03-01-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مرزهای خسروی و پرویزخان روزهای 11 و 12 اسفند تعطیل است
فرماندار قصرشیرین:
مرزهای خسروی و پرویزخان روزهای 11 و 12 اسفند تعطیل است
قصرشیرین - فرماندار قصرشیرین از بسته شدن موقت مرزهای خسروی و پرویزخان این شهرستان در روزهای پنجشنبه و جمعه 11 و 12 اسفند (امروز و فردا) به دلیل تسهیل در امر برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد.
'حسین پروین' روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تعطیلی 48 ساعته مرزهای خسروی و پرویزخان با هدف تسهیل در امر مهم برگزاری انتخابات و جلوگیری از ترافیك معابر جاده ای و شهری شهرهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب صورت گرفته است و در این ایام هیچ فعالیتی در این مرزها صورت نخواهد گرفت.
وی اظهار داشت: در این مدت تردد مسافر و صدور كالا به كشور عراق در مرزهای بینالمللی خسروی و پرویزخان بطور موقت تعطیل است و محموله های صادراتی در این ایام وارد شهرستان نخواهد شد.
پروین گفت: با توجه به فعالیت 24 ساعته در این مرزها، تعطیلی موقت مرز خسروی و پرویزخان از صبح امروز تا صبح روز شنبه 13 اسفند خواهد بود.
شهرستان قصرشیرین دارای دو مرز رسمی و فعال خسروی و پرویزخان است كه روزانه 800 كامیون و تریلر انواع كالا، از مرز پرویزخان به شهرهای اقلیم كردستان عراق صادر می شود و حدود هفت هزار تاجر، پیله ور، كوله بر، كارگر، راننده و نیروی خدماتی و انتظامی در این مرز فعالیت می كنند.
مرز خسروی نزدیكترین نقطه به كربلای معلا در مسافت 20 كیلومتری شهر قصرشیرین با داشتن بزرگترین پایانه بین المللی زمینی خاورمیانه روزانه گنجایش جابجایی 10 هزار زایر را دارد، در این پایانه هم اكنون دو لاین مخصوص صادرات كالا و دو لاین مخصوص تردد زایر و مسافر فعال است.
انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه فردا 12 اسفند برگزار می شود و شهرستانهای قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب با 166 هزار نفر جمعیت به صورت مشترك یك كرسی نمایندگی در مجلس دارند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|