12-25-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ثبت نام 13 داوطلب در اولین روز از آغاز رسمی ثبت نام انتخابات مجلس
استاندار كرمانشاه:
ثبت نام 13 داوطلب در اولین روز از آغاز رسمی ثبت نام انتخابات مجلس
كرمانشاه - استاندار كرمانشاه در جمع خبرنگاران از نام نویسی 13 نفر در اولین روز از آغاز رسمی ثبت نام داوطلبان شركت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان، خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید دادوش هاشمی، افزود: در حوزه انتخابیه كرمانشاه چهار نفر، حوزه انتخابیه سنقروكلیایی چهار نفر، در حوزه انتخابیه اورامانات یك نفر، در حوزه انتخابیه اسلام آباد غرب و دالاهو دو نفر و در حوزه انتخابیه قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب نیز یك نفر نام نویسی كرده اند.
وی گفت: در روز اول ثبت نام، هیچ نامزدی در حوزه انتخابیه كنگاور، هرسین و صحنه نام نویسی نكرده است.
وی با بیان اینكه ساز و كارهای برگزاری یك انتخابات پرشور در استان فراهم است، گفت: آنچه برای ما مهم است، مشاركت حداكثری و شور انتخاباتی است كه همه تلاش خود را برای نیل به این مهم بكار می گیریم.
هاشمی از مردم خواست تا با درایت و به دور از تعصب و تعلقات قومی و قبیله ای، اصلح ترین، كارآمدترین، بادانش ترین و دلسوزترین نامزدها را برای نشستن بر كرسی بهارستان، برگزینند.
وی گفت: استان كرمانشاه با تاریخ و تمدنی بلند و پرافتخار، نمایندگانی می طلبد كه باعث هم افزایی و كسب عزت مردم این دیار شود نه افرادی كه اهل هوچی گری، عوام فریبی و عاری از ادب و اخلاق باشند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|