نمایش پست تنها
قدیمی 06-26-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تعرفه هاي جديد پزشكي از امروز در استان كرمانشاه اجرايي مي شود

رييس سازمان نظام پزشكي كرمانشاه در گفت و گو با ايرنا:
تعرفه هاي جديد پزشكي از امروز در استان كرمانشاه اجرايي مي شود
كرمانشاه - رييس سازمان نظام پزشكي كرمانشاه از اجرايي شدن تعرفه هاي جديد پزشكي سال 90 از امروز ( شنبه ) در اين استان خبر داد.
دكتر ' فتاح فرخي ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه تعرفه هاي جديد از حدود 10 روز پيش در تهران و برخي از استانهاي ديگر كشور اجرايي شده است، افزود: ميزان جديد تعرفه هاي ، اخيرا' به سازمان نظام پزشكي كرمانشاه بصورت رسمي ابلاغ شده است.

وي گفت: براساس تعرفه هاي جديد طي امسال ويزيت پزشكان عمومي 80 هزار ريال ، پزشكان متخصص 130 هزار، پزشكان روانپزشك و فوق‌ تخصص 160 هزار، فوق تخصص روانپزشكي 180 هزار ريال ، PHD پروانه ‌دار 80 هزار، كارشناس ارشد پروانه ‌دار 70 هزار و كارشناس پروانه ‌دار 55 هزار ريال خواهد بود.

فرخي افزود: در تعرفه هاي جديد ، متوسط زمان ويزيت براي پزشكان عمومي حداقل 15 دقيقه، براي پزشكان متخصص حداقل 20 دقيقه و براي پزشكان فوق تخصص 25 دقيقه و روانپزشكان حداقل 30 دقيقه تعيين شده است.

وي گفت: همچنين براساس اين مصوبه، سقف ضرايب تعرفه‌هاي داخلي 32 هزار ، بيهوشي 160 هزار ، جراحي 360 هزار ، دندانپزشكي چهار هزار و 800 و فيزيوتراپي چهار هزار و 200 ريال تعيين شده است.

رييس سازمان نظام پزشكي كرمانشاه در پايان با بيان اينكه تعرفه هاي جديد طي امروز و فردا در استان كرمانشاه اجرايي خواهند شد ، گفت: اين تعرفه ها بصورت يكسان در سراسر كشور ابلاغ شده و لازم الاجراست.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید