03-01-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در هفته درختكاری/ سه ایستگاه توزیع و آموزش كاشت نهال در شهر كرمانشاه دایر می شود
در هفته درختكاری/
سه ایستگاه توزیع و آموزش كاشت نهال در شهر كرمانشاه دایر می شود
كرمانشاه - همزمان با آغاز هفته درختكاری، از سوی جنبش علفزار سبز 'هیلو ' در شهر كرمانشاه سه ایستگاه توزیع و آموزش كاشت نهال در شهر كرمانشاه مستقر می شود.
مسوول هماهنگ كننده این برنامه در این خصوص روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا، گفت: ایستگاههای مذكور از روز دوشنبه 15 اسفند ماه به مدت یك هفته در سه منطقه از شهر كرمانشاه دایر خواهند بود كه علاوه بر توزیع نهال، امسال برای اولین بار روش كاشت و نگهداری نهال نیز توسط كارشناسان باغبانی به علاقهمندن آموزش داده میشود.
سعید سلیمانی، محل استقرار این ایستگاهها را به ترتیب خیابانهای نوبهار، فردوسی و شهرك الهیه (ابتدای شهرك دادگستری) اعلام كرد و افزود: همزمان با این اقدام در ایستگاه مركزی واقع در خیابان نوبهار نیز طبق روال هر سال كارگاه نقاشی كودك دایر میشود.
سلیمانی ادامه داد: در ایستگاههای مذكور، نهالهایی مانند سیب، هلو، شلیل، گوجه سبز، آلو، گیلاس، آلبالو، انگور، گلابی، به، بادام، گردو (بذری و پیوندی)، بیدمشك، خرمالو و گل محمدی توزیع خواهد شد.
استان كرمانشاه دارای اقلیمهای متنوع آب و هوایی و اراضی مساعد برای توسعه كشت محصولات زراعی و باغی محسوب می شود ولی آنچه مهم است، نهادینه شدن مشاركت مردمی و هم افزایی عمومی در این خصوص است كه به نظر می رسد با اقدام سازمان غیر دولتی هیلو جنبش علفزار سبز، این مهم در حال تبدیل شدن به یك باور و فرهنگ عمومی در سطح جامعه كرمانشاه می باشد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|