نمایش پست تنها
قدیمی 02-25-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كارگاه آموزشی انرژی های نوین در كرمانشاه افتتاح می شود

كارگاه آموزشی انرژی های نوین در كرمانشاه افتتاح می شود

كرمانشاه - كارگاه آموزشی انرژیهای نوین عصر روز شنبه با حضور معاون اداری پشتیبانی، آموزش فنی و حرفه ای و معاون اداری دانشگاه جامع علمی كاربردی كشور در كرمانشاه افتتاح می شود.

وحید شهسواری مشاور مدیركل فنی و حرفه ای استان كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در این كارگاه كه با حدود یك میلیارد و 860 میلیون ریال هزینه، تجهیزات و امكانات مورد نیاز خریداری و تهیه شده، آموزش استفاده از انرژی های خورشیدی و بادی به كارآموزان علاقه مند ارایه می شود.

وی با تاكید بر نوین بودن تجهیزات این كارگاه، گفت: این كارگاه آموزشی از آنجا كه موضوع نویی را دنبال می كند به تبع امكانات جدید را برای كار نیاز دارد.

مربی این كارگاه آموزشی، بحث باصرفه و كاربردی بودن انرژی های نوین را بسیار حایز اهمیت خواند و افزود: این انرژی ها در صنایع ساختمان ، كشاورزی و اداری كاربردهای فراوانی دارد.

وی با تاكید براین كه این آموزش ها برای اولین بار در سطح استان كرمانشاه و كشور به صورت تخصصی انجام می گیرد، گفت: می توان رشد و نمو كاری از 25 تا 45 درصد در استان را در رابطه با این صنعت انتظار داشت.

شهسواری در پایان گفت: قرار است در آینده نزدیك، كارگاهی مشابه این كارگاه را در سلیمانیه عراق راه اندازی كنیم.

قرار است امروز همچنین از مدال آوران مسابقات ملی مهارت با حضور معاون اداری پشتیبانی آموزش فنی و حرفه ای و معاون اداری دانشگاه جامع علمی كاربردی كشور تقدیر شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید