01-25-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
همزمان با برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر/كرمانشاه میزبان چهار گروه نمایشی جشنواره بین المللی تئاتر فجر است
همزمان با برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر
كرمانشاه میزبان چهار گروه نمایشی جشنواره بین المللی تئاتر فجر است
كرمانشاه - همزمان با برگزای سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تهران، كرمانشاه از فردا (ششم بهمن 90) میزبان اجرای نمایش چهار گروه حرفه ای راه یافته به این جشنواره است.
معاون فرهنگی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه روز چهارشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: این جشنواره بین المللی از امروز (پنجم بهمن 90) ، كار خود را در تهران آغاز كرده است و از فردا به مدت پنج روز علاوه بر تهران و چند استان دیگر، بخشی از آن در كرمانشاه نیز برگزار می شود.
وی زمان اجرای این گروههای نمایش را در دو سانس 10 تا 12 و 16 تا 18 در تالار انتظار كرمانشاه عنوان و تصریح كرد: این اجراها از ششم تا نهم بهمن ماه جاری در كرمانشاه ادامه خواهد داشت.
چراغی با بیان اینكه هزینه بازدید از این نمایشها برای عموم رایگان است، گفت: در مدت زمان برگزاری بخشی از این جشنواره در كرمانشاه، یك نمایشگاه كتاب ویژه تئاتر نیز در سالن انتظار برای خرید و بازدید عموم دایر خواهد شد.
وی افزود: همچنین طی این مدت دو استاد برجسته رشته تئاتر یكی از كشور كانادا و دیگری از ایران، دو كلاس آموزشی برای اهالی هنر تئاتر در استان برپا خواهند كرد.
وی در پایان ابراز داشت: چون تهران میزبان اصلی برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر است، برگزاری بخشی از این جشنواره در كرمانشاه بدون افتتاحیه و اختتامیه خواهد بود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 01-26-2012 در ساعت 01:36 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|