نمایش پست تنها
قدیمی 01-21-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فرمانده پلیس راه استان كرمانشاه: همه محورهای استان باز است/ یك مورد سانحه منجر به فوت داشته ایم

فرمانده پلیس راه استان كرمانشاه:
همه محورهای استان باز است/ یك مورد سانحه منجر به فوت داشته ایم

كرمانشاه - فرمانده پلیس راه استان كرمانشاه روز شنبه به خبرنگار ایرنا، گفت: هر چند روز جمعه شاهد بارش برف و سرما در استان بودیم اما با این وجود همه راهها و محورهای مواصلاتی استان باز و دارای ترافیك روانی می باشد.

سرهنگ خسرو كوثری فر، افزود: در 24 ساعت گذشته تنها یك مورد تصادف منجر به فوت یك نفر در محور قزانچی براثر واژگونی خودرو داشته ایم.

وی ادامه داد: همكاران ما با جدیت، قاطعیت و متانت نسبت به اجرای قانون جدید رانندگی در سطح راههای استان اقدام می كنند و با خاطیان و متخلفان هم برخورد لازم و اعمال جرایم براساس قوانین جدید را خواهند داشت.

كوثری فر گفت: همچون همیشه به رانندگان توصیه می كنیم كه در این فصل از سال با تجهیزات كامل مانند زنجیر چرخ و البسه گرم اقدام به تردد در سطح راهها نمایند و همواره خود را برای بارش برف و شرایط راهبندان آماده نمایند.

وی همچنین از دارندگان وسائط نقلیه خواست تا نسبت به سلامت وسیله نقلیه خود از نظر فنی و نیز تجهیزاتی مانند سالم بودن برف پاكنها، سطح مناسب آج لاستیك خودرو و.. قبل از آغاز حركت در مسیرهای برون شهری و محورهای استان، اطمینان حاصل نمایند.

استان كرمانشاه دارای هشت هزار كیلومتر راه اصلی و فرعی است

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید