02-26-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
معاون استاندار كرمانشاه: روزانه 30 علمك گاز در قصرشیرین نصب می شود
معاون استاندار كرمانشاه: روزانه 30 علمك گاز در قصرشیرین نصب می شود
قصرشیرین - معاون برنامه ریزی استاندار كرمانشاه با اشاره به افتتاح گازرسانی به قصرشیرین گفت: با بهره برداری از این طرح از این پس، روزانه 20 تا 30 علمك گاز در مناطق و محلات شهری این شهرستان نصب شده و حدود 70 خانوار از نعمت گاز طبیعی بهره مند می شوند.
'عبدالمجید واحدی' روز شنبه در حاشیه مراسم افتتاح گازرسانی به قصرشیرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروژه از مصوبات سفر هیات دولت به استان كرمانشاه بوده و در واقع یكی از مطالبات و آرزوهای دیرینه مردم این منطقه مرزی است كه امروز رنگ واقعیت به خود گرفت.
وی با بیان اینكه گاز رسانی به قصرشیرین در واقع روشن شدن مشعل گاز در آخرین شهرستان استان كرمانشاه است، گفت: این طرح افتخاری ارزشمند و از دستاوردهای مهم دولت نهم و دهم است.
واحدی تاكید كرد: برای احداث این پروژه در استان كرمانشاه بیشترین هزینه ها مربوط به احداث خط انتقال بوده كه با كمك و مساعدت مسوولان محلی در رفع موانع و مشكلات پیش رو، این طرح امروز به بهره برداری رسیده است.
معاون استاندار كرمانشاه افزود: گاز رسانی براساس نیاز مردم و درخواستهای متعدد انجام شده و 50 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح نیز از محل اعتبارات ملی تامین و هزینه شده است.
قصرشیرین در غرب استان كرمانشاه بیش از 24 هزار نفر جمعیت دارد كه بخش مهمی از این جمعیت در مناطق شهری سكونت دارند،هم اكنون مردم این شهرستان سوخت مورد نیاز خود را از طریق خرید نفت سفید و سیلندر 17 كیلویی گاز تامین می كنند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|