02-02-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
میانگین نزولات جوی استان كرمانشاه به بیش از 44 میلی متر رسید
طی دو روز گذشته/
میانگین نزولات جوی استان كرمانشاه به بیش از 44 میلی متر رسید
كرمانشاه - سرپرست اداره كل هواشناسی استان كرمانشاه گفت: از دو روز گذشته (11 بهمن 90) تا ساعت 6:30 امروز، میانگین نزولات جوی در استان كرمانشاه به 9/44 میلی متر رسید.
مجتبی میلادی ' روز پنجشنبه در تماس تلفنی خبرنگار ایرنا افزود: به دنبال استقرار سامانه ناپایدار و فعال بر جو استان از دو روز گذشته شاهد بارشهای مناسبی در سطح استان بودیم.
وی گفت: در این مدت بیشترین بارشها از شهرستانهای پاوه به میزان 9/65 و گیلانغرب به میزان 5/62 و كمترین از شهرستان كنگاور به میزان 1/26 میلی متر گزارش شده است.
میلادی، میانگین بارش سال زراعی جاری استان از اول مهر تا به امروز را 8/209 میلی متر عنوان و تصریح كرد: این رقم نسبت به بلند مدت 10 درصد كاهش و نسبت به سال گذشته 13 درصد افزایش نشان می دهد.
وی ادامه داد: همچنین در 24 ساعت گذشته بیشترین ارتفاع برف در كیوه نان از توابع شهرستان سنقروكلیایی به میزان 19، در سطح شهر پاوه 13، سرمست گواور 10، شهرهای سنقروكلیایی و جوانرود پنج، كرند غرب چهار و در ارتفاعات بیش از 50 سانتی متر گزارش شده است.
میلادی اضافه كرد: بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد تا اواخر امروز (پنجشنبه) هوای استان نیمه ابری تا ابری همراه با رگبار پراكنده و با كاهش تدریجی ابر همراه خواهد بود.
وی گفت: همچنین دمای هوا از امشب تا روز دوشنبه بویژه دمای شبانه بطور محسوسی كاهش خواهد داشت و با توجه به كاهش دمای هوا و رطوبت كافی در جو منطقه ، احتمال تشكیل مه شبانه در اكثر نقاط استان پیش بینی می گردد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|