تاري و Hamed95
پسراي گلم ...مياين تو تاپيك اسمتون اين زير مياد بعد بدون سلام به من ميرين......هر چي باشه من پدر معنوي سايتم |
بابا جون تو برو واسه خودت جهاز جور کن که تا جند وقته دیگه میخوای بری خونه بخت:21::cool:
نقل قول:
من هی میگم به اعصابم مثلث باشم این حامدو نزنم خودمو کنترل کنم نمیتونم :D |
نقل قول:
من هی میگم به اعصابم مثلث باشم این حامدو نزنم خودمو کنترل کنم نمیتونم :D[/quote] نگفتم اینکاره نیستی |
آخ گفتي ازدواج چند وقته فكرمو تصرف كرده
بايد تا آخر امسال حتما ازدواج كنم ديگه به حد كمال رسيدم دخملم اما متاسفانه دختري كه به حد كمال رسيده باشه مثل خودم پيدا نمي كنم البته يه 10 20 نفري هستنكه معياراشون به من نميخوره نقل قول:
چي ميگي حامد جون با دخمل من كل كل نكنا زبونتو مي كشم بيرون مي بندم به گوشتا چه خبر گل پسر سلامتو كه خوردي حداقل يه عرض ادبي به من بكن |
10 20 نفرررررررررررررررررررر هستن که میخوان نامادری من بشنننننننننننننن
اهههههههههههههههههههههههه عجب بابای خوشتیپی دارم خودم خبر ندارم بابا بیا بریزیم رو حامد بکشیمش من راحت شم |
نقل قول:
لطفا این بنده حقیر را عفو بفرمائید{شیت شدن} مگه این دخترت می زاره آدم چیزی یادش بمونه {B Adabi} |
نقل قول:
چون انسان پرهيزكار و پاكدامنيم الان به خوشتيپي نيست دخملم به money ختم ميشه همه جيز متاسفانه ...فكرا به سمت و سوي ديگس من به جهان آخرت مي انديشم اونا به زندگي دو روزه و فاني |
غلط کردن که به فکر money هستن
حالا میخوای با همونی که دوست بودی ازدواج کنی بابا آریانا؟ |
اي پدر معنوي پس سلامت كو بي تربيت اين معنويتت مثه اينكه تاريخ مصرفش تموم شده باس عوضت كنيم اره معتاد
|
باز تاری شروع کرد بابام میخواد با دوست دخترش ازدواج کنه چه بابای آپ دیتی دارم دوست دخترم داشته:21::21:
|
اکنون ساعت 03:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |