01-18-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بزرگترین نمایندگی توزیع داروی غرب كشور در كرمانشاه راه اندازی می شود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر كرمانشاه:
بزرگترین نمایندگی توزیع داروی غرب كشور در كرمانشاه راه اندازی می شود
كرمانشاه - مدیرعامل جمعیت هلال احمر كرمانشاه گفت: نمایندگی سها هلال به عنوان بزرگترین نمایندگی توزیع داروی غرب كشور با 800 فصل دارو توسط جمعیت هلال احمر استان در ایام دهه مبارك فجر در كرمانشاه راه اندازی می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، افشین یگانه روز چهارشنبه در نشست با فرماندار پاوه افزود: با راه اندازی این نمایندگی، هموطنانمان در منطقه غرب كشور برای تهیه داروهای تخصصی و نایاب دغدغه عزیمت به تهران و دیگر نقاط كشور را نخواهند داشت.
وی همچنین از اختصاص مبلغ 85 میلیارد ریال اعتبار به جمعیت هلال احمر استان از محل اعتبارات سفر پرخیر و بركت مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: انشاالله تا قبل از پایان سال جاری كلینیك درمانی جمعیت هلال احمر در پاوه به منظور ارایه خدمت به مردم این شهرستان راه اندازی می شود.
وی، همچنین یك دستگاه آمبولانس به ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان پاوه اهداء كرد.
در این نشست فرماندار پاوه با قدردانی از زحمات نوعدوستانه امدادگران و مدیران جمعیت هلال احمر گفت: مدیران و دستگاههای اداری باید با ارایه خدمات مطلوب به مردم و تلاش برای رفع مشكلات آنها، اجازه نفوذ رسانه های دشمنان را در كوچك نمایی خدمات نظام جمهوری اسلامی ندهند.
حسین خدرویسی، در زمینه پیگیری لازم برای راه اندازی داروخانه در كنار كلینیك درمانی جمعیت هلال احمر پاوه، تلاش برای تأمین زمین مورد نیاز به منظور احداث اردوگاه اسكان اضطراری و فراهم كردن زمینه برگزاری یك انتخابات پرشور برای انتخاب شورای اجرایی جمعیت هلال احمر شهرستان پاوه قول مساعد داد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|