نمایش پست تنها
قدیمی 02-02-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تكلیف میدان میوه و تره بار و كامیونهای ورودی به شهر باید روشن شود

استاندار كرمانشاه:
تكلیف میدان میوه و تره بار و كامیونهای ورودی به شهر باید روشن شود

كرمانشاه - استاندار كرمانشاه روز پنجشنبه در نشست شورای ترافیك استان بر لزوم تعیین تكلیف هرچه سریعتر در خصوص جابجایی میدان میوه و تره بار شهر كرمانشاه و نیز ممانعت از ورود كامیون به داخل شهر تاكید كرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید دادوش هاشمی، افزود: میدان میوه و تره بار شهر كرمانشاه عاملی در بی نظمی ترافیكی شهر شده و لازم است از سوی ارگانهای دست اندركار، هرچه سریعتر مكانی جدید برای انتقال میدان میوه و تره بار در نظر گرفته شود.

وی افزود: مساله تردد كامیونهای حامل بار در درون شهر نیز یكی دیگر از معضلات ترافیكی شهر كرمانشاه است كه برغم تذكرات قبلی، هنوز هم شاهد جولان دادن كامیون در درون شهر هستیم و این مساله به افزایش بار ترافیكی شهر منجر شده است.

هاشمی گفت: در راستای اجرای قانون باید منافع مردم و نه اقلیتی خاص را در نظر بگیریم لذا مساله میدان میوه و تره بار و نیز جلوگیری از ورود كامیون به داخل شهر را باید در شورای تامین هم مطرح كنیم تا تدابیر متناسب اتخاذ شود.

استاندار كرمانشاه با بیان اینكه باید چهره شهر را متحول كنیم، افزود: كارهای بزرگ به شهامت و جسارت نیاز دارد و با كمك و همفكری به سرانجام می رسد كه انتظار دارم همه مسوولین و دستگاههای ذیربط در این خصوص مساعدت لازم را به عمل آورند.

وی گفت: شهر یك میلیون نفری كرمانشاه، ظرفیتی برای ورود كامیون و كمپرسی ندارد لذا باید با تدبیر مناسب این مساله را مدیریت كنیم در غیر این صورت نشانگر ضعف ماست.

وی از دبیرخانه شورای ترافیك خواست تا برای نشست هفته آینده این شورا، طرح جامع ترافیك شهر كرمانشاه را با جزئیات كامل آماده نماید تا در این خصوص تصمیم گیری لازم بعمل آید.
استاندار كرمانشاه در باره برگزاری نمایشگاه فروش بهاره شهر كرمانشاه نیز گفت: این نمایشگاه قطعا باید برگزار شود و با توجه به نبود گزینه مناسبی برای جایگزینی بوستان شاهد كه اكنون بر سر مسیر پروژه منوریل واقع شده و ترافیك سنگینی هم در بلوار شهید بهشتی وجود دارد، ناگزیریم در همان محل دائمی نمایشگاه را برگزار كنیم.

وی گفت: سازمانهای دست اندركار از جمله بازرگانی، اتاق بازرگانی، پلیس راهور و.. باید در خصوص ایجاد خطوط اتوبوسهای عمومی از تمام نقاط شهر به سمت نمایشگاه و محدودیت تردد برای خوردوهای شخصی از این خیابان تمهیدات لازم را بیندیشند تا مردم با فراغ خاطر بتوانند مایحتاج خود را تامین كنند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید