش موفق به كشف 2 تخته فرش مالباخته شدند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)