12-28-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عمل جراحی آرتروسكوپی زانو برای اولین بار در كرمانشاه انجام شد
در بیمارستان شهدای كرمانشاه/
عمل جراحی آرتروسكوپی زانو برای اولین بار در كرمانشاه انجام شد
كرمانشاه - برای اولین بار در مجموعه مراكز درمانی تامین اجتماعی استان كرمانشاه، عمل آرتروسكوپی زانو در بیمارستان شهدای كرمانشاه با موفقیت به انجام رسید.
مدیر درمان تامین اجتماعی كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن اشاره به انجام اولین عمل جراحی آرتروسكوپی زانو در بیمارستان شهدا، از تلاشهای به عمل آمده توسط تیم اجرایی و راه اندازی دستگاه آرتروسكوپ در بیمارستان تقدیر كرد.
دكتر سیامك سهرابی، افزود: تاكنون برای تهیه این دستگاه توسط مدیریت درمان استان، اعتباری بالغ بر 700 میلیون ریال هزینه شده است.
سرپرست بیمارستان شهدا نیز در این خصوص، گفت: ارایه خدمات درمانی با كیفیت و با تكنولوژی روز، در كنار كادر درمانی مجرب در دستور كار بیمارستان شهدا قرار دارد.
دكتر معتضدی، افزود: انجام اعمال جراحی آرتروسكوپی هم اكنون در این بیمارستان توسط دكتر محسن دوامی متخصص جراحی ارتوپدی و تیم همراه انجام می پذیرد.
وی ادامه داد: بیمه شدگان تامین اجتماعی استان پیش از این برای انجام عمل جراحی آرتروسكوپی زانو به سایر مراكز و استانهای دیگر مراجعه می كردند و در مواردی با مشكلاتی از قیبل اسكان، نوبت دهی و هزینه های گزاف و ... مواجه می شدند اما اكنون به صورت رایگان در این مركز درمانی مداوا می شوند.
آرتروسكوپ وسیله ای جراحی است كه پزشك متخصص ارتوپدی از آن برای دیدن داخل مفصل برای تشخیص یا درمان بیماری استفاده می كند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|