07-22-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تا بهبود اوضاع در خانقين اعزام زوار از مرز مهران انجام مي شود

مدير حج و زيارت استان كرمانشاه گفت:
تا بهبود اوضاع در خانقين اعزام زوار از مرز مهران انجام مي شود
كرمانشاه - مدير حج و زيارت استان كرمانشاه در خصوص وضعيت اعزام زائرين به عتبات عاليات گفت: مرز ورودي و خروجي حج و زيارت استان كرمانشاه ( خسروي ) تا زمان برگشتن اوضاع به وضعيت عادي به مرز مهران منتقل شده و از زمان انتقال مرز تاكنون هيچ مشكلي در اين زمينه ايجاد نشده است.
رضا نجفيان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: به دليل مشكلات پيش آمده در خانقين عراق و مخالفتهايي كه مقامات محلي در مسير خانقين به منظريه ايجاد كردند، مسير اعزام زوار از مرز خسروي مقداري ناامن شده است و براي جلوگيري از ايجاد وقفه در اعزام زوار و بالا بردن امنيت و حفظ سلامت آنها تا اطلاع ثانوي زائرين از طريق مرز مهران اعزام مي شوند.
وي افزود: قبلا 15 استان در قالب 45 كاروان از طريق مرز بين المللي خسروي به منظريه وارد مي شدند و همان روز 45 كاروان نيز از عراق به مرز خسروي وارد مي شدند اما هم اكنون با توجه به آغاز فصل گرما و گرماي شديد در عراق و فصل امتحانات، اعزام زائران در كل مرزها كاهش يافته و به طور نمونه روزانه بين 10 تا 15 كاروان از طريق مرز مهران اعزام مي شوند.
نجفيان تصريح كرد: اين تصميم در راستاي حفظ امنيت زوار اتخاذ شده است و تا اطلاع ثانوي اعزام از طريق مرز مهران انجام مي شود.
كشاورزان منطقه خانقين عراق هفته گذشته در اعتراض به كمبود آب رودخانه الوند، جاده منتهي به مرز خسروي قصرشيرين را به مدت شش ساعت بستند و مانع از تردد زوار عتبات عاليات شدند.
مسوولان استان كرمانشاه در پي اين حادثه اعلام كردند، كمبود خروجي آب الوند به عراق براثر كاهش بارندگي و خشكساليهاي اخير بوده و در مناطق مرزي كشورمان هيچ گونه عمليات سد سازي صورت نگرفته و مسوولان عراقي مي توانند براي اطمينان از اين موضوع از منطقه بازديد كنند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|