01-25-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گیلانغرب از حیث مواد مخدر كمترین میزان آلودگی در استان كرمانشاه را دارد
گیلانغرب از حیث مواد مخدر كمترین میزان آلودگی در استان كرمانشاه را دارد
قصرشیرین - فرماندار گیلانغرب گفت: با برنامه ریزیهای صورت گرفته، این شهرستان هم اكنون در جمع چهار شهرستان استان كرمانشاه كه كمترین میزان آلودگی را از حیث مواد مخدر دارد، قرار دارد.
' اردشیر رستمی ' روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر گیلانغرب افزود: وضعیت شهرستان از حیث مبارزه با مواد مخدر مطلوب است اما ایده آل نیست و بایستی با اهتمام بیشتر دستگاهها تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
وی از برنامه تدوین شده برای دو ماه پایانی سال و همچنین سال 91 در راستای پیشگیری از اشاعه مواد مخدر در شهرستان گیلانغرب خبر داد.
وی اظهار داشت: تشكیل جلسات و كارگاههای آموزشی پیشگیری ویژه دانش آموزان، فرهنگیان، دانشجویان، بهورزان، كاركنان ادارات، شركتهای خدماتی و همچنین برنامه های فرهنگی و دینی در مساجد از طریق مبلغین اعزامی تبلیغات اسلامی، اردوهای آموزشی، برنامه های ورزشی، تهیه و تكثیر و توزیع لوح فشرده، تراكت و دفترك، نصب بنر به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی از دیگر برنامه های در دست اقدام است.
فرماندار گیلانغرب تصریح كرد: تجهیز بوستانها به امكانات رفاهی و ورزشی، تامین امكانات اوقات فراغت و ایجاد كتابخانه در بوستانها و تاسیس مركز ترك اعتیاد نیز در دستور كار پیگیری قرار دارد.
رستمی از تلاشهای مجموعه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان، بویژه دستگاه قضایی و دستگاههای امنیتی، انتظامی و فرهنگی تقدیر كرد.
گیلانغرب در غرب كرمانشاه بیش از 62 هزار نفر جمعیت دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|