01-27-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نرخ طلا و سكه امروز در بازار قصرشیرین 20 درصد كاهش یافت
نرخ طلا و سكه امروز در بازار قصرشیرین 20 درصد كاهش یافت
قصرشیرین - به دنبال كاهش شدید نرخ طلا و سكه در بازار تهران، نرخ فروش طلا و سكه بهار آزادی امروز پنجشنبه در جواهر فروشی های شهرستان قصرشیرین در مقایسه با روز گذشته (چهارشنبه) 20 درصد كاهش یافته است.
یك فروشنده طلا و جواهر در قصرشیرین به خبرنگار ایرنا گفت: دیروز قیمت فروش هرگرم طلای 18 عیار به 980 هزار ریال رسید كه قیمتی غیرقابل تصور بود.
وی افزود: صبح امروز پنجشنبه بدنبال كاهش شدید قیمت سكه و طلا در بازار تهران، بازار طلا و جواهر در قصرشیرین نیز دستخوش تغییرات محسوس شد و قیمت هرگرم طلای 18 عیار به مرز 800 هزار ریال رسید كه 180 هزار ریال معادل 20 درصد كمتر از قیمت روز قبل است.
وی تاكید كرد: قیمت سكه بهار آزادی طرح جدید نیز كه دیروز بیش از 10 میلیون ریال بود امروز به هفت میلیون و 900 هزار ریال رسیده كه حدود 25 تا 30 درصد كمتر از نرخ سكه تمام بهار آزادی در روز چهارشنبه است.
به گزارش خبرنگاران ایرنا از شهرستانهای گیلانغرب و سرپلذهاب، نرخ فروش سكه و طلای 18 عیار در این دو منطقه نیز از دیروز تاكنون حدود 20 درصد كاهش یافته است.
براساس این گزارش، خرید طلا و جواهر در یك هفته اخیر در جواهر فروشیهای این شهرستانها كاهش یافته و مردم تمایل چندانی به خرید نداشتند هر چند برخی ها نیز با ترس از افزایش مجدد طلا و سكه سعی كردند بخشی از نقدینگی خود را برای خرید طلا و سكه اختصاص دهند.
این گزارش حاكیست، هم اكنون نرخ فروش سكه بهار آزادی و هر گرم طلای 18 عیار با قیمت روز پنجم بهمن ماه جاری كاهش چشمگیری داشته است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|