نمایش پست تنها
قدیمی 03-15-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فقرا را در آستانه سال جدید فراموش نكنیم

امام جمعه ثلاث باباجانی:

فقرا را در آستانه سال جدید فراموش نكنیم

كرمانشاه - امام جمعه ثلاث باباجانی با بیان این كه در آستانه عید نوروز باید از فقرا یاد كرد، گفت: اسلام به بالا بردن كیفیت اعیاد با انجام اعمال پسندیده نگاه ویژه ای دارد.

ملا احمد شیخی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعیاد چه از نظر مذهبی و چه از نظر ملی در اسلام بسیار مورد تاكید قرار گرفته چرا كه در این روزهای الهی باید درصدد بالا بردن كیفیت عیدها و بهتر برگزار شدن آن ها بود.

وی با بیان این كه در اسلام اعیاد مذهبی زیادی وجود دارد كه انسان را به خدا نزدیك می كند، بهره برداری از اعیاد ملی و خدایی برگزار كردن آنها را مورد تاكید قرار داد و گفت: اگر كیفیت عید ملی چون نوروز، انقلابی و اسلامی باشد، مورد تحسین اسلام است.

شیخی گفت: اعیاد مذهبی پشتوانه دینی دارد و برای برگزاری شایسته آنها، اعمال بسیاری مورد تاكید قرار گرفته است اما باید توجه داشت كه اعیاد ملی نیز اگر با انجام اعمالی چون صله رحم، كمك به فقرا، تقسیم شادی ها و كنار گذاشتن كدورت ها همراه باشد بسیار پسندیده و مورد رضای حق تعالی خواهد بود.

وی افزود: اسلام برای بالا بردن روابط اجتماعی و برقراری اخوت و برادری میان انسانها قرار داده شده است بنابراین قصد دارد به هر بهانه ای روابط اجتماعی را قوی تر كرده و این برادری را تقویت كند؛ یكی از این بهانه ها، اعیاد و انجام اعمال آن هاست.

شیخی گفت: نماز جمعه و حج نیز علاوه بر بعد دینی و مذهبی آن، دارای بعد و فلسفه اجتماعی است كه بالا بردن ارتباطات جمعی و برادری میان مسلمانان از بهترین فلسفه یاد شده برای آنها می باشد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید