پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   جام ملتها (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=109)
-   -   ویژه نامه جام ملتهای آسیا 2011 - اخبار و حواشی جام ملت های اسیا 2011 (http://p30city.net/showthread.php?t=30175)

ابریشم 01-03-2011 07:14 PM

ویژه نامه جام ملتهای آسیا 2011 - اخبار و حواشی جام ملت های اسیا 2011
 
تاریخچه جام ملتهای آسیاتیم ملی ایران پرسابقه ترین تیم شرکت کننده در رقابت های جام ملت های آسیا به حساب می آید. .ملی پوشان کشورمان از سال 1960 یعنی از دومین دوره این رقابت ها در آن حضور داشتند و تنها در سال 1964 به دلیل برگزاری این مرحله مسابقات در کشور رژیم اشغالگر قدس در این مسابقات شرکت نکرد.

اما فوتبال ایران حدود 20 سال پیش از این تاریخ دارای تیم ملی شد. در سال 1320 (1941) اولین تیم ملی زیر نظر مرحوم حسین صدقیانی تشکیل شد. این تیم دراولین پیکار خود در کابل پایتخت افغانستان به مصاف تیم ملی این کشور رفت که البته این بازی بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رسید.

تیم ملی کشورمان تا پیش از شرکت در مسابقات جام ملت های آسیا نتایج پرنوسانی داشت. سنگین ترین شکست های تاریخ فوتبال کشورمان هم در همین دوره به ثبت رسید. در سال 1950 تیم ملی کشورمان دراستامبول با نتیجه 6 بر یک مقابل تیم ملی فوتبال ترکیه شکست خورد و در سال 1958 درتوکیو با 5 گل مغلوب تیم ملی کره جنوبی شد. البته ناگفته نمانده که شکست 7 بر یک مقابل تیم فوتبال رم ایتالیا در سال 1998 و شکست 4 بر صفر مقابل مکزیک در خردادماه گذشته نیز جزو شکست های سنگین ملی پوشان کشورمان محسوب می شود. از سوی دیگر تیم ملی کشورمان دو نتیجه تاریخی را نیز در طول عمر خود رقم زد و آن پیروزی 17 بر صفرمقابل مالدیو در سال 1997 و پیروزی 19 بر صفر مقابل گوام در سال 2000 میلادی بوده است.

تیم ملی ما تاکنون 39 سرمربی داشته که موفقیت ها و شکست های بسیاری را باآنها تجربه کرده است. 3 دوره حضور در جام جهانی از دست آوردهای مهم فوتبال ایران بوده و 12 دوره حضور در جام ملت های آسیا و همچنین 3 قهرمانی پی درپی در این رقابتها از افتخارات فوتبال ایران به شمار می رود.


ابریشم 01-03-2011 07:15 PM

اولین دوره – 1956 – هنگ کنگ
بنابر تصمیم اعضا کنفدراسیون فوتبال آسیا در جریان بازیهای آسیایی 1954 مانیل، ضمن اعطای میزبانی اولین دوره به هنگ کنگ، برنامه دور مقدماتی نیز مشخص شد. در شرق آسیا، تایوان که قدرت بلا منازع آسیا به شمار می رفت به همراه کره جنوبی رهسپار مرحله نهایی شد و در غرب آسیا علی رغم اعلام آمادگی کشورهای هند، پاکستان، اسرائیل و افغانستان هیچ کدام در رقابتهای مقدماتی حضور نیافتند و در و منطقه مرکز آسیا نیز ویتنام با کنار زدن تمام مدعیان آسیای جنوب شرق راهی هنگ کنگ شد.

مرحله پایانی به صورت دوره ای برگزار شد و از نتایج مهم آن پیروزی 7 بر 1 کره جنوبی بر ویتنام و 2 بر 1 کره ها بر تایوان بود. تا به این ترتیب کره جنوبی اولین قهرمان جام ملتهای آسیا لقب گیرد.

دومین دوره – 1960 – کره جنوبی

تیم ملی کشورمانپس از عضویت فدراسیون فوتبال کشورمان در کنفدراسیون فوتبال آسیا در سال 1958 حضورخود در جام ملت ها را آغاز کرد. در سال 1960 جام ملت ها طی مرحله (مقدماتی منطقه ایو نهایی) انجام می شد که تیم ملی کشورمان نیز در منطقه غرب آسیا شرکت کرد و درگروهی 4 تیمی با تیم های پاکستان، هند و رژیم اشغالگر قدس هم گروه شد.
تیم ایرانآغازی طوفانی در این رقابت ها داشت اما نهایتا نتوانست به مرحله نهایی که در کرهجنوبی برگزار می شد صعود کند. ملی پوشان ما در اولین مسابقه خود در جام ملت هایآسیا موفق شدند با 3 گل تیم رژیم اشغالگر قدس را شکست دهند و در ادامه نیز با نتیجه 4 بر یک مقابل پاکستان به پیروزی برسند. اما تیم ملی ایران در سومین بازی خود درمرحله رفت با نتیجه 3 بر یک مقابل تیم ملی هند که در آن زمان به پشتوانه بازیکنان ومربیان انگلیسی از قدرت خاصی برخوردار بود، شکست خورد تا روند ناکامی ما در ایندوره آغاز شود.

هرچند که ملی پوشان ما در دیدار برگشت مقابل رژیم اشغالگر قدس بهنتیجه مساوی یک بر یک دست یافت اما دیدار با پاکستان امید ایران برای صعودرا از بینبرد. پاکستانی ها موفق شدند در این بازی با نتیجه سنگین 4 بر یک ایران را شکست دهندتا پیروزی 2 بر یک ایران در بازی برگشت مقابل هند تاثیری در صعود آنها نداشته باشد. به این ترتیب تیم ملی کشورمان از صعود به مرحله نهایی این دوره از مسابقات جا ماندو مرحله نهایی با 4 تیم کره جنوبی، چین، ویتنام جنوبی و رژیم اشغالگر قدس در سئولبه شکل دوره ای انجام شود و نهایتا کره ای ها برای دومین بار پیاپی (والبته آخرینبار) به قهرمانی جام ملت ها دست یابند.

نتایج تیم ایران در دور مقدماتی:
ایران 3 – اسرائیل صفر
گلها: حمید برمکی، مرحوم عباس حجری، مرحوم پرویز دهداری
ایران 1 – پاکستان 4
گل: ناصر حاجی مختار
ایران 1 – هند 3
گل : مرحوم پرویز دهداری
ایران 1 – اسرائیل 1
گل : مرحوم عباس حجری
ایران 4 – پاکستان 1
گلها: مرحوم عباس حجری(3) و کامبیز جمالی
ایران 2 – هند 1
گلها : مرحوم پرویز دهداری

ابریشم 01-03-2011 07:15 PM

سومین دوره – 1964 – فلسطین اشغالی( اسرائیل)
میزبانی سومین دوره در حالی به اسرائیل غاصب واگذار شد که اوج اختلافات و تنش های این رژیم با اعراب اعتراض طرفداران و حامیان مردم فلسطین را به همراه داشت.
به هر حال دو تیم کره جنوبی و هنگ کنگ از شرق و هند از مرکز آسیا راهی سرزمین های اشغالی شدند تا منزوی ترین دوره جام ملتهای آسیا را برگزار کنند.
اولین شگفتی این دوره در روز نخست و با شکست دو به صفر کره از هند رقم خورد. اما شکست هندی ها با همین نتیجه از اسرائیل سرنوشت قهرمانی را به دیدار کره با اسرائیل کشاند و در نهایت شکست 2-1 کره در دیدار آخر جام را در سرزمین های اشغالی نگه داشت.




چهارمین دوره – 1968 – ایران
پس از آن که تیم ملیکشورمان در مسابقات سال 1964 شرکت نکرد، میزبانی چهارمین دوره رقابت های جام ملتهای آسیا به کشورمان اختصاص یافت. این دوره از مسابقات نیز ابتدا در 3 گروه به شکلمقدماتی برگزار شد و تیم های برتر هر گروه به همراه تیم ملی ایران به عنوان میزبانو تیم رژیم اشغالگر قدس به عنوان مدافع عنوان قهرمانی در تهران بازی های مرحلهنهایی را به انجام رساندند.
بازی افتتاحیه این دوره از جام ملت ها در تاریخ 20اردیبهشت 1347 (10 می 1968) در ورزشگاه امجدیه (شهید شیرودی) بین دو تیم ملی ایرانو تایوان برگزار شد. ملی پوشان کشورمان که با مربی گری محمود بیاتی در این مسابقاتشرکت کرده بودند، در اولین دیدار موفق شدند با 4 گل تایوان را شکست دهند و خود رابه عنوان مدعی اول کسب عنوان قهرمانی مطرح کنند.
تیم ملی در دومین بازی خود نیزموفق شد با دو گل بر هنگ کنگ چیره شود و سومین دیدار را نیز با نتیجه 3 بر یک مقابلمیانمار پشت سر بگذارد.اما آخرین دیدار این دوره از مسابقات جشن قهرمانی را برایتیم ملی ایران به پا کرد به پیروزی 2 بر یک ملی پوشان ایران مقابل تیم رژیم اشغالگرقدس انجامید.
این پیروزی قهرمانی مقتدرانه ای را برای ایران به ارمغان آورد چراکهتیم ملی کشورمان بدون شکست و مساوی با کسب حداکثر امتیاز بیشترین گل زده و کمترینگل خورده و با 3 امتیاز اختلاف نسبت به میانمار به مقام قهرمانی دست یابد. اینقهرمانی راه موفقیت تیم ملی کشورمان را تا 10 سال آینده هموار ساخت. طی این ده سالضمن تجدید قهرمانی در آسیا قهرمانی در بازی های آسیایی و صعود به جام جهانی نیز درکارنامه درخشان تیم ملی قرار گرفت.
نتایج ایران در این رقابتها:

ایران 2 – هنگ کنگ صفر
گلها: همایون بهزادی، علی جباری
ایران 4 – تایوان صفر
گلها: همایون بهزادی، حسین کلانی، اکبر افتخاری و حسین فرزامی
ایران 3 – برمه 1
گلها: همایون بهزادی، اکبر افتخاری
ایران 2 – اسرائیل 1
گلها: همایون بهزادی، پرویز قلیچ خانی


ابریشم 01-03-2011 07:16 PM

پنجمین دوره – 1972 – تایلند
قهرمانی مقتدرانه تیم‌ملی کشورمان در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا درسال 1968 معادلات فوتبال در آسیا را برهم ریخت و با آغاز دهه 70 میلادی بارقه‌هاییدر تحول فوتبال آسیا به وجود آمد‌. میزبانی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در سال 1972برای اولین بار به کشورهای جنوب شرق آسیا رسید‌

تایلند که قصد داشت صنعت توریسم را در کشور خود جا بیندازد تصمیمگرفت با برگزاری رقابت‌های جام ملت‌ها آغاز مبتکرانه در صنعت جدید خود داشته باشد‌.

در این سال تیم‌ملی کشورمان به عنوان مدافع عنوان قهرمانی بدون شرکت در رقابت‌هایانتخابی در مسابقات شرکت کرد‌. تیم‌ملی کشورمان در مسابقه مقدماتی جهت تعیین گروهبندی با نتیجه 2 بر صفر مقابل کامبوج به پیروزی دست یافت تا به همراه تیم‌هایتایلند و عراق در گروه یک قرار بگیرد‌. ملی پوشان کشورمان در اولین بازی مرحلهگروهی با 3 گل عراق را در هم کوبیدند و به دنبال آن با پیروزی 3 بر 2 مقابل میزبانرقابت‌ها با حداکثر امتیازات راهی مرحله نیمه نهایی شود‌.
در این مرحله تیم ایرانمجدداً با تیم کامبوج روبرو و باز هم موفق شد این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکستدهد‌. تیم‌ملی کشورمان در دیدار فینال باید به مصاف قدرت سنتی آسیا یعنی کره جنوبیمی‌رفت‌. کره‌ای‌ها که از دومین دوره برگزاری این مسابقات به بعد نتواسته بودند طعمشیرین قهرمانی را مجدداً تجربه کنند در دیدار فینال تلاش بسیاری از خود نشان دادندکه عنوان قهرمانی را از این مدعی تازه وارد پس بگیرند‌. اما ملی پوشان کشورمان کهدر این دوره با هدایت محمدرنجبر پا به رقابت‌ها گذاشته بودند در دیدار نهایی موفقشدند کره جنوبی را با نتیجه 2 بر یک شکست داده و دومین قهرمانی پیاپی را به نام خودثبت کنند و با کره جنوبی در تعداد قهرمانی برابر شوند‌.

نتایج ایران در این مسابقات:

برای تعین گروه بندی:
ایران 2 – کامبوج صفر
گلها: حسین کلانی و صفر ایرانپاک
مرحله گروهی:
ایران 3 – عراق صفر
گلها: حسین کلانی(3)
ایران 3 - تایلند 2
گلها: علی جباری(3)
مرحله نیمه نهایی:
ایران 2 – کامبوج 1
گلها: صفر ایرانپاک، پرویز قلیچ خانی
فینال:
ایران 2 – کره جنوبی 1
گلها: علی جباری و حسین کلانی


ابریشم 01-03-2011 07:16 PM

ششمین دوره – 1976 – ایران
دوقهرمانی پیاپی تیم‌ملی ایران در جام ملت‌ها دیگر نام ایران را به عنوان یکی ازقدرت‌های برتر فوتبال قاره کهن جا انداخته بود‌. از سوی دیگر کشور ایران و شهرتهران تجربه موفق میزبانی بازی‌های آسیایی در سال 1974 را پشت سر گذاشته بود و تماممسائل برای میزبانی دوباره ایران مهیا بود‌. ششمین دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیادرحالی در تهران و در ورزشگاه آزادی برگزار شد که تیم‌ملی ایران با تجربه حضور دوساله فرانک اوفارل ایرلندی به سطح بسیار خوبی در فوتبال دست یافته بود‌.
هدایت تیم‌ملی پس از پایان بازی‌های آسیایی تهران به حشمت مهاجرانی واگذار شد و این مربیخوش فکر ایرانی قصد داشت ظرف دوسال تیم‌ملی ایران را برای صعود به جام جهانی آمادهکند‌. در این دوره از مسابقات در کنار تیم‌ملی ایران که از یک سو میزبان مسابقاتبود و از سوی دیگر مدافع عنوان قهرمانی، تیم‌های چین، عراق، کویت، مالزی و یمنجنوبی حضور داشتند‌. این 6 تیم در دوگروه 3 تیمی قرعه کشی شدند‌. به این‌ترتیبتیم‌ملی کشورمان به همراه تیم‌های عراق و یمن جنوبی در گروه 2 قرار گرفت‌. شاگردانحشمت مهاجرانی در دیدار افتتاحیه مسابقات موفق شدند با دو گل نورایی و حسن روشنتیم‌ملی عراق را شکست دهند‌.
اما ملی پوشان کشورمان در دومین بازی این رقابت‌ها نیزیکی از پرگل‌ترین بازی‌های تاریخ حضور خود در جام ملت‌های آسیا را به ثبت رساندند. بازیکنان تیم‌ملی در بازی مقابل یمن موفق شدند با نتیجه 8 بر صفر حریف خود را در همبکوبند و مقتدرانه به نیمه نهایی صعود کنند‌. گل‌های ایران در این بازی را عزیزی (2گل)، نورایی (2 گل)، خورشیدی و پرویز مظلومی (3 گل) به ثمر رساندند‌. در دیدار نیمهنهایی ملی پوشان کشورمان به مصاف چین رفتند‌.
چینی‌ها که از آغاز رقابت‌های جامملت‌ها به دنبال کسب عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها بودند مقابل شاگردان مهاجرانیبسیار کوبنده ظاهر شدند و اجازه ندادند ملی پوشان کشورمان در وقت قانونی به گل دستیابند‌. اما در وقت اضافه افت بدنی چینی‌ها و تداوم حملات بازیکنان ایران موجب شدکه تیم‌ملی با دوگل خورشیدی (در دقیقه 100) و حسن روشن (در دقیقه 119) تیم‌ملی چینرا شکست داده و راهی فینال شود‌.
دیدار نهایی روز 23 خرداد 1355 در ورزشگاهآزادی تهران برگزار شد‌. پیش از انجام این دیدار تیم‌ملی چین با پیروزی یک بر صفرمقابل عراق عنوان سومی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا را از آن خود ساخته بود‌. تیم‌ملی مقابل کویتی قرار گرفت که پیش از انجام این بازی موفق به اخذ امتیازمیزبانی رقابت‌های دوره بعد شده بود‌. این ماجرا تیم‌ملی کویت را که در آن سال‌هاتیم بسیار منسجم و خوبی را نیز داشت با روحیه مضاعف به زمین مسابقه فرستاد‌.
دیدارملی شاگردان حشمت مهاجرانی و شاگردان ماریو زاگالوی برزیلی یکی از فراموشنشدنی‌ترین بازی‌های تاریخ جام ملت‌ها به شمار می‌رود‌. کویتی‌ها در طول بازی همپایملی پوشان ایران به رقابت پرداختند و حتی در مقاطعی تیم‌ملی را تحت فشار قرار دادندتا اینکه در دقیقه 71 علی پروین از روی یک ضربه کاشته تیم‌ملی ایران را به گلرساند‌.
برتری تیم‌ملی ایران از یک سو فشار حملات کویت را بالا برد واز سوی دیگرتیم ایران را به لاک دفاعی فرو برد‌. این وضعیت مهاجرانی را مجبور کرد که ازشاگردان خود بخواهد که به بازی تأخیری رو بیاورند‌. هرچند که بازی تأخیری ایرانی‌هابا پاس‌های تکضرب تیم‌ملی ایران را لحظه به لحظه به سومین قهرمانی نزدیک می‌کرد اماتماشاگران مشتاق ایرانی از اینکه تیم رویایی شان با ضد فوتبال حریف را تحقیرمی‌کنند بسیار ناراحت شده و بازیکنان محبوبشان را به باد انتقاد گرفتند‌. به هرحالتیم‌ملی سومین قهرمانی را در فینالی طاقت فرسا به دست آورد‌. قهرمانی که 31 سال استروی عدد 3 باقی مانده است‌.
نتایج ایران در این رقابت ها :
مرحله گروهی:
ایران 2 – عراق صفر
گلها: ناصر نورائی ، حسن روشن
ایران 8 – یمن جنوبی صفر
گلها: علیرضا خورشیدی(3)، ناصر نورائی(2) ، غلامحسین مظلومی(2)، علیرضا عزیزی
مرحله نیمه نهایی:
ایران 2 – چین صفر
گلها: علیرضا خورشیدی ، حسن روشن
فینال:
ایران 1 – کویت صفر
گل : علی پروین
نکته جالب قهرمانی تیم ایران در این مسابقات بدون دریافت حتی یک گل بود. دروازه بان ایران در این بازی ها منصور رشیدی بود.

ابریشم 01-03-2011 07:16 PM

هفتمین دوره – 1980 – کویت
هرچند که روندقهرمانی تیم‌ملی کشورمان در جام ملت‌ها با پایان دهه 70 به پایان رسید اما در طولدهه 80 میلادی نیز ایران همواره در جمع چهار تیم نهایی رقابت‌ها حضورداشت‌.
رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در سال 1980 برای اولین بار در یککشور عربی برگزار شد‌. کویت که در دوره پیشین این رقابت‌ها با کسب عنوان نایبقهرمانی نشان داده بود که توانمندی خاصی در فوتبال آسیا پیدا کرده با اعتماد بهنفسی مضاعف میزان رقابت‌هایی بود که برای اولین بار 10 تیم در مرحله نهایی آن حضورداشتند‌
ملی پوشان کشورمان که به عنوان مدافع عنوان قهرمانی بدون حضور درمرحله انتخابی مستقیماً به مسابقات راه پیدا کرده بودند، در گروه یک با تیم‌های کرهشمالی، سوریه، چین و بنگلادش همگروه شدند‌.
تیم‌ملی کشورمان که برای اولین بار بانام جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جام ملت‌های آسیا شرکت کرده بود، حسن حبیبی رابه عنوان سرمربی روی نیمکت داشت‌. بازیکنان تیم‌ملی ایران در اولین بازی مقابل حریفناشناخته‌ای به نام سوریه قرار گرفتند که تا پیش از این سابقه حضور در فوتبال ردهاول آسیا را نداشت‌.
این بازی به‌رغم پیش‌بینی‌ها با تساوی بدون گل به پایان رسید‌. توقف ایران مقابل سوریه تازه وارد کمی معادلات را به هم ریخت‌. تساوی مجدد ایران دردومین پیکار مقابل تیم‌ملی چین با نتیجه 2 - 2 نیز وضعیت ایران را پیچیده‌تر کرد‌‌،چرا که کره شمالی با دو پیروزی و چین نیز با یک پیروزی پر گل مقابل بنگلادش صدرجدول را تا اینجای کار به خود اختصاص داده بودند‌.
اما ایران در سومین دیدار خود،در حالی به مصاف جدی‌ترین رقیب خود یعنی کره شمالی رفت که نتیجه‌ای به غیر ازپیروزی منجر به حذف مدافع عنوان قهرمانی در همان دور مقدماتی می‌شد‌. اما غیورمردان کشورمان موفق شدند در یک بازی نفسگیر رقیب سرسخت خود را با نتیجه نزدیک 3 بر 2 شکست داده و امید‌‌های خود برای صعود را زنده نگاه دارند‌.
اما آخرین پیکار ایرانبرای کسب صدرنشینی مقابل بنگلادش انجام شد و ملی پوشان ما موفق شدند با نتیجه 7 برصفر حریف خود را شکست داده و به صدر جدول صعود کنند‌. به این‌ترتیب ایران با کسب 6امتیاز و تفاضل گل بیشتر نسبت به کره شمالی در صدر قرار گرفت و به همراه کره‌ای‌‌هابه نیمه نهایی صعود کرد‌.
از آن سو نیز دو تیم کره جنوبی و کویت از گروه 2 بهرقابت‌های نیمه نهایی صعود کرده بودند‌. حضور 4 تیم قدرتمند در مرحله نیمه نهاییبرای اولین بار در تاریخ جام ملت‌ها به این مسابقات جلای تازه‌ای داده بود ورقابت‌های این مرحله را جذاب و حساس ساخته بود‌. ملی پوشان در نیمه نهایی به مصافمیزبان رفتند تا به گونه‌ای فینال دوره قبل را تکرار کنند‌.
بازی سنگینی بود وشرایط میزبانی مقدمات برد را برای کویتی‌‌ها مهیا کرده بود‌. نیمه اول بدون گل بهپایان رسید اما در نیمه دوم، میزبان فشار خود را دوچندان کرد تا اینکه در دقیقه 63دروازه تیم‌ملی کشورمان فروریخت‌.
ملی‌پوشان کشورمان پس از دریافت گل تلاش بسیاریبرای کسب نتیجه مساوی و جبران گل خورده از خود نشان دادند اما این کویتی‌‌ها بودندکه یک بار دیگر در دقیقه 85 دروازه تیم‌ملی کشورمان را گشودند‌. تیم‌ملی ایران تنهادر دقیقه 90 توسط حسین فرکی موفق شد یکی از گل‌های خورده را جبران کند تا به بازیرده بندی برسد.‌
تیم‌ملی کشورمان در بازی رده بندی دوباره مقابل تیم‌ملی کرهشمالی قرار گرفت‌. کره‌ای که در مرحله نیمه نهایی مقابل حریف همسایه خود یعنی کرهجنوبی 2 بر یک شکست خورده بود‌.
هرچند که ملی پوشان ما در مرحله مقدماتی در یکرقابت تنگاتنگ مقابل کره شمالی به پیروزی رسیده بودند اما در دیدار رده‌بندی بازیکاملاً یک طرفه ایرانی‌‌ها موجب پیروزی 3 بر صفر آنها مقابل کره شمالی شد‌. گلدقیقه 49 بهتاش فریبا آغازگر روند پیروزی بخش تیم‌ملی کشورمان در این بازی بود‌. پساز آن نیز فرکی در دقایق 66 و 76 دو بار دیگر برای تیم‌ملی گلزنی کرد و اولین عنوانسومی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا را برای تیم‌ملی کشورمان به ارمغان آورد‌.
تیم‌ملی کشورمان اگرچهنتوانست برای چهارمین بار پیاپی از عنوان قهرمانی خود در آسیا دفاع کند اما عنوانبهترین گلزن رقابت‌ها به بهتاش فریبا رسید‌. بهتاش فریبا با به ثمر رساندن 7 گل نهتنها آقای گل مسابقات لقب گرفت بلکه رکورد گلزنی جام ملت‌ها را نیز شکست‌. اینعنوان سومی اولین نتیجه تیم‌ملی کشورمان در فصل جدید رقابت‌های جام ملت‌های آسیابود‌. فصلی که از آغاز دگرگونی در فوتبال قاره کهن خبر می‌داد‌.
این رقابتها همزمان بود با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران. تبلیغات خرد کننده ی رسانه های عربی در طول این رقابتها بر روحیه ی بازیکنان ایران اثر بدی گذاشته بود.

نتایج ایران:
مرحله گروهی:
ایران صفر – سوریه صفر
ایران 2 – چین 2
گلها: حمید علیدوستی، بهتاش فریبا
ایران 3 – کره شمالی 2
گلها: حمید علیدوستی، بهتاش فریبا، ایرج دانایی فر
ایران 7 – بنگلادش صفر
گلها: بهتاش فریبا(4)، علیرضا برزگری(2)، حسن روشن
نیمه نهایی:
ایران 1 – کویت 2
گل: حسین فرکی
رده بندی:
ایران 3 – کره شمالی صفر
گلها: حسین فرکی(2)، بهتاش فریبا

ابریشم 01-03-2011 07:17 PM

هشتمین دوره – 1984 – سنگاپور

درحالیکه کشور اسلامی ایران با تجاوز نیروهای بعث عراق مواجه بود و رزمندگان اسلام از یکسو از مرزهای عزیز کشورمان دفاع می‌کردند و از سوی دیگر مردان و زنان ایرانی برایساختن ایران اسلامی تلاش می‌کردند، ورزشکاران این مرز و بوم نیز در این تلاش بودندکه نام جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های مختلف بین‌المللی طنین انداز کنند‌.
درسال 1984 میزبانی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا برای سومین بار به جنوب شرق آسیا رسیدو این بار سنگاپور مسؤولیت میزبانی از 10 تیم برتر آسیا و برگزاری مهم‌ترینرقابت‌های فوتبال در آسیا را برعهده گرفت‌. تیم‌ملی کشورمان پس از 2 دوره حضور بهعنوان مدافع عنوان قهرمانی، برای حضور در این دوره در مسابقات انتخابی شرکت کرد‌.
ملی پوشان کشورمان در مرحله نهایی در گروه 2 با تیم‌های چین،امارات، سنگاپور و هند همگروه و در اولین پیکار موفق به شکست امارات با نتیجه 3 برصفر شدند‌. مهم‌ترین رقیب تیم‌ملی در این دوره از رقابت‌ها تیم چین بود‌.
چینی‌هاکه سال‌های دراز به دنبال کسب مقام قهرمانی این مسابقات بودند تیمی منسجم را به اینپیکار‌ها فرستادند‌. ملی پوشان کشورمان پس از پیروزی درخشانی که مقابل امارات بهدست آوردند بسیار امیدوار بودند با کسب پیروزی مقابل چین نیز بتوانند موقعیت مناسبیبرای صعود پیدا کنند‌. پیروزی 2 بر صفر مقابل پین مدعی تقریباً کار را برای صعودتیم‌ملی یکسره کرد‌.
تیم‌ملی کشورمان درحالی که در دو بازی بعدی خود مقابل هندو سنگاپور کار سختی نداشت اما نتوانست به خوبی ظاهر شود و با دو تساوی (بدون گلمقابل هند و یک - یک مقابل سنگاپور) به کار خود در مرحله مقدماتی پایان بخشید‌. اینتساوی‌ها نهایتاً موجب شد که تیم‌ملی با 6 امتیاز به عنوان تیم دوم به نیمه نهاییصعود کند‌.
تیم‌ملی کشورمان در مرحله نیمه نهایی با قدرت جدید فوتبال آسیا یعنیعربستان مواجه شد‌. تیم‌ملی کشورمان با برنامه مقابل عربستان و حملات آنان ظاهر شدو پیش از پایان نیمه اول موفق شد توسط شاهرخ بیانی در دقیقه 43 به گل دستیابد.‌
در نیمه دوم سعودی‌ها تلاش بسیاری را برای جبران گل خورده به انجامرساندند‌. حتی یکی از حملات آنان از روی خط دروازه توسط شاهین بیانی بیرون کشیده شداما نهایتاً در دقیقه 87 اشتباه شاهین بیانی منجر به باز شدن دروازه خودی شد و بازیبه تساوی کشیده شد‌. دو وقت اضافه نیز بدون ردوبدل شدن گلی به اتمام رسید تا ضرباتپنالتی تعیین کننده فینالیست باشد‌. اما ضربات جبار پنالتی این بار به سود سعودی‌هاکار کرد و آنها را به فینال مسابقات راهی کرد.‌
تیم‌ملی کشورمان برای دومین بارپیاپی به مسابقه رده بندی راه یافت و این بار مقابل کویتی قرار گرفت که در دورهپیشین رقابت‌ها مانع صعود ایران به دیدار نهایی شده بود‌. کویتی‌ها در دقیق 21دروازه ایران را باز کردند و تا دقیقه 81 این نتیجه را حفظ کردند تا اینکه در اینلحظه از بازی ناصر محمدخانی گل تساوی را به ثمر رساند و تعیین تیم سوم رقابت‌ها رابه ضربات پنالتی واگذار کرد‌. ملی پوشان کشورمان این بار نیز نتوانستند درپنالتی‌ها موفق باشند و بازی را به کویت واگذار کردند تا اولین و آخرین مقام چهارمینصیب تیم‌ملی ایران شود‌.
نتایج ایران:ایران در دور مقدماتی با برتری برابر تیم های تایلند، سوریه، فیلیپین، اندونزی و بنگلادش به مرحله نهایی این مسابقات پا گذاشت:
مرحله گروهی:
ایران 3 – امارات صفر
گلها: حمید علیدوستی، شاهرخ بیانی، ناصر محمدخانی
ایران 2 – چین صفر
گلها: ضیا عربشاهی، ناصر محمدخانی
ایران صفر – هند صفر
ایران 1 – سنگاپور 1
گل: شاهرخ بیانی
نیمه نهایی:
ایران 1 – عربستان 1(پنالتی 5-4 عربستان)
گل:شاهرخ بیانی
پنالتی ها: حاجیلو، مختاری فر، شاهرخ بیانی، درخشان
رده بندی:
ایران 1 – کویت 1(پنالتی 5-3 عربستان)
گل: ناصر محمدخانی
پنالتی ها: حاجیلو، احدی، درخشان

ابریشم 01-03-2011 07:17 PM

نهمین دوره – 1988 – قطر
مسابقات جام ملت‌های آسیا در سال 1988 در حالی برگزار شد که تیم‌ملی ایران با نسلی جدید از جوانان به مسابقات واردشده بود‌. زنده یاد پرویز دهداری جمعی از جوانان مستعد را در کنار هم جمع کرده بودتا در مسابقات جام ملت‌ها حضور پیدا کنند‌. هرچند که در مقاطعی بیماری مرحوم دهداریاجازه حضور او روی نیمکت تیم‌ملی را نمی‌داد و رضا وطنخواه وظایف سرمربی بزرگتیم‌ملی کشورمان را انجام می‌داد اما شیوه مدیریت و مربیگری این مربی تیم منسجمی راراهی مسابقات قطر کرد‌.

تیم‌ملی کشورمان در این دوره از مسابقات در گروه یک باتیم‌های کره جنوبی، قطر، امارات و ژاپن قرار گرفت‌. گروه، گروه بسیار سختی بود‌. حضور قطر میزبان در کنار تیم قدرتمندی همچون کره جنوبی و تیم ناشناخته ژاپن که برایاولین بار در رقابت‌ها حضور داشت، مسابقات دیدنی و جذابی را نوید می‌داد‌. ملیپوشان در اولین میدان به دیدار میزبان رفتند و با اقتدار با دو گل این تیم را مغلوبکردند‌. دومین دیدار تیم‌ملی کشورمان مقابل ژاپن تازه وارد بود‌. تیمی که بعد‌هامعلوم شد آتش زیر خاکستر بوده است‌. ایران‌ها با ژاپنی‌ها مساوی کردند تا تک امتیازچشم بادامی‌ها را در این دوره از مسابقات به آنها تقدیم کنند‌.
شکست 2 بر صفرتیم‌ملی مقابل کره جنوبی و به دنبال آن پیروزی یک بر صفر مقابل امارات منجر به اینشد که تیم‌ملی ایران با کسب 5 امتیاز به عنوان تیم دوم به نیمه نهایی صعود کند‌. عربستان مدافع عنوان قهرمانی و چین مدعی همیشگی نیز از گروه دیگر به نیمه نهایی راهیافتند‌ تا در نیمه نهایی دوباره ایران و عربستان به دیدار هم بروند‌. تنها نکته‌ایکه موجب شکست مجدد ایران مقابل عربستان در مرحله نیمه نهایی شد تجربه کم بازیکنانما و سیاست عرب‌ها در حفظ نتیجه بود‌. سعودی‌ها در دقیقه 20 به گل رسیدند و تاپایان بازی از تنها داشته خود دفاع کردند تا باز هم فرصت حضور در فینال از تیم‌ملیکشورمان گرفته شود و عربستان برای دومین بار پیاپی به قهرمانی نزدیک شود‌.
سومین دیدار رده بندی پی در پی باید مقابل چین برگزار می‌شد‌. بازی 120 دقیقه بدون گل به پایان رسید تا نوبت به ضربات پنالتی برسد‌. در آن دوره دروازه‌بان جوان و جویای نامی درون دروازه تیم‌ملی ایران قرار داشت‌. احمدرضا عابدزاده فرصتی داشت تا خود رابه همه ثابت کند‌. چینی‌ها 3 پنالتی زدند و ایرانی‌ها هم 3 پنالتی با این تفاوت که 3 پنالتی ایرانی‌ها گل شد و 3 پنالتی چینی‌ها توسط عابدزاده مهار شد‌!
درحالی که تاسال 1988 حتی خبری از نام ژاپن در بین تیم‌های آسیایی نبود به یکباره تیم فوتبال این کشور توانست با سابقه یک دوره حضور، میزبانی رقابت‌ها را به دست آورد و به عنوان مدعی عنوان قهرمانی در رقابت‌ها حاضر شود‌. از سوی دیگر تیم‌ملی فوتبال ایران با سابقه قهرمانی در رقابت‌های فوتبال بازی‌های آسیایی پکن با قدرت و انگیزه در این مسابقات شرکت کرده بود‌ اما سال 1992 بدترین سال حضور تیم‌ملی فوتبال ایران درمسابقات جام ملت‌های آسیا بود‌.
تیم‌ملی کشورمان در این دوره از رقابت‌ها در گروه یک با ژاپن میزبان، تیم‌ملی امارات و کره شمالی همگروه بود‌. ملی پوشان کشورمان در اولین دیداربا اقتدار وارد میدان شدند و مقابل کره شمالی صف کشیدند‌. شاگردان علی پروین در این دیدار بسیار منسجم عمل کردند و موفق شدند با دو گل فرشاد پیوس در دقیقه 30 و زنده یاد سیروس قایقران در دقیقه 80 مقابل حریف خود پیروز شوند و اولین 2 امتیاز این دوره از رقابت‌ها را به دست آورند‌.
اما ملی پوشان کشورمان در دومین بازی مقابل اماراتی که با قدرت در مسابقات ظاهر شده بود بدون گل متوقف شدند تا در بازی آخرمقابل میزبان مسابقات قرار بگیرند‌.
علی پروین که در 180 دقیقه دو بازی اول خوددست به‌ترکیب خود نزده بود و حتی یک تعویض نیز انجام نداده بود، تیم‌ملی را دوبارهبدون تغییر به میدان فرستاد‌. ملی پوشان ما تنها با کسب یک تساوی می‌توانستند بههمراه امارات راهی مرحله بعدی مسابقات شوند ولی میزبانی ژاپن شرایط را برای ملیپوشان کشورمان سخت کرده بود‌. این بازی با قضاوت جمال شریف از کشور سوریه برگزارشد‌.
مسابقه پرحاشیه‌ای که تا دقیقه 75 بدون گل ادامه داشت‌. در پانزده دقیقه پایانی بود که اشتباهات داوری موجب عصبانیت بازیکنان ما شد‌. اعتراضات پی درپی ملی پوشان ایران و درگیری آنها با داور سوری موجب شد که 3 بازیکن تیم‌ملی به نام‌های مرتضی کرمانی مقدم، مجتبی محرمی و فرشاد پیوس از زمین اخراج شوند و ایران دقایق آخربازی را 8 نفره ادامه دهد‌.
نهایتاً تیم 8 نفره ایران که تا آن لحظه نیز هیچ تغییری در‌ترکیبش داده نشده بود بیش از 87 دقیقه نتوانست جلو تیم گمنام ژاپن دوام بیاورد ودر همین دقیقه میورا دروازه تیم‌ملی کشورمان را گشود و تیم‌ملی را از گردونه رقابت‌ها حذف کرد‌. پیروزی مقابل ایران انگیزه مضاعفی را به تیم ژاپن تزریق کرد وموجب شد که آنان در دیدار فینال عربستان مدعی را کنار زده و مقام قهرمانی را به دست بیاورند‌.
نتایج ایران:
مرحله گروهی:
ایران 2 – قطر 0
گلها: کریم باوی، فرشاد پیوس
ایران 0 – ژاپن 0
ایران 1 – امارات 0
گلها: فرشاد پیوس
ایران 0 – کره جنوبی 3
نیمه نهایی:
ایران 0 – عربستان 1
رده بندی:
ایران 0 – چین 0 (پنالتی 3 بر صفر ایران)
پنالتی ها: انصاری فر، مرحوم قایقران، محرم

ابریشم 01-03-2011 07:17 PM

دهمین دوره – 1992 – ژاپن
در این دوره از رقابتها تیم ایران با همان ترکیب قهرمان بازی های آسیایی 1990 پکن حاضر شد. اما چند دلیل بزرگ باعث کاهش قدرت تیم ایران شد منجمله: نا آمادگی بازیکنان از لحاظ بدنی، اصرار بر بازی تدافعی، آمادگی و انگیزه حریفان، اصرار مربی تیم به استفاده از یک ترکیب ثابت در همه بازی ها و...
تیم ایران در دور مقدماتی با برتری مقابل هند و پاکستان به مرحله نهایی در هیروشیما ژاپن راه یافت. این بازی ها با حضور 8 تیم و در دو گروه 4 تیمی برگزار شد که عربستان، قطر، چین و تایلند در گروه اول و ایران، ژاپن، کره شمالی و امارات در گروه دوم با هم به رقابت پرداختند.
در مسابقه ایران و ژاپن که حساس ترین بازی دور مقدماتی بود در حالی که تیم ایران با یک تساوی صفر – صفر به دور نیمه نهایی صعود می کرد، تیم ژاپن با یک گل دیر هنگام به برتری رسید. این باعث شد تا بازیکنان تیم نسبت به این گل که در شرایط مشکوک به آفساید به ثمر رسید معترض شوند که در نهایت داور مسابقه چند بازیکن ایران را اخراج کرد و کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز مرتضی کرمانی مقدم، فرشاد پیوس، نادر محمد خانی، مجتبی محرمی و جمشید شاه محمدی را به محرومیت هایی از یک جلسه تا یک سال مواجه ساخت. سیلی محکم مرتضی کرمانی مقدم به داور مسابقه پس از خاتمه بازی از نکات حائز اهمیت این دیدار است.
به هر صورت تیم ایران در این بازی ها نتوانست از گروهه خود صعود کند تا تیم میزبان با برتری یک به صفر برابر عربستان بر مسند قهرمانی نشیند. تیم های چین و امارات نیز سوم و چهارم شدند.
علی پروین سر مربی ایران در این بازی ها بود.
نتایج ایران:
ایران 0 – امارات 0
ایران 2 – کره شمالی 0
گلها: فرشاد پیوس، مرحوم سیروس قایقران
ایران 0 – ژاپن 1
یازدهمین دوره – 1996 – امارات متحده عربی
پس از ناکامی تیم‌ملی در سال 1992 وبه دنبال آن عدم موفقیت ملی پوشان در صعود به مسابقات جام جهانی 2004 آمریکامسؤولان فدراسیون تصمیم گرفتند که تغییرات عمده‌ای در تیم‌ملی به وجود بیاورند‌.
تیم‌ملی با هدایت محمد مایلی کهن و با جمعی از نام‌های جوان و جویای نام البته درکنار چهره‌هایی با تجربه همچون استیلی، زرینچه، عابدزاده و‌... راهی امارات شد‌. تیم‌ملی در این دوره از رقابت‌ها در گروه 2 با تیم‌های عربستان سعودی، عراق وتایلند همگروه شد‌. تیم‌ملی جوان ایران در اولین پیکار بر اثر بی‌تجربگی نتوانستنمایش خوبی مقابل عراق داشته باشد و به راحتی نتیجه را به حریف نه چندان قدرتمندخود واگذار کرد‌. عراقی‌ها دو بار در دقایق 37 و 70 دروازه احمدرضا عابدزاده راگشودند و تنها علی دایی در آخرین دقیقه از روی نقطه پنالتی یکی از گل‌های خورده راجبران کرد‌.
اما نوار موفقیت‌های چشمگیر تیم‌ملی از دومین دیدار مقابل تایلندشروع شد‌. چند تغییر تاکتیکی موجب شد که انسجام تیم‌ملی پوشان بالا برود‌. دومیندیدار مقابل تایلند برگزار شد و بازی با نتیجه 3 بر یک به سود ایران به پایانرسید‌.
نعیم سعداوی در دقیقه 37، مهرداد میناوند در دقیقه 54 و علی دایی در دقیقه 70 برای تیم‌ملی گلزنی کردند و تنها گل تایلند را سناموآنگ معروف به ثمر رساند‌. این بازیکن همچنان در تیم‌ملی تایلند حضور دارد و یکی از مهره‌های کلیدی این تیم درمسابقات حال حاضر جام ملت‌ها محسوب می‌شود‌.
سومین بازی شاگردان مایلی کهنمقابل مدافع عنوان قهرمانی یعنی عربستان بود‌. وقتی سوت پایان این بازی کشیده شدهکمتر کسی نتیجه روی تابلو ورزشگاه را باور می‌کرد‌. سفیدپوشان کشورمان در یک بازیحساب شده و سراسر حمله مدافع عنوان قهرمانی و مدعی شماره یک مسابقات را با 3 گل درهم کوبیدند‌. اولین گل بازی را کریم باقری در دقیقه 12 به ثمر رساند و به دنبال آنعلی دایی در دقیقه 37 دومین گل بازی را وارد دروازه عربستان کرد‌. در نیمه دوم نیزخداداد عزیزی که در این دوره از مسابقات عنوان بهترین بازیکن را به خود اختصاص داددر دقیقه 47 سومین گل را برای ملی پوشان زد تا پیروزی ارزشمند و تاریخی ایران بهثبت برسد‌.
این دو پیروزی پرگل ملی پوشان را به عنوان صدرنشین گروه 2 راهی یکچهارم نهایی کرد تا در این مرحله ایران به مصاف کره جنوبی برود‌. ملی پوشان کشورماندر این بازی نتیجه تاریخی را رقم زدند‌. هرچند که کره‌ای‌ها ابتدا در دقیقه 11 توسطکیم دو هیون دروازه ایران را گشودند و حتی گل تساوی بخش باقری در دقیقه 30 بلافاصلهتوسط سین تائه یونگ پاسخ گفته شد و نیمه اول با نتیجه 2 بر یک به سود کره به اتمامرسید اما طوفان علی دایی و خداداد عزیزی در نیمه دوم چنان شکستی را بر مدعی کسبعنوان قهرمانی وارد کرد که هیچ گاه از خاطر آنان پاک نشود‌.
علی دایی رویبازیسازی‌های عزیزی 4 بار دیگر دروازه کره‌ای‌ها را گشود تا در پایان بازی سرمربیچشم بادامی‌ها با چشم‌هایی گریان روی اسکوربورد ورزشگاه نتیجه 6 بر 2 را تماشاکند‌. ایران با اقتدار به نیمه نهایی پا گذاشت جایی که باید دوباره به مصاف عربستانمی‌رفت‌.
به‌رغم اینکه ملی پوشان یک بار در مرحله نیمه نهایی به راحتی موفق شدهبودند تیم‌ملی عربستان را شکست دهند اما بازی نیمه نهایی فضایی کاملاً متفاوتداشت‌. ورزشگاه شهر ابوظبی یک صدا سعودی‌ها را تشویق می‌کرد و حتی جمال القندورداور مصری این بازی نیز در سوت‌هایش نیم نگاهی به نیمکت عربستان داشت‌. گل عزیزیپذیرفته نشد تا بازی در وقت قانونی و اضافی بدون گل به اتمام برسد‌ و در نهایتضربات پنالتی و شکست ایران‌...
باز هم تیم‌ملی ایران به رده بندی رسید و این بارباید با کویت بازی می‌کرد‌. دو تیم انگیزه چندانی نداشتند و بازی بیشتر به یک پیکاردوستانه شبیه بود‌. جاسمالهویدی اولین گل بازی را در دقیقه 15 وارد دروازه ایرانکرد اما پیش از پایان نیمه اول سانتر ناقص میناوند در موقعیت بسیار نامناسب به علیدایی رسید و او با شیرجه‌ای تماشایی و با ضربه سر دروازه کویت را گشود‌. بازی بهتساوی کشیده شد و بدون انجام وقت‌های اضافی ضربات پنالتی و درخشش عابدزاده مقامسومی را به ایران تقدیم کرد‌.

گروه اول: امارات، کویت، اندونزی، کره جنوبی
گروه دوم: عربستان، عراق، تایلند، ایران
گروه سوم: ژاپن، چین، ازبکستان، سوریه
تیم ایران پس از صعود از گروه خود و برتری 6 به 2 برابر کره جنوبی در دور بعد به دیدار نیمه نهایی راه یافت تا دوباره حریف عربستان شود. این بازی با نا داوری داور مسابقه همراه شد تا ایران در ضربات پنالتی بازی را واگذار کند و راهی دیدار رده بندی شود.
در دیدار پایانی نیز عربستان در ضربات پنالتی بر میزبان بازی ها غلبه کرد تا برای سومین بار جام را تصاحب کند.
علی دایی نیز آقای گل بازی ها شد.
نتایج ایران:
ایران 1 – عراق 2
گل: علی دایی
ایران 3 – تایلند 1
گلها: نعیم سعداوی، مهرداد میناوند، علی دایی
ایران 3 – عربستان 0
گلها: علی دایی، کریم باقری، خداداد عزیزی
یک چهارم نهایی:
ایران 6 – کره جنوبی 2
گلها:علی دایی(4)، کریم باقری، خداداد عزیزی
نیمه نهایی:
ایران صفر – عربستان صفر (پنالتی 4 بر3 عربستان)
پنالتی ها: پیروانی، باقری، استیلی
رده بندی:
ایران 1 – کویت 1 (پنالتی 4 بر3 ایران)
پنالتی ها: پیروانی، باقری، استیلی

ابریشم 01-03-2011 07:18 PM

دوازدهمین دوره – 2000 – لبنان
حضور تیم‌ملی کشورمان در رقابت‌های جام جهانی 1998 فرانسه و موفقیت آنان در بین سال‌های 1997 تا سال 2000 تیم پرامیدی را راهی رقابت‌های جام ملت‌ها کرد‌. بازیکنان ایرانی که پس از موفقیت‌های پی در پی از جام ملت‌های سال 1996 تا 2000مورد توجه باشگاه‌های اروپایی قرار گرفته بودند و با حضور در لیگ‌های معتبر اروپا اعتبار مضاعفی به تیم فوتبال کشورمان بخشیده بودند در قالب تیمی مدعی به لبنان سفرکردند‌.
جلال طالبی که تجربه هدایت تیم‌ملی ایران در جام جهانی 1998 رانیز داشت هدایت تیم‌ملی کشورمان را برعهده گرفت و ملی پوشان در گروه یک با تیم‌های عراق، تایلند و لبنان همگروه شدند و با شروعی توفانی موفق شدند میزبان رقابت‌ها رادر اولین گام با نتیجه 4 بر صفر شکست دهند‌. کریم باقری، علی دایی و حمید استیلی (2گل)، موفق شدند تیم کشور میزبان را در ورزشگاه ملی شهر بیروت شکست دهند‌. دومین پیکار ملی پوشان کشورمان مقابل تیم‌ملی تایلند بود که این بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید‌.
تیم‌ملی کشورمان در حالی که در دقیقه 12 بازی از تیم نه چندان نامدار تایلند گل خورد تا دقیقه 73 در تلاش برای جبران گل بود که نهایتاً دراین دقیقه علی دایی موفق شد گل تساوی بخش را به ثمر برساند‌. تیم‌ملی کشورمان درسومین بازی خود در این مرحله موفق شد باز هم با قدرت گلزنی علی دایی تیم فوتبال عراق را شکست داده و با 7 امتیاز به عنوان تیم اول گروه به مرحله یک چهارن نهایی صعود کند‌.
در این مرحله از مسابقات تیم‌ملی باید به مصاف تیم کره جنوبی می‌رفت‌. در حالی که همه علاقه‌مندان فوتبال در کشورمان پای گیرنده‌های تلویزیونی منتظر تکرار نتیجه 6 بر 2 دوره پیشین بودند بازی متفاوت و به دور از انتظاری ازتیم‌ملی به معرض نمایش درآمد‌. بازیکنان تلاش‌های بی‌برنامه‌ای داشتند ونمی‌توانستند به صورت هدفمند روی دروازه حریف فشار بیاورند‌. نهایتاً در 20 دقیقه پایانی کریم باقری‌ هافبک شوتزن تیم‌ملی کشورمان با یک ضربه دیدنی تیم‌ملی را یک برصفر جلو انداخت‌.
درحالی که همه منتظر شنیدن سوت پایان بازی و جشن صعود تیم‌ملی به مرحله نیمه نهایی بودند ناگهان کیم سانگ سیک مهاجم تیز چنگ کره از فرصت استفاده کردو در آخرین ثانیه‌‌ها کار را به تساوی کشاند‌. وقت اضافی و گل طلایی باید تعیین کننده تیم صعود کننده به نیمه نهایی می‌شد‌.
وقت اضافی اول دیری نپایید هنوز عدد نشان دهنده دقایق بازی 3 رقمی نشده بود که کاپیتان علی دایی در محوطه جریمه تیم‌ملی به قصد دفع توپ با حرکتی آکروباتیک به سمت توپ شیرجه زد و توپ را مستقیماً مقابل پاهای لی دونگ گوک گذاشت تا او هم کار را تمام کند و از صعود تیم‌ملی کشورمان به نیمه نهایی رقابت‌های سال 2000 جلوگیری کند‌. تیم‌ملی ژاپن در فینال این دوره ازرقابت‌ها با یک گل عربستان را شکست داد و دومین قهرمانی خود را جشن گرفت‌.
گروه اول: لبنان، ایران، عراق، تایلند
گروه دوم: کره جنوبی، چین، کویت، اندونزی
گروه سوم: ژاپن، عربستان، ازبکستان، قطر

تیم ایران پس از صعود از گروه خود برابر کره جنوبی با گل طلایی مغلوب شد و از دور رقابت ها حذف شد. گل کریم باقری به کره جنوبی به عنوان زیبا ترین گل بازی ها برگزیده شد. در نهایت تیم های ژاپن و عربستان با برتری برابر چین و کره جنوبی به فینال راه یافتند تا تیم ژاپن به رهبری فیلیپ تروسیه با یک گل عربستان را مغلوب کند و برای اولین بار جام را در آغوش بگیرد.

نتایج ایران:
ایران 4 – لبنان 0
گلها: علی دایی(2)، حمید استیلی(2)
ایران 1 – تایلند 1
گل: کریم باقری
ایران 1 – عراق 0
گل: علی دایی
یک چهارم نهایی:
ایران 1 – کره جنوبی 2 (گل طلایی)
گل: کریم باقری

ابریشم 01-03-2011 07:18 PM

سیزدهمین دوره 2004 - چین
تیم‌ملی کشورمان به جام جهانی 2002 صعود نکرد ومیروسلاو بلاژویچ مربی معروف کروات تیم‌ملی را‌ترک کرد و دستیار خود برانکوایوانکوویچ را به یادگار باقی گذاشت تا مسؤولان فدراسیون با این مرد کروات قراردادیبلند مدت ببندند‌. تیم‌ملی این بار با گروهی از بازیکنان دنیا دیده و شاغل درلیگ‌های اروپایی و آسیایی راهی چین شد‌. ایران بی‌شک یکی از شانس‌های قهرمانیمسابقات به حساب می‌آمد و بسیاری از این تیم پر ستاره می‌ترسیدند.
بازی تا دقیقه 92 با برتری عمان ادامه داشت امادر این لحظه از بازی محمد نصرتی مدافع تیم‌ملی گل نجاتبخش را وارد دروازه حریف کردو یک امتیاز بازی را برای اردوی ایران به ارمغان آورد‌. دیدار نهایی در حالی برگزارشد که تساوی دو تیم ایران و ژاپن هر دو تیم را راهی مرحله بعد می‌کرد‌. امابازیکنان تیم‌ملی که قصد داشتند به عنوان تیم برتر گروه راهی یک چهارم نهایی شونداز ابتدا تا پایان روی دروازه ژاپن حمله کردند، فشار حملات ایران به قدری زیاد بودکه ژاپنی‌‌ها در 15 دقیقه پایانی‌ترجیح دادند با حفظ توپ و بازی تأخیری اجازه ادامهحملات را به ایرانی‌‌ها ندهند و البته در این کار هم موفق شدند و بازی بدون گل بهپایان رسید‌.
در مرحله یک چهارم نهایی برای سومین بار پیاپی تیم‌ملی باید بهمصاف کره جنوبی می‌رفت‌. تیم‌ملی که انگیزه بالایی برای شکست دادن تیم چهارم جهانداشت با قدرت وارد میدان شد‌.اولین گل بازی را کریمی در دقیقه 10 به ثمر رساند‌. کره‌ای‌‌ها 6 دقیقه بعد پاسخ گل را دادند و کار به تساوی کشیده شد‌. 4 دقیقه از گلکره نگذشته بود که باز هم کریمی دروازه چشم بادامی‌‌ها را بازکرد ولی این کره‌ای‌هابودند که به این راحتی‌‌ها تن به شکست نمی‌دادند و در دقیقه 25 باز هم کار را بهتساوی کشاندند تا بازی نیمه اول با تساوی به پایان برسد‌. در نیمه دوم و در دقیقه 51 پارک جی سونگ به اشتباه دروازه خودی را باز کرد و نتیجه را 3 بر 2 به نفع ایرانبرگرداند اما کیم نام ایل باز هم در دقیقه 68 کار را به تساوی کشاند اما علی کریمیستاره تیم‌ملی در این دیدار در فاصله 13 دقیقه به پایان بازی چهارمین گل بازی را بهثمر رساند و تیم چهارم جهان را از گردونه رقابت‌ها حذف کرد‌.
تیم‌ملی در نیمهنهایی باید به مصاف چین میزبان می‌رفت‌. بازی در وقت قانونی و اضافی تحت فشارتماشاگران پر تعداد چینی و کمی هم لطف داوری با تساوی یک - یک به پایان رسید‌. اولین گل را چینی‌‌ها در دقیقه 19 به ثمر رساندند و علوی در دقیقه 38 با شوت سنگینیاز راه دور کار را به تساوی کشاند‌. اما ضربات پنالتی‌... میرزاپور در 3 ضربه اولموفق شد یکی از ضربات چینی‌‌ها را مهار کند اما دو ضربه پایانی ما توسط مبعلی و گلمحمدی به هدر رفت و بازهم فینال مسابقات از دست رفت‌.
دیدار رده بندی مقابل تیمشگفتی ساز بحرین انجام شد‌. البته بحرین مقابل ایران حرفی برای گفتن نداشت وتیم‌ملی با نتیجه 4 بر 2 موفق به شکست حریف شد‌.

ابریشم 01-03-2011 07:19 PM

چهاردهمین دوره - جنوب شرقی آسیا (2007)

جام ملتهای آسیا در سال 2007 درحالی برگزار شد که برای اولین بار چهار کشور جنوب شرق آسیا ( مالزی-ویتنام-اندونزی- تایلند) بطور همزمان میزبان مسابقات بودند. ایران با مربیگری جوانترین مربی تاریخش, امیر قلعه نویی, در کشور مالزی با تیمهای همگروهش( ازبکستان-چین و مالزی) مسابقاتش را برگزار کرد. در اولین دیدار ایران با نتیجه ی 2-1 ازبکستان را شکست داد. گل ازبکستان روی اشتباه توامان رحمان رضایی و رودباریان توسط رحمان رضایی وارد دروازه ی ایران شد. این گل توسط سیدجلال حسینی جبران شد و گل پیروزی ایران توسط جواد کاظمیان بازیکن تعویضی ایران به ثمر رسید. در دومین بازی ایران خیلی زود با دو گل از چین عقب افتاد و سرانجام با گلهای فریدون زندی و جواد نکونام بازی را به تساوی کشاند. در سومین دیدار ایران به مصاف ضعیف ترین تیم گروه یعنی مالزی رفت که از حریفان قبلی در هر بازی پنج گل دریافت کرده بود. ایران فرصتهای زیادی را از دست داد و سرانجام با دوگل نکونام(پنالتی) و آندرانیک تیموریان مالزی را شکست داد و بعنوان تیم اول گروه به دور بعد صعود کرد تا به مصاف کره جنوبی برود.
در مقابل کره ایران برتری محسوسی نسبت به حریف داشت و فرصتهای خوبی را توسط علی کریمی, نکونام و مهدوی کیا از دست داد. کره که به دنبال کشاندن بازی به ضربات پنالتی بود به هدف خود رسید. در ضربات پنالتی, رضاعنایتی و فریدون زندی گل زدند و مهدوی کیا و رسول خطیبی پنالتی را از دست دادند.
وحید طالبلو دروازه بان ایران هم یک پنالتی حریف را مهار کرد. بدین ترتیب ایران در ضربات پنالتی با نتیجه ی 4-2مغلوب شد و حذف شد.این در حالی بود که ایران به واسطه ی داشتن مهره های سرشناس اصلی ترین مدعی این مسابقات بود .ولی این بازیکنان کمتر از حد انتظار ظاهر شد و اشتباهات تاکتیکی قلعه نویی نیز مزید بر علت شد تا ایران حذف شود.
در این دوره در میان حیرت همگان تیم کشورجنگ زده ی عراق قهرمان مسابقات شد.
این در حالی بود که همین تیم با همین نفرات و مربی حدود یک ماه قبل در مسابقات غرب آسیا در فینال با نتیجه ی ۲-۱ مغلوب تیم (ب) ایران شد که ۱۰ نفره بازی میکرد.

ابریشم 01-03-2011 07:20 PM

برترین های جام ملت های آسیا در ادوار گذشته
http://img.tebyan.net/big/1386/04/19...8323972266.jpg
1- عربستان پر افتخار ترین تیم جام


در 13 دوره گذشته، 13 تیم موفق به كسب عنوان از جام ملت هاى آسیا شده اند. عربستان با 3 بار قهرمانى در سال های 84 و 88 و 96 همچنین 2 عنوان نایب قهرمانى در سال های 92 و 2000 پرافتخارترین تیم تاریخ جام ملت هاى آسیا است. پس از عربستان، ایران با كسب 3 عنوان قهرمانى در جام هاى 68 و 72و 76 و همچنین كسب چهار عنوان سومى در رده دوم پرافتخارترین تیم ها قرار گرفته است.

ژاپن با کسب 3 مقام قهرمانى، سومین تیم پرافتخار آسیاست و كره جنوبى نیز با 2 عنوان قهرمانى، 3 عنوان نایب قهرمانى و 2 عنوان سومى در رتبه چهارم است.
رژیم اشغالگرقدس، كویت، چین، امارات، هند، برمه، تایوان، هنگ كنگ و تایلند سایر تیم هایى هستند كه موفق به كسب عنوان در جام ملت هاى آسیا شده اند. البته اكثر این تیم ها در ادوار ابتدایى جام مقام به دست آورده اند.

2- پر افتخار ترین بازیکن


پرویز قلیچ خانى كاپیتان سابق تیم ملى با كسب 3 عنوان قهرمانى، پرافتخارترین بازیكن قاره آسیاست. قلیچ خانى در 3 دوره پیاپى همراه با ایران در جام ملت هاى آسیا به مقام قهرمانى دست یافته است كه در دوره سوم به عنوان كاپیتان جام قهرمانى را بالاى سر برد. تنها بازیكنى كه مى تواند به این ركورد دست یابد كاواگوچى دروازه بان ژاپن است كه در صورت قهرمانى در این دوره با ركورد قلیچ خانى برابرى خواهد كرد.


3 – پر افتخار ترین مربی



http://img.tebyan.net/big/1386/04/96...7114218104.jpg



كارلوس آلبرتو پریرا مربى سرشناس برزیلى با 2 عنوان قهرمانى در سال های 1980 با كویت و 1988 با عربستان پرافتخارترین مربى در تاریخ این مسابقات است..

در 13 دوره گذشته، 6 بار مربیان بومی آسیایى و 7 بار نیز مربیان غیرآسیایى تیم هاى خود را به عنوان قهرمانى رسانده اند. ایران در هر 3 دوره ای كه به عنوان قهرمانى دست یافته است با مربیان ایرانى موفق به انجام این مهم شده است.
مربیان تیم هاى قهرمان در جام ملت هاى آسیا
لی یو هیونگ (کره جنوبی )
ووی های دئوک ( کره جنوبی 1960)
گیولا ماندی (مجارستان -1964)
محمود بیاتی (ایران -1968 )
محمد رنجبر (ایران 1972 )
حشمت مهاجرانی ( ایران 1972 )
کارلوس آلبرتو پریرا (برزیل -1980)
خلیل الزیانی (عربستان -1984)
کارلوس آلبرتو پریرا(برزیل 1988)
هانس اوفت ( هلند 1992 )
نلو وینگادا (پرتغال – 1996 )
فیلیپ تروسیه (فرانسه -2000 )
زیکو ( برزیل -2004 )
4- بهترین بازیکن جام


انتخاب بهترین و باارزش ترین بازیكن جام (MVP) از سال 1984 در دستور كار AFC انتخاب بهترین و با ارزش ترین قرار گرفت. اگرچه در دوره هاى قبل از آن نیز بهترین بازیكن جام به طور غیر رسمى انتخاب مى شد كه در سال 1972 ابراهیم آشتیانى و در سال 1976 على پروین به عنوان بهترین بازیكنان جام معرفى شدند.

در 6 دوره اى كه بهترین بازیكن جام به طور رسمى انتخاب شده، ژاپنى ها با 3 عنوان ركورددار هستند. نكته دیگر آنكه فقط در 3 دوره بهترین بازیكن جام از تیم قهرمان انتخاب شده است.
جیت ژی کوآن (چین – 1984 )
کیم جو سونگ ( کره جنوبی -1988 )

خداداد عزیزی (ایران – 1996 )
هیروشی نانامی (ژاپن 2000 )
شونسوکه ناکامورا (ژاپن -2004 )
۱۹۹۲- تاكویا تاكاگى (ژاپن)تاکویا تاکاگی (ژاپن – 1992 )
http://img.tebyan.net/big/1386/04/86...6814065186.jpg

5- آقای گل جام


على دایى مهاجم گلزن تیم ملى ایران در سال 1996 با 8 گل به عنوان آقاى گلى جام دست یافت. این بیشترین تعداد گل به ثمر رسیده در یك دوره جام است و البته ركورد قبلى نیز با 7 گل در اختیار دیگر مهاجم ایرانى بهتاش فریبا بود. در 6 دوره جام ملت هاى آسیا عنوان آقاى گلى از آن گلزنان ایرانى بوده است.







ناصر نورایى (ایران) ۳ گل
فتحى كمیل (كویت) ۳ گل

چون سون هو (كره جنوبى) ۷ گل

شاهرخ بیانى (ایران) ۳ گل
جیا ژى كوآن (چین) ۳ گل





علا هوبیل (بحرین) ۵ گل
۱۹۵۶- نائوم استلماخ (رژیم اشغالگر) ۴ گل ۱۹۶۰- چو یون اوك (كره جنوبى) ۴ گل ۱۹۶۴- مردخاى اشپیگلر (رژیم اشغالگر) ۲ گل ۱۹۶۸- همایون بهزادى (ایران) ۴ گل ۱۹۷۲- پارك اى چون (كره جنوبى) ۶ گل ۱۹۷۶- غلامحسین مظلومى (ایران) ۳ گل ۱۹۸۰- بهتاش فریبا (ایران) ۷ گل ۱۹۸۴- ناصر محمدخانى (ایران) ۳ گل ۱۹۸۸- لى تائه هو (كره جنوبى) ۳ گل ۱۹۹۲- فهد البیشى (عربستان) ۴ گل ۲۰۰۰- لى دونگ گوك (كره جنوبى) ۶ گل ۲۰۰۴- على كریمى (ایران) ۵ گل ۱۹۹۶- على دایى (ایران) ۸ گل
6- برترین گلزن تاریخ جام


على دایى با ۱۴ گلى كه در ۳ دوره حضورش در جام ملت هاى آسیا به ثمر رسانده است، برترین گلزن تاریخ این مسابقات است. دایى در جام ۹۶ هشت گل، در جام ۲۰۰۰ سه گل و در جام ۲۰۰۴ نیز ۳ گل به ثمر رسانده است. پس از دایى، لى دونگ گوك مهاجم كره جنوبى در


۲ دوره گذشته ۱۰ گل به ثمر رسانده و این فرصت را دارد كه در این دوره شمار گل هاى خود را افزایش دهد.۷- بیشترین حضور در جام

لى مینگ كاپیتان سرشناس چین با۴ دوره حضور در جام ملت هاى آسیا در بین تمام بازیكنان آسیایى ركورددار است. مینگ در ۴ دوره پیاپى در سال هاى ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ و ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴ به همراه چین در این مسابقات حضور یافته است و ضمن انجام ۱۳ بازى، ۲ گل نیز به ثمر رسانده است.

http://img.tebyan.net/big/1386/04/66...8756199231.jpg

۸- بیشترین بازى در جام


ركوددار این عرصه نیز كسى نیست جز على دایى! كاپیتان سابق تیم ملى با انجام ۱۶ بازى در مرحله نهایى جام ملت هاى آسیا (۱۹۹۶ شش بازى، ۲۰۰۰ چهار بازى و ۲۰۰۴ شش بازى) این ركورد را به خود اختصاص داده است. پس از دایى ۲ بازیكن چینى، هائو هایدونگ و ژو بو با انجام ۱۴ بازى در رتبه بعدى قرار گرفته اند.


ابریشم 01-03-2011 07:21 PM

با توجه به قرار گرفتن در آستانه جام ملت های آسیا


یک جام برای همه،همه برای یک جام !


خبرگزاری ایسکانیوز: تنها 4 روز دیگر تا آغاز مهمترین رویداد قاره کهن زمان باقی است و تیم های مختلف خود را برای حضور در این رقابت ها آماده می کنند.

تیم ملی کشورمان یکی از مدعیان همیشگی این جام محسوب می شود که البته 37 سال است نتوانسته ایم قهرمانی دوباره در این تورنومنت بزرگ را جشن بگیریم و سربازان افشین قطبی در رقابت های امسال به دنبال شکستن این طلسم هستند هر چند که قطبی قول قهرمانی نداده اما هدفش را بر مبنای تصاحب جام پایه گذاری کرده است.


این نکته را باید بپذیریم که تیم ملی کشورمان شرایط خوبی را ندارد و 90 درصد از کارشناسان داخلی و حتی رسانه های خارجی نیز قهرمانی این تیم در رقابت های جام ملت های آسیا را غیر قابل تصور می دانند و در این بین در تیم ملی نیز بازیکنانی هستند که آنها نیز امید چندانی به کسب این عنوان ندارند اما به هر حال ما همیشه یک مدعی در جام معرفی شده ایم.


به غیر از تیم ملی کشورمان اکثر تیم هایی که در این دوره از مسابقات حضور دارند برای به دست آوردن جام قهرمانی تلاش می کنند و به مراتب وضعیت آنها بسیار بهتر از تیم ایران است و تیم هایی مانند: ژاپن،کره جنوبی،عراق ، استرالیا و عربستان گزینه های اصلی برای قهرمانی در این دوره می توانند باشند.


به مانند گذشته هیچ تیمی را نمی توان از پیش بازنده تعریف کرد و البته این نکته زجر آور را هم نباید فراموش کنیم که دیگر هیچ تیمی به مانند گذشته از تیم ملی ایران واهمه ندارد و ما جایگاه واقعی خود را در آسیا از دست داده ایم اما اکنون این فرصت را داریم تا بتوانیم یکبار دیگر در تورنمنتی بزرگ شانس خود را برای رسیدن دوباره به قله آسیا آزمایش کنیم.


تیم ملی عراق قهرمان دوره گذشته آسیا با پیشرفت هایی که در سال های اخیر در فوتبالش به وجود آورده به دنبال تکرار قهرمانی است و بازیکنانی نظیر عماد رضا،ملا محمد و نشات اکرم از بزرگان این تیم محسوب می شوند و در سویی دیگر تیم عربستان هم در فکر تصاحب چهارمین قهرمانی خود در آسیا می باشد.


چشم بادامی های کره جنوبی و ژاپن که در سال های اخیر درخشش بسیار خوبی در سطح جهان داشته اند مدعیان اصلی کاپ محسوب می شوند و شاید در این جام شاهد فینالی از شرق آسیا باشیم.


به هر حال این هفته رقابت ها آغاز می شود و 16 تیم برای یک جام به مصاف حریفان می روند.

ابریشم 01-03-2011 07:24 PM

گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان
گروه دوم:عربستان سعودي-سوريه-اردن-ژاپن
گروه سوم:كره جنوبي-هندوستان-بحرين-استراليا
گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

ابریشم 01-03-2011 07:26 PM

هافبك استراليا به دليل مصدوميت جام ملت‌ها را از دست داد


خبرگزاري فارس: ريچارد گارسيا هافبك تيم ملي فوتبال استراليا به خاطر مصدوميت زانو جام ملت‌هاي آسيا را از دست داد.
http://media.farsnews.com/Media/8903...5/A0865828.jpg

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، وي كه براي تيم فوتبال هال سيتي انگليس بازي مي‌كند جايش را به تامي اور، هافبك ديگر استراليا كه در ليگ هلند بازي مي‌كند خواهد داد.
به گفته هولگر اوسيك، سرمربي استراليا تيم ملي اين كشور از فردا اردويش را در دبي آغاز مي‌كند و يك ديدار تداركاتي هم با امارات برگزار خواهد كرد.
آن‌ها روز چهارشنبه 15 دي ماه، به مصاف امارات مي‌روند.
تيم ملي فوتبال استراليا در گروه سوم جام ملت‌هاي آسيا با تيم‌هاي كره جنوبي، هند و بحرين همگروه است و در نخستين بازي خود در جام ملت‌هاي 2011 آسيا 20 دي ماه با هند روبرو مي‌شود.

ابریشم 01-03-2011 07:26 PM

آناليز مربي صربستاني از گروه چهارم
بورا: تيم باكيفيت ايران كار دشواري در جام ملت‌ها دارد


خبرگزاري فارس: سرمربي صربستاني درباره شرايط تيم ملي فوتبال ايران در گروه چهارم جام ملت‌هاي 2011 آسيا گفت: ايران تيم خوبي است، اما كار دشواري مقابل امارات، كره‌شمالي و عراق دارد.


http://media.farsnews.com/Media/8903...8/A0868563.jpg



به گزارش خبرگزاري فارس، بورا ميلوتينوويچ عضو كميته فني و استعداديابي فوتبال قطر در تحليلي تيم‌هاي حاضر در گروه‌هاي چهارگانه جام ملت‌هاي آسيا را مورد بررسي قرار داد.

وي در مورد گروه چهارم اين مسابقات و شانس تيم‌هاي صعود كننده از اين گروه به مرحله بعد عنوان كرد: گروه چهارم يكي از سخت‌ترين گروه‌هاي اين دوره است و رقابت سختي بين تيم‌هاي حاضر در جريان خواهد بود.
ميلوتينوويچ ادامه داد: در اين گروه عراق، قهرمان دوره گذشته، ايران قهرمان 3 دوره از جام ملت‌ها، كره شمالي، تيمي كه موفق به حضور در دوره اخير جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي شد و امارات كه از بازيكنان جوان و باكيفيتي سود مي‌برد، حضور دارند.
وي تصريح كرد: شرايط در اين گروه بسيار فشرده است. من روش بازي عراق را تماشا كرده و زيرنظر گرفته‌ام و نحوه بازي آنها را براي بازي مي‌پسندم. آنها نگرشي قوي به جام ملت‌ها دارند. اين تيم را بسيار خوب مي‌بينم و خيلي خوشحالم كه در سال 2009 و در جام كنفدراسيون‌ها هدايت اين تيم را به عهده داشتم. اگر بخواهم يك تيم را انتخاب كنم آن عراق خواهد بود.
عضو كميته فني و استعداديابي فوتبال قطر ادامه داد: خاطرات خوبي از كار كردن با عراق در جام كنفدراسيون‌ها دارم و تجربه بزرگي براي من بود. عراق تيمي خوب با مربي بزرگ است كه به خوبي فوتبال بازي مي‌كنند.
ميلوتينوويچ درباره شرايط ايران در اين گروه گفت: افشين قطبي دوست خوب من است و با ايران نتايج خوبي كسب كرده است. آنها چين و كره جنوبي را در سال گذشته شكست دادند. ايران تيم با كيفيتي است، اما نمي‌دانم بهترين بازيكن آنها كدام است. ايران بازي‌هاي سختي مقابل عراق، كره شمالي و امارات خواهد داشت.
وي افزود: وقتي كره شمالي را در جام جهاني 2010 ديديم، آنها مقابل برزيل با سخت كوشي خود بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشتند، اما تجربه زيادي نداشتند. منتظر ديدن نحوه بازي آنها در جام ملت‌هاي آسيا خواهم بود.
ميلوتينوويچ در پايان عنوان كرد: اماراتي‌ها هم مربي بسيار خوب و بازيكنان جواني دارند، اما فكر كنم عراق، ايران و يا كره شمالي شانس بيشتري براي صعود به مرحله بعد دارند.


ابریشم 01-03-2011 07:26 PM

داوران ايراني براي قضاوت در جام ملت‌ها راهي قطر شدند


خبرگزاري فارس: داوران ايراني براي قضاوت در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا، تهران را به مقصد دوحه ترك كردند.
http://media.farsnews.com/Media/8910...1/A0971244.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن تركي، عليرضا فغاني،حسن كامراني فر و رضا سخندان براي قضاوت در مسابقات جام ملت هاي آسيا از امروز در دوحه حضور خواهند داشت.
نام تركي و فغاني در ليست داوران ذخيره است.
جام ملت هاي آسيا از 17 دي آغاز مي شود.

ابریشم 01-03-2011 07:27 PM

ملاقات با مربیان جام ملت ها
هولگر اوسیک


استرالیایی ها برای موفقیت در جام ملت های آسیا روی توانایی های
هولگر اوسیک آلمانی سرمایه گذاری کرده اند.
آنها علیرغم داشتن تیمی قدرتمند در بازیهای 2007 برابر ژاپن در ضربات پنالتی 4-3 شکست خوردند و به نیمه نهایی نرسیدند.

اوسیک توانایی خود را با قهرمانی اوراواردز در لیگ قهرمانان سال 2007 نشان داد و حالا امیدوار است در قطر و در رقابت های ملی لیاقت خود را نشان دهد.


اوسیک که اکنون 62 سال دارد بازیکن:

شالکه 04
اینتراخت گلشنکرشن
اس اس هاگن
اف سی مولهیم
بود که در اواخر دوران بازیگری خود برای بازی در ونکوور وایتسکپس به کانادا رفت.

او در جام جهانی 1990 دستیار فرانتس بکن بائر بود که توانستند آلمان را به قهرمانی برسانند.

بوخوم
فنرباغچه
اوراواردز
کجاییسپور ترکیه

تیم های باشگاهی بودند که اوسیک رهبری کرد.


سال 1999 در جام کنفدراسیون ها او مربی کانادا بود

یکسال بعد همین تیم را به قهرمانی کونکاکاف رساند.

مدیریت بخش فنی فیفا سمت بعدی او شد و بالاخره بعد از کار در باشگاه ها به استرالیا رفت تا جانشین پیم وربیک شود.


او در قطر،
استرالیا را برابر کره جنوبی، بحرین و هند در گروه C رهبری خواهد کرد.

به نقل از AFC


ابریشم 01-03-2011 07:28 PM

وادیم آبراموف



وادیم آبراموف که جانشین میرجلال کاسیموف روی نیمکت ازبکستان شده است می خواهد اولین مربی ای باشد که تیم ملی این کشور را به نیمه نهایی جام ملت های آسیا می رساند.
او که چیش از این هدایت تیم المپیک را در دست داشته در چهار بازی تدارکاتی اول خود با ازبکستان بازنده بود.
اما در نهایت در ماه اکتبر با پیروزی 4-2 برابر بحرین امیدها را کمی زنده کرد.

او قبل از ورود به مربیگری در تیم های ملی، مربی تیم تراکتور تاشکند بود
و از مسئولان تیم های
پاختاکور
نفتچی
و بنیادکار بود.

ازبکستان در جام ملت های آسیا با قطر، کویت و چین در گروه یک قرار دارد.

به نقل از
AFC

ابریشم 01-03-2011 07:28 PM

ولفگانگ سیدکا


ولفگانگ سیدکا مربی 56 ساله عراق
در جام ملت های آسیا بیش از هر چیزی روی تجربه خود حساب می کند.
او پیش از این تیم ملی بحرین را هدایت کرده
و روی نیمکت باشگاه العربی و الغرافه قطر نشسته است.

عراق چهار سال قبل با ویرا برزیلی در جام ملت های آسیا به قهرمانی رسید
برای همین سیدکا که در شهریور ماه مربیگری عراق را بدست گرفته کار سختی پیش رو خود دارد.

سیدکا پیش از این در سال 1998 با وردربرمن قهرمانی یوفا اینترتوتو کاپ شد.
او در باشگاه های
بوروسیا برلین
آرمینیا بیله فلد
اوبرنولند
و اوزنابروک مربیگری کرده است.

عراق در گروه چهارم جام ملت های آسیا 2011 با ایران، کره شمالی و امارات همگروه است.

ابریشم 01-04-2011 04:52 PM

شعار تیمهای حاضر در جام ملتهای آسیا

هر تیم ملی با یك شعار در جام‌ملت‌های آسیا در قطر به میدان می‌آید كه این شعارها بر روی اتوبوس تیم‌ها نیز نوشته شده است. شعار تیم ایران در این بازی‌ها "شاهزاده‌های پارسی" است. شعار 16 تیم شركت كننده در جام ملت‌های آسیا به ترتیب زیر است:


ایران: شاهزاده های پارسی

چین: اژدهای برخاسته

هند: 11 بازیكن، یك میلیارد تپش قلب

عراق: شیرهای بین النهرین

اردن: "نشامی‌ها" می‌آیند

استرالیا: ما از پائین{قاره} تندر می‌زنیم

ژاپن: سامورایی های آبی، بهترین های آسیا

بحرین: یك بار فكر كنید، دوبار فكر كنید، به بحرین فكر كنید

كره جنوبی: بازگشت پادشاه، افتخار آسیا

عربستان: شاهین های سبز

كویت: این هست موج آبی

كره شمالی: با مبارزه و شجاعت قهرمانی را به سرزمین مادری می‌آوریم

قطر: ای خدای من، قطر - (عنابی‌ها)

سوریه: عقاب‌های قرمز

امارات: یك میلیون سلام بر سفیدپوش‌ها

ازبكستان: قدرت در اتحاد است

ابریشم 01-04-2011 04:53 PM

زمان بندی رقابت های فوتبال جام ملتهای آسیا

گروهها و جدول زمانی برگزاری مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیا اعلام شد. قرار است از شانزدهم دی تا نهم بهمن این مسابقات برگزار شود. ...

گروه بندی و برنامه کامل مسابقات به شرح زیر است:

گروه A : قطر ، کویت ، چین ، ازبکستان

گروه B : عربستان سعودی ، سوریه ، اردن ، ژاپن

گروه C : کره جنوبی ، هند ، بحرین ، استرالیا

گروه D : عراق ، کره شمالی ، امارات عربی متحده ، ایران


در مرحله مقدماتی این دور از رقابت ها ،‌ دو تیم برتر هر گروه پس از غلبه بر حریفان به مرحله بعدی که حذفی خواهد بود ، راه خواهند یافت.

7 ژانویه / 16 دی : قطر - جمهوری ازبکستان

8 ژانویه / 17 دی : کویت - چین

9 ژانویه / 18 دی :ژاپن - اردن و عربستان سعودی - سوریه

10 ژانویه / 20 دی : هند - استرالیا و کره جنوبی - بحرین

11 ژانویه / 21 دی‌ : کره شمالی - امارات عربی متحده و عراق - ایران

12 ژانویه / 22 دی : چین- قطر و جمهوری ازبکستان - کویت

13 ژانویه / 23 دی : سوریه به مصاف ژاپن و اردن به مصاف عربستان سعودی می رود.

14 ژانویه / 24 دی : بحرین مقابل هند و استرالیا مقابل کره جنوبی بازی می‌کند.

15 ژانویه / 25 دی : ایران به مصاف کره شمالی و امارات عربی متحده به مصاف عراق می رود.

16 ژانویه / 26 دی: قطر مقابل کویت و چین مقابل جمهوری ازبکستان بازی می‌کند.

17 ژانویه / 27 دی : اردن مقابل سوریه و عربستان سعودی مقابل ژاپن به رقابت می پردازند.

18 ژانویه / 28 دی : استرالیا مقابل بحرین و کره جنوبی مقابل هند بازی می کنند.

19 ژانویه / 29 دی : دو مسابقه برگزار می شود : امارات عربی متحده - ایران و عراق - کره شمالی

20 ژانویه /30 دی : روز ا ستراحت

21 ژانویه / 1 بهمن : آغاز مرحله یک چهارم نهایی این دور از رقابتها برای گروههای A و B است: بر این اساس تیم نخست گروه A به مصاف تیم دوم گروه B خواهد رفت ؛ تیم نخست گروه B هم به مصاف تیم دوم گروه A خواهد رفت.

22 ژانویه / 2 بهمن: مرحله یک چهارم نهایی برای صعود تیم های برتر گروههای C و D برگزار می شود: بر این اساس تیم نخست گروه C به مصاف تیم دوم گروه D خواهد رفت. همچنین تیم نخست گروه D به مصاف تیم دوم گروه C می رود.

23 ژانویه / سوم بهمن : استراحت

24 ژانویه / چهارم بهمن : استراحت

25 ژانویه / پنجم بهمن : مرحله نیمه نهایی این دور از رقابتها برگزار خواهد شد.

بر این اساس تیمهایی که از رقابت های مرحله یک چهارم نهایی صعود کرده اند به مصاف

یکدیگر خواهند رفت یعنی تیم برنده بازی یکم در مرحله یک چهارم نهایی با تیم برنده بازی سوم و تیم برنده بازی دوم با تیم برنده بازی چهارم مسابقه خواهند داد.

26 ژانویه / 6 بهمن: استراحت

27 ژانویه / 7 بهمن: استراحت

28 ژانویه / 8 بهمن: رقابت تیم های بازنده در مرحله نیمه نهایی برای مشخص شدن تیم سوم

29 ژانویه / 9 بهمن: مرحله نهایی برای تعیین تیم های اول و دوم این دور از رقابت ها برگزار خواهد شد.

ابریشم 01-04-2011 04:54 PM

ردیف - بازیکن و تیم ملی - تیم باشگاهی -ارزش


1- تیم کاهیل(استرالیا)-اورتون انگلیس - 16 میلیون یورو

2- جی سونگ(کره جنوبی) - منچستر یونایتد - 12 میلیون یورو

3 -کیسوکه هوندا(ژاپن) - زسکا مسکو - 10 میلیون یورو

4 - جواد نکونام(ایران) - اوساسونا اسپانیا - 4 میلیون یورو

5 - یاسر القحطانی(عربستان) - الهلال عربستان - 3.5 میلیون یورو

ابریشم 01-04-2011 04:54 PM

فهرست داوران مسابقات فوتبال جام ملت هاي آسيا کنفدراسيون فوتبال آسيا (afc) فهرست داوران حاضر در مسابقات جام ملت هاي اين قاره در سال 2011 را اعلام کرد.



بر اين اساس 12 تيم داوري قرار است وظيفه قضاوت در 32 مسابقه جام ملت هاي آسيا را که از روز هفتم ژانويه (17 دي ماه ) به ميزباني قطر برگزار شود را بر عهده داشته باشند.
کنفدراسيون فوتبال آسيا نام 4 داور را نيز به عنوان داوران ذخيره اعلام کرده است.
در اين فهرست ''حسن کامراني فر'' و ''رضا سخندان'' از ايران به عنوان کمک داورهاي ''خليل الغمدي'' عربستاني و ''عليرضا فغاني'' و ''محسن ترکي'' به عنوان داورهاي ذخيره معرفي شده اند.
فهرست تيم هاي داوري که شامل يک داور وسط و دو کمک داور خواهد بود، به شرح زير است:

** داور وسط: بنيامين ويليامز، استراليا
کمک داور اول: بنيامين ويلسون، استراليا
کمک داور دوم: هاکان آناز، استراليا

** داور وسط: يوييچي نيشيمورا ، ژاپن
کمک داور اول: تورو ساگارا، ژاپن
کمک داور دوم: توشيوکي ناگي ، ژاپن

** داور وسط: کيم جونگ جين ، کره
کمک داور اول: جئونگ هائه سانگ ، کره
کمک داور دوم: جانگ جون مو، کره

** داور وسط: سوبخيدين مهد صالح ، مالزي
کمک داور اول: مو يوشين ، چين
کمک داور دوم: مهد صبري بن مت داوود ، مالزي

** داور وسط: عبدالله الهلالي ، عمان
کمک داور اول: باخادير کوچکاروف ، قزاقستان
کمک داور دوم: حمد المياحي، عمان

** داور وسط: عبدالرحمان محمد ، قطر
کمک داور اول: محمد ضرمان، قطر
کمک داور دوم: حسن الذوادي ، قطر

** داور وسط: خليل الغمدي ، عربستان
کمک داور اول: حسن کامراني فر ، ايران
کمک داور دوم: رضا سخندان ، ايران

** داور وسط: عبدالمالک ، سنگاپور
کمک داور اول: جفري گاه، سنگاپور
کمک داور دوم: هاجا مايدين، سنگاپور

** داور وسط: نواف شکرالله، بحرين
کمک داور اول: خالد العلان، بحرين
کمک داور دوم: محمد جودت نحلاوي، سوريه

** داور وسط: علي البداوي ، امارات
کمک داور اول: صالح المرزوقي، امارات
کمک داور دوم: ياصر مرد، کويت

** داور وسط: روشن ايرماتوف ، ازبکستان
کمک داور اول: عبدوخميدولو رسولوف ، ازبکستان
کمک داور دوم: رافائول ايلياسوف، ازبکستان

** داور وسط: محمد بنوزا ، الجزاير
کمک داور اول: محمد مکنوس
کمک داور دوم: عبدالحق اچيالي


** داورهاي ذخيره
عليرضا فغاني ، ايران
محسن ترکي ، ايران
والنتين کوانکو ، ازبکستان
عبدالله بليده، قطر

ابریشم 01-04-2011 04:55 PM

بن همام: داوران در کانون توجه جهانی قرار دارنددوحه: محمد بن همام رییس کنفدراسیون فوتبال از داوران و کمک داوران حاضر در جام ملت‌های آسیا خواست تا به تلاش برای برآورده کردن استانداردهای بالایی که از آنها انتظار می‌رود ادامه دهند.


http://images.the-afc.com/afc/refere...refs030111.jpg


بن همام در مراسم افتتاح دوره آماده‌سازی برای داوران در جام ملت‌های 2011 در هثل W دوحه بر نیاز نشان دادن یک وجهه خوب از فوتبال آسیا تاکید کرد. او خطاب به شرکت‌کنندگان در این دوره گفت: «من امیدوارم که همه بازیکنان و همه تیم‌ها تصمیمات را همان گونه که هستند، بپذیرند، نه کمتر و نه بیشتر. این وظیفه شماست، قضاوت در میدان.»

رییس ای‌اف‌سی افزود: «کل جهان از طریق شما به فوتبال آسیا نگاه خواهد کرد و من مطمئن‌ام که با وجود تمام تلاش ای‌اف‌سی در طول تمام این سال‌ها و تلاش و تعهد از طرف شما، شما ای‌اف‌سی و طرفداران فوتبال در آسیا را مایوس نخواهید کرد. همین طور فدراسیون‌ها و تیم‌های ملی را.»
بن همام ادامه داد: «دلم می‌خواهد از شما و همه مقاماتی که برای این رقابت‌ها مسئول‌اند، قدردانی کنم. می‌خواهم از تمام تلاش شما تشکر کنم و منتظرم تا یک جام ملت‌های بسیار موفق را ببینم.»
بن همام همچنین از داورانی که تابستان گذشته در جام جهانی نماینده آسیا بودند، تمجید کرد: «این مسابقات در دستان شماست و همچنین در دستان کسانی که ما را در جام جهانی نمایندگی کردند. من واقعاً از آنها قدردانی می‌کنم و امیدوارم که به عملکرد خوب‌شان ادامه دهند.


ابریشم 01-04-2011 04:56 PM

جشن به مناسبت رسیدن کاپ به قطرhttp://images.the-afc.com/afc/comps/...rive030111.jpg


دوحه: محمد بن همام مراسم جشنی را که به مناسبت ورود کاپ جام ملت‌های آسیا در پایتخت قطر برگزار شد تحسین کرد.

کاپ جام ملت‌های آسیا امروز با یک پرواز هواپیمای امارات، برای مسابقات جام ملت‌ها از 7 تا 29 ژانویه (17 دی تا 9 بهمن) وارد دوحه شد.
این کاپ 55 ساله در سفر از کوالالامپور تا دوحه از طریق دوبی، صحیح و سالم از طرف یوسف یعقوب السرکال، نایب رییس اماراتی کنفدراسیون فوتبال آسیا به رییس کنفدراسیون تحویل داده شد.
بن همام در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «این برای نخستین بار است که کاپ جام ملت‌های آسیا با چنین مراسم زیبایی به کشور میزبان منتقل می‌شود و در سراسر کشور جشن برپا می‌شود. این یک ایده تازه و یک ابتکار عالی از فدراسیون فوتبال قطر، کمیته برگزاری مسابقات و اسپانسر است، و کمک می‌کند تا جام ملت‌ها بهتر تبلیغ شده و توجه طرفداران جلب شود.» رییس ای‌اف‌سی ادامه داد: «در عین حال من می‌خواهم از هواپیمایی امارات قدردانی کنم که چنین چیزی را ممکن ساخت.»
بن همام قطری امیدهای زیادی برای موفقیت این تورنمنت در وطن‌اش دارد. او گفت: «حالا رقابت‌ها در دستان قطر است. با این همه تیم سطح بالا و نام‌های بزرگی که در جام ملت‌های آسیا شرکت می‌کنند من دوست دارم ببینم که تعداد تماشاگران انتظارات را برآورده می‌کند.»
شیخ حمد بن خلیفه بن احمد الثانی، رییس فدراسیون فوتبال قطر و رییس کمیته برگزاری جام ملت‌ها از رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا به خاطر حضور در این مراسم تشکر و ابراز اطمینان کرد که کاپ در پایان تورنمنت در دوحه می‌ماند: «ما همه انتظار آغاز مسابقات در روز جمعه را می‌کشیم. این تورنمنت استاندارد بالایی خواهد داشت، با این تعداد تیم قدرتمند که در میان‌شان چهار نماینده آسیا در جام جهانی 2011 هم حضور دارند. با این حال به عنوان رییس فدراسیون فوتبال قطر من مطمئن‌ام که در پایان تورنمنت جام همچنان در قطر خواهد ماند.»


ابریشم 01-04-2011 04:56 PM

استقبال مردم از جام بازی ها



http://images.the-afc.com/afc/comps/...rophyfans1.jpg



صدها نفر از هواداران روز دوشنبه در دوحه پایتخت قطر به خیابان ها آمدند و از کاپ جام ملت های آسیا که وارد این کشور شده بود دیدن کردند .
کاپ بازی های جام ملت های آسیا ساعت 9 به وقت محلی توسط پرواز امارات وارد فرودگاه بین المللی دوحه شد.
محمد بن همام، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا، به همراه رئیس فدراسیون فوتبال قطر و رئیس کمیته برگزاری جام ملت ها جام را تحویل گرفتند و یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک را قبل از اینکه جام در اتوبوس روباز قرار بگیرد تا در سطح شهر گردانده شود، برگزار کردند.
خیابان ها کاملاً قفل شده بود و هواداران مشتاق فوتبال و همچنین بچه مدرسه ای ها و بزرگ و کوچک همه به خیابان ها آمده بودند و با پرچم کشورهای شرکت کننده و سوت و بوق به شادی پرداختند. بعد از آن جام به محوطه ساعتی که شمارش معکوس را تا آغاز بازی ها نشان می دهد، منتقل شد. در آن جا قرار بود مراسم خوش آمدگویی به ملت ها و هواداران برگزار شود. در این مراسم ماجد عبدالله، بازیکن اسطوره ای عربستان صعودی، هم حضور داشت.
بعد از یک ساعت گردش بی وقفه در شهر کاپ به مرکز خرید سیتی سنتر و بعد از آن به مرکز خرید ویلاجیو و در نهایت به موزه جام منتقل شد.
این مسابقات از تاریخ 7 تا 29 ژانویه سال 2011 در قطر برگزار می شود و 16 کشور آسیایی برای قهرمانی در این مسابقات به رقابت خواهند پرداخت.در میان این کشور ها اسامی کشورهایی مثل کره جنوبی، کره شمالی، ژاپن و استرالیا، که همه در جام جهانی 2010 هم حضور داشتند، به چشم می خورد.

ابریشم 01-04-2011 04:57 PM

ناليز مربي صربستاني از گروه چهارم
بورا: تيم باكيفيت ايران كار دشواري در جام ملت‌ها دارد


خبرگزاري فارس: سرمربي صربستاني درباره شرايط تيم ملي فوتبال ايران در گروه چهارم جام ملت‌هاي 2011 آسيا گفت: ايران تيم خوبي است، اما كار دشواري مقابل امارات، كره‌شمالي و عراق دارد.

http://media.farsnews.com/Media/8903...8/A0868563.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، بورا ميلوتينوويچ عضو كميته فني و استعداديابي فوتبال قطر در تحليلي تيم‌هاي حاضر در گروه‌هاي چهارگانه جام ملت‌هاي آسيا را مورد بررسي قرار داد.
وي در مورد گروه چهارم اين مسابقات و شانس تيم‌هاي صعود كننده از اين گروه به مرحله بعد عنوان كرد: گروه چهارم يكي از سخت‌ترين گروه‌هاي اين دوره است و رقابت سختي بين تيم‌هاي حاضر در جريان خواهد بود.
ميلوتينوويچ ادامه داد: در اين گروه عراق، قهرمان دوره گذشته، ايران قهرمان 3 دوره از جام ملت‌ها، كره شمالي، تيمي كه موفق به حضور در دوره اخير جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي شد و امارات كه از بازيكنان جوان و باكيفيتي سود مي‌برد، حضور دارند.
وي تصريح كرد: شرايط در اين گروه بسيار فشرده است. من روش بازي عراق را تماشا كرده و زيرنظر گرفته‌ام و نحوه بازي آنها را براي بازي مي‌پسندم. آنها نگرشي قوي به جام ملت‌ها دارند. اين تيم را بسيار خوب مي‌بينم و خيلي خوشحالم كه در سال 2009 و در جام كنفدراسيون‌ها هدايت اين تيم را به عهده داشتم. اگر بخواهم يك تيم را انتخاب كنم آن عراق خواهد بود.
عضو كميته فني و استعداديابي فوتبال قطر ادامه داد: خاطرات خوبي از كار كردن با عراق در جام كنفدراسيون‌ها دارم و تجربه بزرگي براي من بود. عراق تيمي خوب با مربي بزرگ است كه به خوبي فوتبال بازي مي‌كنند.
ميلوتينوويچ درباره شرايط ايران در اين گروه گفت: افشين قطبي دوست خوب من است و با ايران نتايج خوبي كسب كرده است. آنها چين و كره جنوبي را در سال گذشته شكست دادند. ايران تيم با كيفيتي است، اما نمي‌دانم بهترين بازيكن آنها كدام است. ايران بازي‌هاي سختي مقابل عراق، كره شمالي و امارات خواهد داشت.
وي افزود: وقتي كره شمالي را در جام جهاني 2010 ديديم، آنها مقابل برزيل با سخت كوشي خود بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشتند، اما تجربه زيادي نداشتند. منتظر ديدن نحوه بازي آنها در جام ملت‌هاي آسيا خواهم بود.
ميلوتينوويچ در پايان عنوان كرد: اماراتي‌ها هم مربي بسيار خوب و بازيكنان جواني دارند، اما فكر كنم عراق، ايران و يا كره شمالي شانس بيشتري براي صعود به مرحله بعد دارند.

ابریشم 01-04-2011 04:58 PM

تیموریان: با رسیدن به فینال به هرچه بخواهیم می رسیم


http://images.the-afc.com/images/ima...0c422880d.jpeg


آندرانیک تیموریان به پیروزی در اولین بازی کشورش مقابل عراق امیدوار است و معتقد است که تیم ملی ایران می خواهد به 35 سال انتظار برای قهرمانی در این مسابقات پایان دهد.

آخرین قهرمانی ایران در جام ملت های آسیا به سال 1976 باز می گردد و حالا در مسابقات جام ملت های آسیا سال 2011 قطر، ایران با کره شمالی، امارات و عراق هم گروه است.
اما تیموریان، هافبک سابق تیم بولتون، که در بازی مقابل قطر عملکرد قابل توجهی داشت، معتقد است که ایران می تواند مقابل عراق بازی خوبی را به نمایش بگذارد: »آخرین بار که ما مقابل عراق بازی کردیم، در بازی های غرب آسیا این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکست دادیم«.
تیموریان گفت: » فکر می کنم در آن بازی خوب کار کردیم، اما جام ملت های آسیا خیلی فرق می کند. ما می خواهیم به فینال این بازی ها برسیم، چراکه اگر بتوانیم قهرمان این بازی ها شویم به هر چیزی که در زندگی بخواهیم، می رسیم.، می توانیم در اروپا یا هرجایی که می خواهیم بازی کنیم«.
او مدعی شد:» این یک بازی متفاوت خواهد بود، اما من مطمئنم که ما می توانیم بازی اول را با پیروزی پشت سر بگذاریم«
شاگردان افشین قطبی بعد از پیروزی خفیف یک بر صفر مقابل آنگولا به تهران بازگشتند .
این دومین پیروزی تیم ایران بعد از تساوی بدون گل آن ها مقابل قطر بود و تیموریان معتقد است که تیمشان پیشرفت زیادی کرده است: »ما تمرینات خوبی انجام دادیم. روزی 2 ساعت تمرین می کردیم. در حال حاضر ما به صد درصد نرسیده ایم. اما من معتقدم تا چند روز آینده به بهترین سطح بازیمان می رسیم«.
تیموریان در پایان گفت: »از دو سال گذشته تا به حال تیم ملی ترکیبی از بازیکنان جوان و بازیکنان باتجربه تر شده است. اما من فکر نمی کنم هیچگونه فشاری روی بازیکنان باشد. همه بازیکنان روی هر بازی تمرکز دارند و هر بازی با بازی قبلی فرق دارد. ما همه تلاشمان را می کنیم تا همه بازی ها را ببریم«.


ابریشم 01-04-2011 04:58 PM

امارات در رقابت با بزرگان گروه D

http://images.the-afc.com/afc/coache...00/katanec.jpg




امارات امیدوار است بتواند در گروه دشوار D بتواند یکی از دو تیم صعود کننده به یک چهارم نهایی باشد.

آن ها در اولین بازی شان روز 11 ژانویه - 21 دی به مصاف کره شمالی می روند و 4 روز به مقابل عراق قرار می گیرند. بازی آخرشان هم برابر تیم قدرتمند ایران خواهد بود.
سرکو کاتانچ، سرمربی امارات تیمش را برای برپایی اردو به عمان برد تا بتواند نتایج جام ملت های آسیا در سال 1996 را تکرار کند. در آن دوره امارات که میزبان بود به فینال رسید و در نهایت در رده دوم قرار گرفت.
در ماه نوامبر شاگردان کاتانچ هند را 5 بر صفر در هم کوبیدند اما سایر بازی هایشان کمی پیچیده بود. تیم المپیک امارات تا فینال بازی های آسیای گوانگژو پیش رفت و به ژاپن یک به صفر باخت.
امارات با مربیگری کاتانچ روز به روز بهتر می شود و این تیم امیدوار است با درخشش اسماعیل مطر در خط حمله شانسی برای صعود داشته باشند.


ابریشم 01-04-2011 04:58 PM



اسامی بازیکنان ایران

اسامي 23 ملي‌پوش فوتبال ايران پس از خط خوردن 4 بازيکن براي حضور در مسابقات جام ملت‌هاي 2011 آسيا مشخص شد.



به نقل از سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا، با تصميم افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي 23 بازيکن ملي‌پوش کشورمان براي حضور در مسابقات جام ملت‌هاي 2011 آسيا مشخص شد.

فهرست کامل تيم ملي براي حضور در جام ملت‌ها به شرح زير است:

*دروازه بانان:
سيد مهدي رحمتي، ابراهيم ميرزاپور، شهاب گردان.

*مدافعان:
خسرو حيدري، هادي عقيلي، محمد نصرتي، سيدجلال حسيني، فرشيد طالبي، احسان حاج صفي، ابوذر رحيمي.

*بازيکنان مياني:
جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، قاسم حدادي‌فر، پژمان نوري، ايمان مبعلي، محمد نوري.

*مهاجمان:
غلامرضا رضايي، مسعود شجاعي، کريم انصاري فرد، آرش افشين، محمد غلامي، رضا نوروزي، محمدرضا خلعتبري.

به اين ترتيب عليرضا حقيقي، هادي نوروزي از پرسپوليس، پژمان منتظري، مدافع استقلال و مهدي کياني، بازيکن تيم تراکتورسازي که در آخرين اردوي تيم ملي در اردوي تدارکاتي قطر حاضر هستند از حضور در اين رقابت‌ها بازماندند.

رقابت‌هاي جام ملت‌هاي 2011 آسيا با برگزاري ديدار افتتاحيه در روز 17 دي ماه سال جاري بين تيم‌هاي قطر و ازبکستان آغاز خواهد شد.
تيم ملي ايران در اين مسابقات با عراق، کره‌شمالي و امارات همگروه است که در اولين بازي روز 21 دي به مصاف عراق مي‌رود، سپس در ديدار دوم 25 دي با کره شمالي بازي خواهد کرد و در مسابقه پاياني 29 دي به مصاف امارات مي‌رود.

ابریشم 01-04-2011 04:59 PM

آرزوی هند برای موفقیت


http://images.the-afc.com/afc/coache...ughton_3x2.jpg





هند در سال 2008 در مسابقات چلنج کاپ ای اف سی که بین هشت تیم در جه دوی آسیا برگزار می شود قهرمان شد.
27سال طول کشید تا هند به مرحله نهایی جام ملت های آسیا برسد و خیلی ها فکر می کنند این تیم در قطر به موفقیت خاصی نمی رسد.

بعد از آن قهرمانی هندی ها حالا بعد از سال 1984 برای اولین بار به مسابقات جام ملت های آسیا رسیده اند. آن ها البته آن دوره هم به جایی نرسیدند. بر عکس سال 1964 که حتی به فینال رسیدند و در نهایت دوم شدند.

باب هیوتن، سرمربی هند در این دوره برای این که بتواند هند را به 47 سال پیش برگرداند کار بسیار سختی دارد چون تیمش در گروه C با استرالیا، کره جنوبی و بحرین هم گروه است.
اگر قرار باشد به نتایج آن ها در بازی های اخیرشان نگاه کنید آن ها اصلا جایی در میان تیم های بزرگ ندارند؛ شکست 2 - صفر مقابل عراق، باخت 9 - یک به کویت و 5 صفر به امارات.
هیوتن، بازیکن سابق فولام که سابقه مربیگری چین و ازبکستان را هم دارد به خوبی می داند او وظیفه ای بسیار دشوار بر عهده دارد:«من نمی دانیم واقعیت چیست. ما در رتبه 144 رده بندی فیفا قرار داریم و استرالیا و کره جنوبی تازه از جام جهانی 2010 آمده اند. این گروه خیلی سخت است.»
هیوتن که از سال 2006 هدایت هند را بر عهده دارد همچنین با مصدومیت چند بازیکن کلیدی اش از جمله بایچونگ بوتیا، مهاجم و کاپیتان تیمش مواجه است:«باید واقع گرا باشید. اگر هند به جام ملت ها برود و هیچ امتیازی نگیرد مربی اش که من باشم باید اخراج شود. گاهی هیچ چیز دست شما نیست.»
هیوتن این حرف را در حالی زد که تا سال 2013 با هند قرارداد دارد.
دهه های 1950 و 1960 میلادی دوران طلایی هند بود. این تیم در بازی های آسیایی 1951 و 1962 قهرمان بازی های آسیایی شد و در المپیک 1956 ملبورن به عنوان اولین تیم آسیایی به نیمه نهایی رسید.
اما بعد از آن روزهای باشکوه قوتبال در این کشور به خاطر ساختار ضعیف به عقب رفت.
این تیم در حال حاضر در رده 144 رده بندی فیفا قرار دارد و با این اوصاف در روز دهم ژانویه - بیستم دی باید به مصاف استرالیا برود.


ابریشم 01-04-2011 04:59 PM

کره به دنبال پایان دادن به نیم قرن انتظار



http://images.the-afc.com/afc/player...011_3x2_01.jpg


کره جنوبی با امید پایان دادن به 51 سال انتظار برای قهرمانی در جام ملت ها در این بازی ها شرکت کرد، اما آن ها با بدشانسی پارک چو یونگ، مهاجم کلیدی تیمشان را از دست دادند. کره جنوبی که در جام جهانی 2002 به مرحله نیمه نهایی رسید، یکی از تیم هایی است که در بازی های دوستانه پیش از شروع بازی های جام ملت های آسیا خوش درخشیده است و در گروه C این بازی ها با استرالیا، بحرین و هند هم گروه است. اما بدشانسی کره ای ها این است که بازیکنی را که بیشترین گل زده برای تیم ملی کره را در کارنامه دارد، در اختیار ندارند.

پارک، که در مسابقات جام جهانی 2010 به عنوان تک مهاجم تیم کره به میدان می رفت، وقتی در حال خوشحالی کردن بعد از به ثمر رساندن گل زده اش در بازی موناکو بود، مصدوم شد و زانویش آسیب دید. پزشک تیم تشخیص داد که او برای مدت 4 هفته قادر به بازی کردن نخواهد بود و این موضوع باعث شد تا چو وانگ رائه، سرمربی تیم کره، هونگ جونگ هو را به جای او دعوت کند. این مشکل بسیار بزرگی برای کره است، اما سرمربی این تیم کماکان معتقد است که آن ها در شرایط ایده آل به سر می برند: « من به بازیکنانم ایمان دارم. نباید در مورد مصدومیت پارک چو یونگ نگران باشیم. فوتبال یک بازی فردی نیست و اگر همه 23 بازیکن با یکدیگر باشند، می توانیم این مشکل را حل کنیم».
در غیاب او کره جنوبی از جی دونگ ون، کیم شین ووک و یوبیونگ سو در خط حمله استفاده می کند. اما چو وانگ رائه که بعد از رقابت های جام جهانی جایگزین هو جونگ مو شد، چا دو ری و کی سونگ یئونگ، بازیکنان تیم سلتیک، را هم برای بازی در این پست در اختیار دارد. هر دوی آن ها قبل از سفر به قطر در آخرین بازیشان گل زده اند. این مربی همچنین از پارک جی سونگ، بازیکن تیم منچستریونایتد انگلیس، هم بهره زیادی در خط میانی خواهد برد. پارک آخرین دوره این بازی ها را به دلیل مصدومیت از دست داده بود.
پارک بعد از بازگش به کشورش برای شرکت در بازی های تیم ملی، چنین گفته بود: « بازی کردن برای تیم ملی یک افتخار است، اما من از بازی کردنم در منچستر هم خیلی خوشحالم و از دست دادن چندین بازی برای من خیلی سخت است». او در این فصل از رقابت های لیگ برتر انگلیس 6 گل برای تیم منچستر به ثمر رسانده است. پارک جی سونگ مدت 8 سال است که هم برای منچستر یونایتد و هم برای تیم ملی کشورش بازی می کند. او در مورد از دست دادن پارک چنین می گوید: « متاسفانه ما یکی از مهره های کلیدیمان را از دست دادیم. اما بقیه بازیکنان شانس خوبی برای بازی کردن دارند و این برای ما دلیلی شده است که بیشتر تلاش کنیم».
کره تمریناتی را انجام داده بود تا جام ملت های آسیا را هم با همان کیفیت جام جهانی دنبال کند که مصدومیت پارک اردوی آنان را شوکه کرد.
پارک جی سونگ در مورد این مسابقات می گوید: « قبل از این ما تمام تمرکز خود را روی جام جهانی گذاشته بودیم و از جام ملت ها غافل بودیم. اما این بار فرق دارد. من به بازیکنان گفتم که این بازی ها چقدر اهمیت دارند و حالا آمادگی کامل برای شرکت در این بازی ها را کسب کردیم».
کره در 7 دوره اخیر جام جهانی حضور داشته است و در جام ملت های آسیا در سال های 1956 و 1960 قهرمان، در سال های 1972، 1980 و 1988 دوم، و در سال های 1964، 2000 و 2007 سوم شده اند.
آن ها به خاطر کسب رتبه سوم در سال 2007 به طور مستقیم به دوره بعد، جام ملت های آسیا 2011 قطر، راه یافتند و اولین دیدار آن ها در برابر بحرین خواهد بود.


ابریشم 01-04-2011 04:59 PM

ماموریت دشوار بحرین


http://images.the-afc.com/afc/coache...an_sherida.jpg





بحرین که تا آستانه صعود به مرحله نهایی جام جهانی 2010 هم پیش رفت با حضور در گروه قوی ترین تیم های آسیا کار سختی در جام ملت های آسیا 2011 قطر دارد.

بحرین در گروه C باید با استرالیا و کره جنوبی - که هر دو در جام جهانی حاضر بودند - و هند بازی کند.
هدایت این تیم بر عهده سلمان شریده، بازیکن سال های گذشته این تیم است که جانشین ژوزف هیکرسبرگر، مربی اتریشی و سابق این تیم شده است.
این تیم با مربیگری شریده با اوگاندا به تساوی بدون گل رسیده و مقابل سوریه - دیگر تیم حاضر در جام ملت های آسیا - تن به شکست دو بر صفر داده است.
این تیم همچنین در اولین بازی اش در جام خلیج مقابل عمان یک - یک مساوی کرده و 3 به 2 هم مقابل عراق، مدافع عنوان قهرمانی جام ملت های آسیا باخته است.
بعد از تساوی یک - یک این تیم برابر ازبکستان، پیروزی 2 بر یک بحرینی ها بر اردن نتیجه ای بود که برای تعادل شرایط روحی تیم نیاز مبرمی به آن می رفت.
بحرین در اولین بازی اش در ورزشگاه «الغرافه» به مصاف کره جنوبی می رود و 4 روز بعد در روز 14 ژانویه - 24 دی رو در روی هند می ایستد.
روز هیجدهم ژانویه - 28 دی استرالیا را مقابل خود می بینند.
امید اصلی بحرینی ها به اسماعیل عبداللطیف، مهاجم خطرناکشان است.
شریده همچنین روی لژیونرهایش که اغلب در قطر، امارات و عربستان بازی می کنند حساب ویژه ای باز کرده است.
فوزی عایش و عبدالله مرزوقی ( السیلیه قطر)، محمد حسین (ام صلال قطر) و حسین بابا (الوحده عربستان) است.
از میان سایر بازیکنان مهم بحرین می توان به عبدالله بابا و سلمان عیسی اشاره کرد.


ابریشم 01-04-2011 05:00 PM

استرالیا به دنبال اولین افتخار آسیایی



http://images.the-afc.com/afc/player...aus_3x2_03.jpg


دوحه: استرالیایی های سختکوش قصد دارند از همه بازیکنان بزرگ خود در جام ملت های آسیا استفاده کنند. از جمله بهترینشان تیم کاهیل، ستاره باشگاه اورتون.

بعد از پیوستن استرالیا به کنفدراسیون فوتبال آسیا، کانگروها در سال 2007 اولین حضورشان را در جام ملت های آسیا تجربه کردند و با سختی های این قاره آشنا شدند.
آن ها در رطوبت شدید و گرمای زیاد تایلند و ویتنام بازی کردند و دست آخر در یک چهارم نهایی توسط ژاپن حذف شدند. حالا بعد از گذشت چهار سال از آن روز هولگر اوسیک سرمربی تیم ملی آلمان برگزاری جام ملت های آسیا 2011 قطر در فصل زمستان را به فال نیک می گیرد:«من اطمینان دارم که تیم به اندازه کافی قوی هست و آمادگی این را دارد که کاری انجام دهد. ما برای رسیدن به بهترین موفقیت های ممکن به این مسابقات می رویم.»
استرالیا در گروه C با کره جنوبی، بحرین و هند همگروه است.
تیم ملی استرالیا تیم کاهیل، هری کیول، لوکاس نیل، مارک شوارتزر و برت امرتون را از سال 2007 در تورنمنت این دوره به همراه دارد.
کاپیتان نیل می گوید تیمش برای رسیدن به موفقیت آماده است:«همه برای پیروزی بازی می کنند و این مسابقات فرصتی است که ما به افتخارات بزرگ برسیم.»
شوارتزر، دروازه بان فولام که حالا 38 ساله شده هم می گوید استرالیا تمام حرف هایش را در زمین بازی می زند:«هر چقدر بخواهید می توانید حرف بزنید اما این حرف ها هیچ چیز را تضمین نمی کند. شما باید با عملکردتان در زمین بازی به آنچه می خواهید برسید.»
در کنار نام های بزرگ استرالیایی، اوسیک بازیکنانی نظیر رابی کروس، مهاجم ملبورن ویکتوری و ناتان کویی، دروازه بان تیم دانمارکی الیتسپورت را هم که هیچ بازی ملی ای در کارنامه ندارند به تیم ملی دعوت کرده است. کروس 22 ساله که در 15 بازی این فصل لیگ استرالیا 10 گل زده است جانشین جاش کندی شده است.
استرالیا در اولین بازی اش در روز 10 ژانویه - 20 دی به مصاف هند می رود، 4 روز بعد از آن مقابل کره جنوبی بازی می کند و در آخرین بازی اش در روز هیجدهم ژانویه - 28 دی، رو در روی بحرین قرار می گیرد


ابریشم 01-04-2011 05:00 PM

هشدار کاهیل به استرالیایی ها


http://images.the-afc.com/afc/player...aus_3x2_02.jpg
Tim Cahill





دبی: تیم کاهیل، هافبک جادویی تیم ملی استرالیا به هم تیمی هایش هشدار داد استرالیا در دومین حضورش در جام ملت های آسیا کار راحتی ندارد.

تیم ملی استرالیا که در حال حاضر تمریناتش را در امارات پشت سر می گذارد با کره جنوبی، بحرین و هند در گروه C قرار دارد. کاهیل 31 ساله در مورد دومین حضور استرالیا در جام ملت های آسیا گفت:«این که ما خودمان را بهترین بدانیم کار خیلی سختی است. من واقع گرا هستم. خیلی وقت نیست که به کمپ تیم ملی اضافه شدم. بازیکنان استرالیا به اندازه کافی کنار هم نبوده اند اما سایر تیم ها مدت بیشتری با هم تمرین کرده اند.»
بازیساز باشگاه اورتون که لیگ برتر را برای حضور در جام ملت های آسیا رها کرده ادامه داد:«مدتی از لیگ برتر دور خواهم بود. این جا آمده چون می خواهم با استرالیا بهترین نتایج را بگیرم. نمی دانم می توانیم خودمان را بهترین بنامیم یا نه اما باید بگویم در آسیا پتانسیل بالایی وجود دارد و تعداد تیم های قوی خیلی زیاد است. تنها تیم ناشناخته هند است و این بازی بی شک بازی متفاوتی خواهد بود. در مورد بحرین هم باید بگویم ما تنها توانسته ایم این تیم را با نتیجه یک بر صفر در خانه شکست بدهیم و در بازی برگشت پلی آف جام جهانی 2010 این تیم را نبردیم. کره جنوبی هم که یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی است.»


ابریشم 01-04-2011 05:00 PM

نگراني سرمربي كره براي پيدا‌كردن جايگزين پارك


http://images.the-afc.com/afc/coache...rae_3x2_03.jpg
Cho Kwang-rae





چو وانگ رائه، سرمربي تيم ملي كره جنوبي، در تفكر پيدا كردن جايگزيني براي پارك چو يونگ است. پارك هفته گذشته از تركيب تيم ملي كره جنوبي كنار گذاشته شد.
تيم ملي كره جنوبي هم‌اكنون در امارات به‌سر مي‌برد، جايي كه آخرين ديدار دوستانه‌اش را روز سه‌شنبه مقابل الجزيره، تيم باشگاهي امارات، انجام داد.
چو، سرمربي كره، در مورد جايگزين پارك گفت: « هنوز در مورد جايگزين پارك تصميم نگرفته‌ام. در حال حاضر به سيستمي فكر مي‌كنم كه به جاي مهاجم از يك هافبك اضافه استفاده كنم، اما اين ممكن است توان هجومي تيم را كاهش دهد».
سرمربي تيم كره تاكيد كرد كه تمركز تيمشان روي بازي با بحرين است. آن ها 14ژانويه -24 دي‌ماه- با استراليا ديدار خواهند كرد و 4 روز بعد به مصاف هند مي‌روند.
چو گفت: « در حال حاضر ما به 90 درصد آمادگي رسيده‌ايم و تمام تمركز خود را روي بازي با بحرين گذاشته‌ايم».
كره‌ جنوبي از سال 1960 موفق به قهرماني در اين مسابقات نشده است.


ابریشم 01-04-2011 05:01 PM

تيم فوتبال کره جنوبي با 11 لژيونر در جام ملت هاي آسيا شرکت مي کند
به گفته مربي تيم فوتبال کره جنوبي،‌ 12 بازيکن اين تيم درليگ هاي خارجي بازي مي کنند که با مصدوميت ''پارک چو يانگ'' ، تيم فوتبال کره جنوبي با 11 بازيکن لژيونر در جام ملت هاي آسيا شرکت مي کند.

به نقل از خبرگزاري ''''يونهاپ'''' ، ''''چو کوانگ راي'''' مربي تيم فوتبال کره جنوبي روز يکشنبه در کنفرانس مطبوعاتي ، گفت‌: ''''سون هيونگ مين'''' بازيکن 18 ساله تيم هامبورگ آلمان نيز براي اولين بار در مسابقات جام ملت هاي آسيا براي تيم کره جنوبي بازي خواهد کرد.
وي از پارک جي سونگ بازيکن تيم منچستر يونايتد انگليس ، ''''پارک چو يانگ'''' بازيکن تيم موناکو فرانسه که هفته گذشته دچار مصدوميت شده است ، ''''چونگ يونگ لي'''' بازيکن تيم بولتون از جمله معروفترين بازيکنان لژيونر تيم کره جنوبي نامبرد.
به گفته ''''کوانگ راي'''' ديگر بازيکنان لژيونر اين تيم که در جام ملت هاي آسيا براي تيم کره جنوبي بازي خواهند کرد در ليگ فوتبال کشورهاي ژاپن ، قطر و اسکاتلند حضور دارند.
مربي تيم فوتبال کره جنوبي همچنين افزود: ''''جونگ سونگ ريونگ '''' بهترين دروازه بان کره جنوبي که در تيم سئونگنام ايلهوا چونما حضور دارد و ''''يو بيونگ سو '''' بهترين گلزن ليگ کره جنوبي که در تيم انشيون يونايتند بازي مي کند ، اين تيم را در پانزدهمين دوره جام ملت هاي آسيا همراهي مي کنند.
وي اظهارداشت:‌ ما بهترين و سرعتي ترين بازيکنان را به تيم کره جنوبي دعوت کرده ايم و تيم کره جنوبي از سال 1960 تاکنون نتوانسته است به عنوان قهرماني اين مسابقات دست يابد لذا ما در تلاشيم تا با قهرماني در اين مسابقات قهرماني خود را بار ديگر تکرار کنيم .
''''کوانگ راي'''' ادامه داد: کيفيت سرعت ، آمادگي بدني و فني از جمله معيارهاي ما براي انتخاب بازيکنان تيم کره جنوبي بوده است.
وي افزود:‌در خط دفاعي بهترين بازيکنان را داريم که ''''لي يونگ سو'''' که در جام جهاني آفريقاي جنوبي براي ما گلزني نيز کرد و ''''کواک تاي هوي'''' که در 15 بازي ملي خود ، چهارگل به ثمر رسانده است ، از جمله آنها مي باشند.
مربي تيم فوتبال کره جنوبي افزود: جناح راست و چپ خط دفاعي تيم ما نيز باحضور ''''چوي هيو جين'''' مشهورترين بازيکن ليگ کره جنوبي و ''''چا دو ري'''' که در سلتيک اسکاتلند بازي مي کند ، بسيار قدرتمند است.
وي ادامه داد: در خط مياني نيز ''''پارک جي سونگ'''' ، ''''لي يونگ چونگ'''' و ''''يو بيونگ سو'''' حضور دارند و بازيکنان سرعتي و قدرتمندي هستند.
به گفته وي يو بيونگ سو در 31 مسابقه که در ليگ کره جنوبي انجام داده ، توانسته 22 گل به ثمر برساند.
مربي تيم فوتبال کره جنوبي از ''''سون هيونگ مين'''' به عنوان جوانترين بازيکن تيمش نامبرد و افزود:‌اين بازيکن 18 ساله توانسته است در هفت بازي تيم هامبورگ آلمان سه گل براي تيمش به ثمر برساند.
''''چو کوانگ راي'''' حريفان تيمش در گروه سوم مسابقات جام ملت هاي آسيا را آسان ندانست و افزود:‌
هيچ تيمي را نبايد دست کم گرفت و احتمال آن وجود دارد که تيم هاي بحرين ، هند و استراليا ، کره جنوبي را در مرحله گروهي اين مسابقات حذف کنند.
وي افزود:‌ ما ذهن بازيکنان را براي اين مسابقات آماده کرده ايم .
خاطرنشان مي سازد ، تيم فوتبال کره جنوبي به رغم آنکه هفت بار به عنوان يکي از نمايندگان قاره آسيا به مسابقات جام جهاني راه يافته اما در جام ملت هاي به موفقيت هاي خوبي دست نيافته است و تنها دوبار عنوان قهرماني در کارنامه اين تيم در جام ملت هاي آسيا به ثبت رسيده است.
تيم کره جنوبي در سال هاي 1956 و 1960 به عنوان قهرماني جام ملت هاي آسيا دست يافته است.

ابریشم 01-04-2011 05:01 PM

اسامی بازیکنان استرالیا

23 بازيکن تيم ملي فوتبال استراليا براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا معرفي شدند.

هولگر اوسيک، سرمربي آلماني تيم ملي فوتبال استراليا نام 23 بازيکن را براي حضور در مرحله نهايي جام ملت‌هاي آسيا اعلام کرد.
در اين فهرست نام ساشا اوگننوفسکي، بهترين بازيکن سال آسيا در سال 2010 نيز ديده مي‌شود. در بين اين 23 بازيکن، 12 بازيکن در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي حضور داشتند.
از طرف ديگر 8 نفر از بازيکنان دعوت شده در ليگ برتر انگليس و تنها 2 بازيکن در ليگ استراليا بازي مي‌کنند که در نوع خود جالب توجه است.
استراليا در گروه سوم جام ملت‌هاي آسيا با تيم‌هاي کره‌جنوبي، هند و بحرين هم‌گروه است.
اسامي بازيکنان تيم ملي فوتبال استراليا به شرح زير است:
دروازه‌بان‌ها:
مارک شوارزر (فولام - انگليس)، ناتان کوئه (اليت اسپورت - دانمارک)، برد جونز (ليورپول - انگليس)
مدافعان:
ديويد کارني (بلک پول - انگليس)، جان مک کين (النصر - عربستان)، لوکاس ني يل (گالاتاسراي - ترکيه)، جيد نورث (ويلينگتون - نيوزلند)، ساشا اوگننوفسکي (سئونگ نام ايلهوا - کره‌جنوبي)، ماتئو اسپيرانوويچ (اوراوا رد - ژاپن)، لوک ويل‌کشاير (دينامو مسکو - روسيه)
هافبک‌ها:
جيسون کولينا (گلد يونايتد - استراليا)، برت امرتون (بلکبرن - انگليس)، ريچارد گارسيا (هال سيتي - انگليس)، برت هولمن (آلکمار - هلند)، ميل جديناک (گنسرل - ترکيه)، هري کيول (گالاتاسراي - ترکيه)، نيل کيل کني (ليدز يونايتد - انگليس)، مت مک کي (بريسبان - استراليا)، کارل والري (ساسولو - ايتاليا)
مهاجمان:
ناتن بورنز (آ ا ک - يونان)، تيم کاهيل (اورتون - انگليس)، رابي کروز (ملبورن ويکتوري - استراليا)، اسکات مک دونالد (ميدلز بورو - انگليس)


اکنون ساعت 11:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)