لیگ برتر ایران، بحث و تبادل نظر به همراه پیش بینی نتایج
سلام خدمت دوستان گرامی
|
هفته اول
دوشنبه 4 مرداد فولاد خوزستان1-1 استيل آذين سايپا 2-1 صبا پرسپوليس1-0 تراكتورسازي شهرداري تبريز 0-0 استقلال راهآهن0-2 سپاهان ملوان1-0 نفت تهران شاهين بوشهر2-1نفت آبادان پاس همدان0-1 مس كرمان ذوب آهن اصفهان 2-0 پيكان |
هفته اول
دوشنبه 4 مرداد فولاد خوزستان1-3 استيل آذين سايپا 2-1 صبا پرسپوليس2-0 تراكتورسازي شهرداري تبريز 0-1 استقلال راهآهن0-1 سپاهان ملوان1-1 نفت تهران شاهين بوشهر0-1نفت آبادان پاس همدان1-1 مس كرمان ذوب آهن اصفهان 2-1 پيكان __________________ |
فولاد خوزستان1-1 استيل آذين سايپا 1-0 صبا پرسپوليس2-1 تراكتورسازي شهرداري تبريز 0-2 استقلال راهآهن1-1 سپاهان ملوان0-0 نفت تهران شاهين بوشهر2-0 نفت آبادان پاس همدان2-1 مس كرمان ذوب آهن اصفهان 2-2 پيكان |
فولاد خوزستان1-2استيل آذين سايپا 2-0 صبا پرسپوليس2-0 تراكتورسازي شهرداري تبريز 0-2 استقلال راهآهن1-3 سپاهان ملوان1-0 نفت تهران شاهين بوشهر2-1نفت آبادان پاس همدان0-1 مس كرمان ذوب آهن اصفهان 3-1 پيكان |
نفرات این هفته:
مهدی 10 امتیاز شکوفه خانم 9 امتیاز من و امید هم 5 امتیاز ************************************** اميد: تصحيح امتيازات: شكوفه......11 مهدي.......10 اميد..........5 رضْـا..........5 |
هفته اول ليگ 90-89 هم تموم شد و همون طور كه پيش بيني ميشد بازي هاي قشنگي انجام نشد
علتش خوب معلومه، تيم ها تازه مرحله بدنسازي رو پشت سر گذاشتن و تا هفته پنجم ششم نبايد انتظار بازي زيبا رو داشت، و از الان هم نمي تونيم بگيم كدوم تيم مدعي هست ولي به نظر ميرسه سپاهان و ذوب آهن و پرسپوليس و استقلال و استيل آذين رقابت سختي براي جام داشته باشند |
سلام و وقت بخیر
دوستان اسپم نزنید برای انجمن ورزش و خودتون بها و ارزش بیشتری قایل بشید و به مدیریت محترم تالار هم با رفتار صحیح کمک کنید مجدد قوانین این تاپیک رو در پست اول مطالعه کنید با سپاس فراوان |
استيل آذين 2- 1 پاس
مس1 - 2 ذوب آهن استقلال 1- 1فولاد تراکتورسازی2 - 1راه آهن پيکان 1 - 0شاهين نفت تهران 2- 2 شهرداری تبريز سپاهان 2 -0 ملوان نفت آبادان 0 - 1سايپا صباي قم 1 - 3پرسپوليس |
استيل آذين 2- 0 پاس مس1 - 1 ذوب آهن استقلال3- 1فولاد تراکتورسازی1 - 1راه آهن پيکان 0 - 0شاهين نفت تهران 2-1 شهرداری تبريز سپاهان 2 -0 ملوان نفت آبادان 2- 1سايپا صباي قم 1 - 0پرسپوليس |
استيل آذين 1- 0 پاس مس1 - 1 ذوب آهن استقلال 2- 1فولاد تراکتورسازی2 - 0 راه آهن پيکان2 - 1 شاهين نفت تهران 1- 1 شهرداری تبريز سپاهان 2 -1 ملوان نفت آبادان 1 - 2سايپا صباي قم 1 - 1پرسپوليس |
استيل آذين 2- 1 پاس
مس0 - 1 ذوب آهن استقلال 1- 0فولاد تراکتورسازی1 - 0راه آهن پيکان 1 - 1شاهين نفت تهران 0- 1 شهرداری تبريز سپاهان 2 -0 ملوان نفت آبادان 2 - 1سايپا صباي قم 1 - 1پرسپوليس |
استيل آذين 2- 1 پاس مس1 - 2 ذوب آهن استقلال2 - 1 فولاد تراکتورسازی2 - 1راه آهن پيکان 1 - 0شاهين نفت تهران 1-1 شهرداری تبريز سپاهان 3 -1 ملوان نفت آبادان 2- 1سايپا صباي قم 1 - 3پرسپوليس __________________ |
استيل آذين 1- 1 پاس مس1 - 3 ذوب آهن استقلال2 - 1 فولاد تراکتورسازی2 - 1راه آهن پيکان 1 - 1شاهين نفت تهران 1-2 شهرداری تبريز سپاهان 3 -0 ملوان نفت آبادان 2- 1سايپا صباي قم 0 - 3پرسپوليس |
استيل آذين 1- 0 پاس
مس1 - 0 ذوب آهن استقلال2- 1فولاد تراکتورسازی1 -0راه آهن پيکان 0 - 0شاهين نفت تهران 0-0 شهرداری تبريز سپاهان 1 -1 ملوان نفت آبادان 2- 1سايپا صباي قم 1 - 1پرسپوليس ایران ملوان |
نتایج هفته دوم ▪ استیل آذین تهران3 0- پاس همدان ▪ مس کرمان1- 2- ذوب آهن اصفهان ▪ استقلال تهران1 -2 فولاد خوزستان یکشنبه - ۱۰/۵/۸۹ ▪ تراکتورسازی تبریز3 -1 راه آهن شهرری ▪ پیکان قزوین0 -1 شاهین بوشهر ▪ نفت تهران3 -1 شهرداری تبریز ▪ سپاهان اصفهان0 -0 ملوان بندر انزلی ▪ صنعت نفت آبادان1 -0 سایپا کرج ▪ صبای قم2 -1 پیروزی تهران شکوفه خانم 6 امتیاز عروسک 65 5 امتیاز خودم و امید و بابک123 4 امتیاز 273 3 امتیاز کویر غم 2 امتیاز |
سلام بچه ها
اگه میشه اسم منو کامل بنویسین بابک123 ممنونم |
این هفته پیش بینی هام همه غلط در اومد:20:
تو هفته بعد جبران میکنم راستی یه جدولی بذارید به ترتیب امتیازات هر هفته و جمعش باشه تا امتیازاتمون رو بدونیم و مقایسه کنیم با سپاس |
نقل قول:
تو جام جهاني هم همچين تايپيكي داشتيم كه همين كار رو مي كرديم و آقا رضا هم زحمتشو مي كشيدند و در مورد ليگ برتر هم روال كار مثل جام جهاني هست و باز آقا رضا مسئول اين كار هستند |
نتایج امتیازات تا پایان هفته دوم: شکوفه - 17 امتیاز مهدی - 12 امتیاز امید - 9 امتیاز رضا(خودم)- 9 امتیاز عروسک 65- 5امتیاز بابک123 - 4 امتیاز 273 - 3 امتیاز |
درسته كه تيم پرسپوليس باخت ولي خوبه كه من در صدر جدول هستم :p
عجب پيش بيني كردما!!!!!!!!!!!!;)تركوندم راستي يه نكته:((طنز) پرسپوليس برا اين باخت كه استقلاليا ناراحت نشن وگرنه ما كه..................درست با همون نتيجه:21: اين و نگيم چي بگيم_:2: |
ایرااان ملوااان من که تازه شرکت کردم طولی نمی کشه صدر جدولم:rolleyes: |
سلام دوستان
قرارمان شد: لیگ برتر ایران-بحث و تبادل نظر و پیش بینی نتایج نه کل کل و کرکری و پستهای طرفداری و خالی از بحث و کنکاش و گفتگو و جستجوی حرفه ای فوتبال دوستی خوبه ولی کارشناس شدن و آنالیز تیم و بازیها کیف بیشتری داره پس حتما سعی کنید اگر شده چند خط نقد و تشویق فوتبالی هم از خودتون بنویسید عزیزان تا انجمن ورزش واقعا به جایگاه خودش برسه |
درسته ولی اگه حدشو رعایت کنیم هیجان بازی ها و پیشبینی رو زیاد می کنه
با سپاس |
نقل قول:
كاملا حق با آقاي انصاري هست و اگر پست اول اين تايپيك رو خونده باشين، بنده اونجا در قوانين اين تايپيك همين موضوع رو ذكر كردم هفته دوم هم به پايان رسيد و كم كم تيما دارن تركيب اصلي خودشون رو ميشناسن هرچند الان خيلي براي قضاوت زوده، ولي به نظر ميرسه ليگ دهم پرشورتر از هميشه باشه نكته قابل توجه ديگه كم شدن تعداد تماشاگران هست كه بد جور به چشم مياد، شايد دليل اصليش گرون شدن بليط باشه |
سلام
من هم تحریک شدم که کل کل کنممرافه ولی آقای انصاری و آقا امید راست میگن:cool: به نظرم ی قانون بذاریم هرکی شروع کننده کل کل باشه 3 امتیاز و جواب دهنده کل کل 2 امتیاز ازشون کم بشه اینجا هم نیاز به کمیته انظباطی داره اگر موافقین اعلام کنیم تا از این به بعد این قانون اعمال شود. البته با اجازه مدیر سایت:) |
تو رو خدا کمیته انظباطی رو دیگه بیخیال شین
می دونم اگه شریفی و عزیزمحمدی بیان من مطمئنم منشوری میشم:d |
سلام
دیشب نود رو دیدم ولی جسته گریخته چون متاهل که بشی نمیشه کل نود رو بشینی یه ضرب نگاه کنی برای من چندتا نکته اش جالب بود لیگ شروع جدی تری نسبت به قبل داشته و تیمها کمتر شل و ول و بی حساب و کتاب میان جلو و ظاهرا جام جهانی تاثیرات خوبی گذاشته جریان آی دی کارت گردن مربی پرسپولیس جناب علی دایی خیلی عجیب بود به نظرم آخر گیر دادن به هیچ چیز بود! متوجه شدم که ظاهرا خداروشکر بازیکنان و مربیان ما دارن بیشتر سعی می کنند تا بهترین کیفیت و تمرین و تکنیک و تاکتیک رو داشته باشیم ولی ظاهرا مسئولین جا موندن و امکانات ورزشی و موارد مورد نیاز که باید توسط این عزیزان برای رشد ورزش کشور محیا بشه پیشرفت و توسعه مناسبی نداشته و ظاهرا هنوز در حال و هوای قبل از جام جهانی به سر می برند. بحث دو تیم تبریزی در لیگ برتر هم جالبه فکر کنم دربی تبریز هم به جالبی دربی تهران و اصفهان بشه |
سومين هفته ليگ برتر از امروز شروع ميشه، امروز دوبازي انجام ميشه و بقيه بازيها فردا برگزار خواهد شد |
شهرداری تبریز 2-2 تراکتورسازی تبریز
ذوب آهن اصفهان 1-1 استقلال تهران استیل آذین تهران 2 -0 نفت تهران ملوان بندرانزلی 2-0 مس کرمان پاس همدان 1 -1 پیکان قزوین راه آهن شهرری0 -1 صنعت نفت آبادان پرسپولیس 2- 1 سایپا کرج فولاد خوزستان 1 -2 سپاهان اصفهان شاهین بوشهر 1-0 صبای قم |
شهرداری تبریز 1-2 تراکتورسازی تبریز |
شهرداری تبریز 0-2 تراکتورسازی تبریز
ذوب آهن اصفهان 2-1 استقلال تهران استیل آذین تهران 3 -1 نفت تهران ملوان بندرانزلی 1 -1 مس کرمان پاس همدان 2 -1 پیکان قزوین راه آهن شهرری 1 -1 صنعت نفت آبادان پرسپولیس 2- 1 سایپا کرج فولاد خوزستان 1 -1 سپاهان اصفهان شاهین بوشهر2 -0 صبای قم |
شهرداری تبریز 1-2 تراکتورسازی تبریز ذوب آهن اصفهان 1-2 استقلال تهران استیل آذین تهران 2 -1 نفت تهران ملوان بندرانزلی 1 -1 مس کرمان پاس همدان 1 -0 پیکان قزوین راه آهن شهرری 1 -1 صنعت نفت آبادان پرسپولیس 2- 2 سایپا کرج فولاد خوزستان 1 -2 سپاهان اصفهان شاهین بوشهر1-1 صبای قم |
شهرداري1-2تراكتورسازي
ذوب آهن1-1استقلال استيل آذين2-2نفت تهران ملوان1-0مس پاس2-0پيكان راه آهن0-1نفت آبادان پرسپوليس2-0سايپا فولاد1-1سپاهان شاهين1-2صبا |
استيل آذين2-1نفت تهران
ملوان1-2 مس پاس1-1پيكان راه آهن 2-1نفت آبادان پرسپوليس 1-2سايپا فولاد1-3سپاهان شاهين1-2صبا |
خب بازی پرسپولیس وسایپا با نتیجه 2بر 1 به پایان رسید. |
نتایج هفته سوم
شهرداری تبریز 1-1 تراکتورسازی تبریز ▪ ذوب آهن اصفهان1 - 1استقلال تهران ▪ استیل آذین تهران1 -1 نفت تهران ▪ ملوان بندرانزلی2 -1 مس کرمان ▪ پاس همدان 1-0 پیکان قزوین ▪ راه آهن شهرری0 -2 صنعت نفت آبادان ▪ پرسپولیس2 -1 سایپا کرج ▪ فولاد خوزستان 1-1 سپاهان اصفهان ▪ شاهین بوشهر0 -0 صبای قم هفته یک یک ها بود این هفته نتایج نظرسنجی این هفته عروسک 11 امتیاز(تبریک میگم تقریبا همه ی بازیها رو درست پیش بینی کرده بود) بابک 123 9 امتیاز فاطیما 7 امتیاز امید 5 امتیاز مهدی 4 امتیاز شکوفه 2 امتیاز و در نهایت خودم 0 امتیاز:cool: |
نتایج پیش بینی تا پایان هفته سوم شکوفه 19 امتیاز مهدی 16 امتیاز عروسک 16 امتیاز امید 14 امتیاز بابك123 13 امتياز رضا 9 امتیاز فاطیما 7 امتیاز 273 3 امتیاز |
آقا اسم من چرا نیست؟!!!:17:
************************************ اسم شما اضافه شد |
[IMG]http://*****************/Files/2a097222e1c04b459e60.JPG[/IMG] ▪ استقلال ایران 3 - 1 استیل آذین ▪ تراکتورسازی تبریز 2 - 0 پاس همدان ▪ صبای قم 2 - 1 راه آهن شهرری ▪ نفت تهران 1 - 2 فولاد خوزستان ▪ سایپا کرج 1 - 1ذوب آهن اصفهان ▪ مس کرمان 2- 0 شهرداری تبریز ▪ پیکان قزوین 0 - 0 ملوان بندرانزلی ▪ سپاهان اصفهان 3- 0 شاهین بوشهر ▪ صنعت نفت آبادان 2- 1پرسپولیس |
اکنون ساعت 03:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |