نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كرمانشاه با اجرای 10 هزار برنامه در دهه فجر در كشور پیشتاز خواهد بود

كرمانشاه با اجرای 10 هزار برنامه در دهه فجر در كشور پیشتاز خواهد بود

كرمانشاه - رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان كرمانشاه گفت: امسال ستاد برگزاری دهه فجر استان با اجرای 10 هزار برنامه متنوع و متفاوت در كشور پیشتاز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا 'عباس سروری' روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی كه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه برگزار شد، افزود: برای برگزاری هر چه بهتر این برنامه ها 22 كمیته در استان تشكیل شده كه جلسات این كمیته ها برای برنامه ریزی لازم تشكیل می شود.

وی اظهار داشت: امسال هر كمیته بایستی برنامه های جدید و نوی را علاوه بر انجام برنامه های سنوات گذشته ابداع كنند و همچنین خدمات گسترده ای بصورت رایگان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت كه می توان به ویزیت رایگان پزشكان عمومی و متخصص و نیز اعزام اكیپ های درمانی تخصصی به روستاها و مناطق محروم اشاره داشت.

وی افزود: دهه فجر امسال مصادف است با هفته وحدت شیعه و سنی و ولادت پیامبر اعظم (ص) كه قطعا برنامه های ویژه ای نیز متناسب با این روزها بخصوص در منطقه پاوه و اورامانات انجام خواهیم داد.

وی گفت: بهره برداری از 361 پروژه استانی و ملی در كرمانشاه حتی الامكان با حضور وزرای دولت، برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی، جشنواره قرآنی، نمایشگاه های متعدد عكس ، كتاب و ...، انتخاب برترین های استان در بخشهای مختلف چون رسانه ها، كارگری، صنعتی و ...، اعزام 300 مبلغ به مناطق مختلف استان، نمایش دستاوردهای انقلاب توسط دستگاه ها، دیدار مسوولین با خانواده شهدا و جانبازان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مراسم استقبال نمادین از حضرت امام (ره) در روز 12 بهمن از میدان فرودگاه تا مزار شهدا، گلباران مزار شهدا در 13 بهمن، نورافشانی شهر در شب 22 بهمن از جمله برنامه های این دهه می باشد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید