نمایش پست تنها
قدیمی 07-22-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آغاز صدور مجوز مشاغل خانگي از سوي دستگاه هاي اجرايي در استان

مديركل كارواموراجتمايي كرمانشاه خبر داد:
آغاز صدور مجوز مشاغل خانگي از سوي دستگاه هاي اجرايي در استان
كرمانشاه - مدير كل كار و امور اجتمايي استان كرمانشاه از آغاز صدور مجوز مشاغل خانگي توسط دستگاه هاي اجرايي استان نظير ' سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري'، ' ادارات تعاون و سازمان بازرگاني' و ' فني و حرفه اي استان ' خبر داد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، سهراب برانديشه روز چهارشنبه در ديدار با كاركنان اداره اشتغال سازمان كار و امور اجتمايي استان اظهار داشت: متقاضيان دريافت تسهيلات مشاغل خانگي بر حسب رشته مورد علاقه خود مي توانند با مراجعه به دستگاه هاي صادركننده مجوز، نسبت به اخذ مجوز لازم اقدام كنند.

وي تصريح كرد: مشاغل خانگي به سه شيوه مستقل، پشتيبان و خوشه اي بوده و به افرادي كه به صورت مستقل كار انجام دهند تا مبلغ 30 ميليون ريال تسهيلات قرض الحسنه از طريق بانكها و 50 ميليون ريال نيز از طريق صندوق مهر امام رضا (ع) به آنان پرداخت مي شود.

برانديشه با بيان اينكه بيش از 65 درصد اعتبارات مشاغل خانگي به طرحهاي پشتيبان و خوشه اي داده مي شود، خاطرنشان ساخت: اين افراد مي توانند با ارايه طرح هاي لازم از طريق صندوق مهر امام رضا (ع) تا سقف 10 ميليارد ريال تسهيلات دريافت كنند.

اين مقام مسوول در ادامه و در خصوص اقدامات و فعاليتهاي حوزه اشتغال نيز اظهار داشت: اداره اشتغال كرمانشاه توانسته مقام چهارم را را در تمام زمينه هاي فعاليتي كسب كند.

وي در پايان پرداخت تسهيلات به بنگاه هاي اقتصادي زودبازده، تشكيل جلسات كارشناسي و تلاش در جهت تهيه سند توسعه اشتغال استان را از جمله برنامه هاي مهم اداره اشتغال استان خواند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید