06-13-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آلودگي هواي استان در 24 ساعت گذشته 5/3 برابر استاندارد بوده است

معاون محيط زيست استان كرمانشاه:
آلودگي هواي استان در 24 ساعت گذشته 5/3 برابر استاندارد بوده است
كرمانشاه - معاون محيط انساني اداره كل حفاظت محيط زيست استان كرمانشاه روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، ميزان غلظت و آلودگي هواي استان در 24 ساعت اخير را 5/3 برابر بيشتر از حد استاندارد عنوان كرد.
'فريدون ياوري' ميزان غلظت و ريزگردهاي ورودي به جو استان در شب و روز گذشته را 548 ميكروگرم در هر متر مكعب اعلام كرد و گفت: اين امر نشان از وضعيت بحراني هواي استان دارد.
وي در خصوص آثار گرد و خاك در جو استان بر محيط زيست، گفت: ريزگردها علاوه بر آلايندگي و تغيير كيفيت آبهاي سطحي و زيرزميني و نيز تغيير كيفيت خاك، به پوششهاي گياهي با اختلال در عمل حياتي فتوسنتز هم آسيب مي رسانند كه در نتيجه به تبعات منفي اقتصادي مبدل مي شوند.
وي ادامه داد: از نظرگاه روحي و رواني هم ريزگردها علاوه بر اينكه زيباييهاي موجود در طبيعت و محيط زيست انساني را از بين مي برد، باعث مي شود تا روحياتي مانند خشونت، افسردگي، افزايش درگيريهاي افراد و نيز تحليل رفتن كارايي افراد مولد در موسسات توليدي و ادارات استان غالب شود.
ياوري همچون گذشته به افراد مسن، اطفال و كساني كه داراي بيماريهاي قلبي و ريوي هستند، پيشنهاد كرد كه در چنين شرايط جوي از منزل خارج نشوند.
وي همچنين از افراد عادي خواست تا آنجا كه امكان دارد در خانه بمانند و از پرداختن به فعاليتهاي ورزشي و فيزيكي نيز در هواي غبارآلود بپرهيزند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|