نمایش پست تنها
قدیمی 06-29-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بيش از 250 ميليون دلار كالا از استان كرمانشاه به خارج صادر شد

بيش از 250 ميليون دلار كالا از استان كرمانشاه به خارج صادر شد

كرمانشاه - اداره كل گمركات استان كرمانشاه روز چهارشنبه اعلام كرد: در سه ماهه نخست سال جاري بيش از 250 ميليون دلار كالا از اين استان به خارج از كشور صادر شده است.

به گزارش ايرنا، براساس اين گزارش، صادرات استان كرمانشاه در سه ماهه اول سال جاري از لحاظ ارزش 16 درصد و از نظر وزن 67 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش داشته است.

بنا براعلام اداره كل گمركات استان كرمانشاه، در مدت ياد شده 682 هزار و 61 تن كالا شامل سيمان خاكستري، كيك و بيسكويت، كولر آبي، گوجه فرنگي، ماست، رب گوجه، شلنگ پلاستيكي، هندوانه و كفش از طريق گمركات و بازارچه هاي مرزي استان كرمانشاه به خارج از كشور صادر شده است.

181 ميليون و 801 هزار دلار اين ميزان صادرات از طريق گمرك پرويزخان، 55 ميليون و 803 هزار دلار از گمركات كرمانشاه و 12 ميليون و 408 هزار دلار از طريق گمرك خسروي و مابقي نيز از طريق بازارچه هاي شوشمي پاوه، پرويزخان قصرشيرين و شيخ صالح به خارج صادر شده است.

در سه ماهه نخست امسال نيز چهار هزار و 956 تن كالا به ارزش هشت ميليون و 651 هزار دلار از طريق گمركات و بازارچه هاي مرزي استان كرمانشاه وارد كشور شده كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن 23 درصد و از نظر ارزش 17 درصد كاهش داشته است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید