
06-07-2011
|
 |
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هواي كرمانشاه در وضعيت هشدار قرار گرفت
هواي كرمانشاه در وضعيت هشدار قرار گرفت

كرمانشاه - معاون محيط طبيعي حفاظت محيط زيست استان كرمانشاه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: گرد و غبار موجود در فضاي استان، هواي كرمانشاه را در وضعيت هشدار قرار داد.
فرشاد فتاحي با بيان اينكه ميزان استاندارد گرد و غبار 150 ميكروگرم در متر مكعب مي باشد افزود: ذرات گرد و غبار موجود در هواي كرمانشاه از ساعت 10 صبح امروز (دوشنبه 16 خرداد) 241 ميكروگرم در متر مكعب گزارش شد كه در مرحله هشدار قرار گرفت.
وي با تاكيد بر لزوم توجه مسوولان كشور و كشورهاي درگير ديگر، گفت: هرچند كه بايد مساله بيش از پيش مورد توجه قرار بگيرد و ريشه اي كار شود ، اما اين مهم هنوز فقط در حد انعقاد تفاهم نامه هاست و معلوم نيست كه آيا تفاهم نامه هاي منعقد شده اجرايي شده است يا نه.
فتاحي با توصيه به مردم ، گفت: سعي كنند كمتر در معرض آلودگي قرار بگيرند و با استفاده از ماسك در منزل از مخاطرات آلودگي هوا بيشتر جلوگيري نمايند.
وي افزود: كارخانجاتي كه ايجاد آلودگي دارند، سعي كنند اين روزها كمتر كار كنند كه آلودگي هوا چند برابر نشود.
آلودگي شهرهاي مرزي استان كرمانشاه بخصوص قصرشيرين، سرپل ذهاب و گيلانغرب به مراتب بيشتر است.
متاسفانه محيط زيست استان در شهرهاي مرزي استان سيستم آلودگي سنج هوا تاكنون نصب نكرده است.
اداره هواشناسي قصرشيرين ميزان ديد افقي قصرشيرين در روز جاري را يك هزار متر گزارش كرده بود.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|