نمایش پست تنها
قدیمی 06-26-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پروانه كسب در اتحاديه هاي صنفي استان به صورت اينترنتي صادر مي شود

پروانه كسب در اتحاديه هاي صنفي استان به صورت اينترنتي صادر مي شود
كرمانشاه - صدور پروانه كسب در 260 اتحاديه صنفي استان كرمانشاه به صورت اينترنتي، امكان پذير شده است.
به گزارش ايرنا و به نقل از روابط عمومي سازمان بازرگاني استان كرمانشاه، صدور پروانه كسب به صورت اينترنتي از طريق سايت اينترنتي WWW.ASNAF.IR در استان راه اندازي شده است.

از اين پس، متقاضيان دريافت پروانه كسب در مراكز شهرستانها، بخشها و روستاهاي استان كرمانشاه بدون نياز به مراجعه حضوري به اتحاديه هاي صنفي، مي توانند با ورود به پايگاه اينترنتي مذكوراقدام به ثبت تقاضاي خود نموده و با دريافت كد رهگيري، روند رسيدگي به تقاضاي خود را توسط اتحاديه صنفي ذيربط از طريق اينترنتي و بدون نياز به مراجعه حضوري پيگيري نمايند.

معاون توسعه بازرگاني داخلي سازمان بازرگاني استان كرمانشاه، هدف از اجراي اين طرح را كاهش هزينه تردد، تسريع در فرآيند صدور پروانه كسب متقاضيان، نظارت بر حسن اجراي مقررات قانون نظام صنفي و آيين نامه هاي مربوطه، نظارت بر عملكرد هيات مديره اتحاديه ها در خصوص متقاضيان پروانه كسب و ساماندهي واحدهاي صنفي فاقد پروانه كسب عنوان كرد.

علي ملكشاهي، شناسايي مشاغل و رسته هاي جديد، افزايش ميزان اعتماد مردم به خدمات الكترونيكي، شفاف سازي و قابل پيگيري بودن مراحل صدور پروانه كسب و امكان رصد نمودن تعداد و هر گونه تغييرات در پروانه كسب هاي صادره در حوزه اصناف را از ديگر اهداف ايجاد اين سامانه اعلام كرد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید