06-26-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بهاي بليت رفت و برگشت كرمانشاه به سليمانيه 175 هزار تومان است
مديركل فرودگاه بين المللي كرمانشاه:
بهاي بليت رفت و برگشت كرمانشاه به سليمانيه 175 هزار تومان است
كرمانشاه - مدير كل فرودگاه بين المللي شهيد اشرفي اصفهاني كرمانشاه روز شنبه در نشست خبري با خبرنگاران، نرخ بليت رفت و برگشت پرواز كرمانشاه به سليمانيه را 175 هزار تومان عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، پيمان شرفائي، افزود: اولين پرواز كرمانشاه به سليمانيه توسط شركت هواپيمايي آسمان، روز نهم تيرماه و همزمان با مبعث پيامبر اسلام (ص) آغاز مي شود.
وي گفت: برخي اين پرواز را پرواز تهران - كرمانشاه - سليمانيه عنوان مي كنند در حاليكه فرودگاه كرمانشاه به عنوان هاب پروازي غرب كشور، آماده پذيرائي از مسافرين به مقصد استان سليمانيه و كردستان عراق از همه نقاط كشور مي باشد بنابراين اين پرواز را بايد پرواز كرمانشاه - سليمانيه و بالعكس دانست.
وي گفت: پرواز مذكور در روزهاي يكشنبه و پنجشنبه هر هفته انجام مي شود و با فعاليتهايي كه در زمينه امور تبليغي انجام شده است، اين انتظار وجود دارد كه از ' لود ' (استقبال مسافر) خوبي برخوردار باشد.
وي در ادامه از امكان ايجاد باشگاه آموزش خلباني در دو بخش تئوريك و عملي در اين فرودگاه خبر داد و افزود: ما اين پيشنهاد را به مسوولين رده بالا ارايه كرده ايم و در صورت موافقت، اولين باشگاه آموزش خلباني كشور را در كرمانشاه خواهيم داشت.
شرفائي گفت: افرادي كه تمايل داشته باشند، مي توانند با حضور در اين دوره هاي آموزشي و پس از اخذ مدرك پروازي اقدام به سفر با هواپيماهاي تك موتوره كه معمولا كمتر از 500 ميليون ريال قيمت دارند، نمايند و از خدمات اين فرودگاه نيز بهره مند شوند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|