نمایش پست تنها
قدیمی 07-29-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض غرفه كرمانشاه در نمايشگاه كيش برتر شد

غرفه كرمانشاه در نمايشگاه كيش برتر شد
كرمانشاه - غرفه دستاوردهاي دولتهاي نهم و دهم استان كرمانشاه در مراسم اختتاميه نمايشگاه كيش به عنوان غرفه برتر معرفي شد.

به گزارش ايرنا، روابط عمومي استانداري كرمانشاه روز پنجشنبه اعلام كرد؛ در مراسم اختتاميه نمايشگاه دستاوردهاي دولت نهم و دهم كه در مركز همايشهاي بين المللي كيش و با حضور محمد شيخان، رييس مركز ارتباطات، اطلاعات و تبليغات دفتر رييس جمهور، سيد جمال علي‌الحسيني جانشين نماينده تام‌الاختيار رييس جمهور در امور راهيان نور، ائمه جمعه كيش، جمعي از مقامات كشوري و محلي، شركت كنندگان نمايشگاه و كيشوندان برگزار شد، با اهدا لوح و تنديس از استانداري كرمانشاه بعنوان غرفه برتر در اين نمايشگاه تقدير بعمل آمد.

مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش در اين مراسم گفت: به واسطه حضور بيش از 60 دستگاه، ارگان و نهاد اجرايي كشور كه به شايستگي گوشه اي از دستاوردهاي ارزشمند خود را در معرض ديد عموم هموطنان و گردشگران قرار دادند و نيز از همكاران خود در سازمان كه از ماهها قبل مقدمات اين ميزباني را فراهم كرده اند، قدرداني مي نمايم.

عليرضا عامري تأكيد كرد: محوريت برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي دولت نهم و دهم انعكاس فعاليتها و خدمات صورت گرفته و توفيقات روزافزون دولت مهرورز و همچنين به اشتراك گذاري عملكردهاي ارگانهاي ملي و استاني به منظور هم افزايي دستگاه هاي اجرايي كشور بوده است.

در نمايشگاه دستاوردهاي دولت نهم و دهم كه 26 تير ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت مهدي (عج) در مركز نمايشگاههاي بين المللي كيش برپا شد و تا چهارم مرداد ماه ادامه داشت وزارتخانه ها، استانداريها و سازمانهاي مرتبط با رياست جمهوري اقدامات و دستاوردهاي خود را طي شش سال گذشته در زمينه هاي اقتصادي، فرهنگي، عمراني، اجتماعي و ... به نمايش گذاشتند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید