12-28-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در پی اجرای مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب/ پرداخت وام وتسهیلات بانكی به مردم ازچهارشنبه در كرمانشاه آغاز می شود
در پی اجرای مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب/
پرداخت وام وتسهیلات بانكی به مردم ازچهارشنبه در كرمانشاه آغاز می شود
كرمانشاه - به دنبال اجرای مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به كرمانشاه، پرداخت وام و تسهیلات بانكی به مردم از فردا (چهارشنبه) در بانكهای استان آغاز می -شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این تصمیم روز سه شنبه در جلسه ستاد پیگیری مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان كرمانشاه كه در سالن جلسات استانداری و با حضور معاون برنامه ریزی استانداری، مدیركل رسیدگی به نامه ها و شكایات استانداری و مدیران عامل بانكها برگزار شد، اتخاذ گردید.
در این جلسه نامه مدیركل بانك مركزی كشور، خطاب به سید دادوش هاشمی استاندار كرمانشاه قرائت و اعلام شد كه مبلغ 250 میلیارد ریال از سوی خزانه این بانك و در راستای تحقق مصوبات ارزی و ریالی سفر مقام معظم رهبری به استان به بانكهای كرمانشاه اختصاص یافته است.
با تصویب اعضای جلسه مقرر شد مبلغ اختصاص یافته كه برای سالهای 90 و 91 می باشد، هر سال نیمی از آن یعنی ' 125 میلیارد ریال ' به واجدین شرایط كه توسط نمایندگان مقام معظم رهبری احصا و نیازمندی آنها به اثبات رسیده است، پرداخت خواهد شد.
قرار است وام بانكی اختصاص یافته از سوی بانك مركزی با اولویت ' شهرستانهای استان و سرپرستان خانوار ' از فردا (چهارشنبه) به متقاضیانی كه صلاحیت آنها تایید شده پرداخت شود.
تعداد افرادی كه صلاحیت آنها برای دریافت وام و تسهیلات بانكی به تایید نمایندگان دفتر مقام معظم رهبری رسیده است، 120 هزار نفر اعلام شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|