نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بنياد تعاون و توسعه كارآفريني استان كرمانشاه آغاز بكار كرد

بنياد تعاون و توسعه كارآفريني استان كرمانشاه آغاز بكار كرد
كرمانشاه - بنياد تعاون و توسعه كارآفريني استان كرمانشاه روز چهارشنبه با حضور مديرعامل اين بنياد، نماينده مشاور رييس جمهور در امور بانوان، مديركل تعاون استان و جمعي از بانوان كرمانشاهي در ميدان آيت الله كاشاني (تقاطع خيابان شورا) آغاز بكار كرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، مدير كل تعاون استان كرمانشاه، وجود شعبه اين بنياد در استان را با توجه به آمار بالاي بانوان خانه دار و تحصيلكرده كه عموما بيكار هستند، بسيار مهم ارزيابي كرد.
بهمنيار شيخي، افزود: هم اكنون 120 طرح اشتغالزا در قالب تعاوني براي بانوان استان آماده داريم اما براي عملياتي شدن آنها به تسهيلات بانكي نياز است.

وي نقش بنياد تعاون و توسعه كارآفريني بانوان استان را در به بار نشستن طرحهاي اشتغالزا در زمينه بكارگيري بانوان و ارايه مشاوره هاي لازم، بسيار حائز اهميت دانست.

وي از اجراي طرح توليد شبكه قارچ خوراكي در بحث مشاغل خانگي در استان خبر داد و گفت: اكنون اين طرح در فضاهاي 12 متري در منازل شهروندان كرمانشاهي آغاز شده است.

شيخي همچنين از طرح تاسيس اولين بازارچه پرتابل در بخشهاي مختلف شهر خبر داد و گفت: علاوه بر اين، طرح تاسيس شهر هنر با حضور 800 نفر از بانوان استان در حوزه گردشگري، صنايع دستي و توليدات هنري را نيز در دستور كار داريم.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید