نمایش پست تنها
قدیمی 12-31-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كرمانشاه رتبه پنجم طرح مشاغل خانگی را در كشور دارد

مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی كرمانشاه:
كرمانشاه رتبه پنجم طرح مشاغل خانگی را در كشور دارد

كرمانشاه - مدیركل اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان كرمانشاه گفت: از حیث صدور مجوز در طرح مشاغل خانگی، استان كرمانشاه رتبه پنجم را در سطح كشور دارد.

مهندس ' سهراب براندیشه' روز شنبه در حاشیه بازدید از خبرگزاری ایرنا در كرمانشاه افزود: تاكنون در استان كرمانشاه 61 هزار و 898 نفر در طرح مشاغل خانگی ثبت نام كرده اند كه از این تعداد برای 13 هزار طرح، مجوز صادر شده است.

وی تصریح كرد: از كل مجوزهای صادر شده در استان، 11 هزار و 892 مورد به طرحهای مستقل و یك هزار و 107 مورد به طرحهای پشتیبان اختصاص دارد.
براندیشه در ادامه افزود: حدود 10 هزار و 731 طرح از این تعداد به بانكهای عامل معرفی شده است كه از این تعداد نیز 9 هزار و 868 مورد مربوط به طرحهای مستقل و مابقی مربوط به طرحهای پشتبان می باشد.

وی گفت: از این تعداد، تاكنون به یك هزار و 424 طرح ، تسهیلات پرداخت شده است.

وی در ادامه، كل اعتبار طرح مشاغل خانگی در استان كرمانشاه را 700 میلیارد ریال عنوان و تصریح كرد: میزان تسهیلات پرداختی از سوی بانكها برای طرح های معرفی شده حدود 510 میلیارد ریال است كه تاكنون 40 میلیارد و 700 میلیون ریال از این اعتبار به متقاضیان پرداخت شده است.

مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان در پایان اظهار امیدواری كرد: تا 22 بهمن ماه امسال ( دهه مبارك فجر ) مابقی تسهیلات طرح مشاغل خانگی استان نیز از سوی بانكها به متقاضیان پرداخت شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید