01-25-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جشنواره بین المللی شعر فجر هیجدهم بهمن در كرمانشاه آغاز می شود
جشنواره بین المللی شعر فجر هیجدهم بهمن در كرمانشاه آغاز می شود
كرمانشاه - مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه از آغاز ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر در هیجدهم بهمن ماه جاری با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.
حجتالاسلام محمد آفتابی روز چهارشنبه به خبرنگاران افزود: جشنواره شعر فجر امسال با حضور شاعران كرمانشاه، لرستان، كردستان و ایلام در كرمانشاه بر پا خواهد شد.
وی ادامه داد: از هر استان 12 شاعر در این جشنواره شركت میكنند؛ همچنین سه شاعر برجسته از تهران حضور خواهند داشت.
آفتابی خاطرنشان كرد: در كنار برپایی جشنواره، كارگاه شعرخوانی نیز در تالار شهید آوینی كرمانشاه برگزار میشود.
وی تصریح كرد: در جشنواره بینالمللی شعر فجر، شعرای استان، اعضای انجمنهای فرهنگی ادبی و جمعی از مسوولان حضور خواهند داشت.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه نقش شعر را در انتقال ارزشهای انقلاب به جامعه بسیار ارزشمند دانست و افزود: برگزاری جشنواره شعر فجر سبب ایجاد روح حماسی در استان و ارتقای توان حرفهای شاعران میشود.
آفتابی گفت: این جشنواره فرصتی ایجاد میكند تا شاعران استانهای مختلف با هم آشنا شوند و در زمینههای گوناگون به بحث و تبادلنظر بپردازند.
وی اظهار داشت: ششمین جشنواره بینالمللی شعر فجر به منظور ارتقای سطح كیفی شعر و گسترش هر چه بیشتر آن به عنوان پشتوانه فرهنگی و ثروت ملی برپا میشود.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه در پایان گفت: اختتامیه ششمین جشنواره بینالمللی شعر فجر در استان فارس برگزار خواهد شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|