01-23-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یك كارگاه خانگی تولید ماده مخدر شیشه در شهر كرمانشاه كشف شد
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه:
یك كارگاه خانگی تولید ماده مخدر شیشه در شهر كرمانشاه كشف شد
كرمانشاه - رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران از كشف یك كارگاه خانگی تولید شیشه در شهر كرمانشاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ كریم مرادی، افزود: به دنبال دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر فعالیت مشكوك گروهی در محله ' چوب فروشان ' شهر كرمانشاه در خیابان سید جمال الدین اسدآبادی، همكاران ما با هماهنگی مراجع قضایی به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: با پرس و جو از اهالی متوجه شدیم كه افرادی در كارگاه خانگی كه قبلا محلی برای آرایشگری بوده است، اقدام به تولید ماده مخدر شیشه می كنند اما هنگامیكه مامورین ما به آنجا رسیدند متوجه درب قفل شده این مغازه شدند.
مرادی افزود: در بررسیهای بیشتر مشخص شد كه راه اصلی به درون این كارگاه از داخل منزل متصل به آن می گذرد و به همین دلیل مامورین ما قصد ورود به خانه مذكور را داشتند كه در این هنگام دست اندران كارگاه به از بین بردن و آتش زدن مواد موجود كه عمدتا قابل اشتعال و اسیدی بودند، اقدام كردند.
وی از مصدومیت دو تن از افراد فعال در این كارگاه خانگی بر اثر استنشاق مواد سمی آتش گرفته و نیز مصدومیت یك نفر از پرسنل نیروی انتظامی در این عملیات خبر داد و گفت: بدین ترتیب اعضای این كارگاه دستگیر شدند و برخی ابزار كار آنها نیز كشف و ضبط شد.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه از مساعدت و احساس مسوولیت خوب مردم در این خصوص قدردانی كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|