03-15-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تعریض جاده حادثه خیز حبیبوند به پاتاق با سرعت ادامه دارد
ماندار سرپل ذهاب:
تعریض جاده حادثه خیز حبیبوند به پاتاق با سرعت ادامه دارد
قصرشیرین - فرماندار سرپل ذهاب گفت: طرح تعریض جاده حادثه خیز گردنه حبیبوند به پاتاق در محدوده حوزه استحفاظی راه سازی این شهرستان هم اكنون 35 درصد پیشرفت فیزیكی دارد و عملیات اجرایی این طرح بدون وقفه با سرعت ادامه دارد.
'میرزامراد پیرو' روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مسیر حادثه خیز گردنه پاتاق به حبیبوند به طول هشت كیلومتر با اختصاص 50 میلیارد ریال اعتبار اولیه از سوی پیمانكار در دست انجام است و بزودی با تعریض این محور مشكل این نقطه حادثه خیز بر طرف خواهد شد.
وی تصریح كرد: در سه نقطه از این محور حادثه خیز ابنیه سازی و در سه نقطه دیگر سه دهنه پل در حال ساخت است و در سه نقطه دیگر نیز احداث پل ها به اتمام رسیده است.
پیرو گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام تعطیلات نوروز و افزایش حجم سفرهای نوروزی و ترددهای مسافران از این محور بدلیل كاهش بار ترافیكی عملیات ساخت از 27 اسفند امسال تا 14 فروردین سال 91 متوقف خواهد شد.
وی در بخش دیگری تصریح كرد: فاز اول كمربندی شهرستان سرپل ذهاب به طول پنج كیلومتر نیز با اعتبار 40 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده و فاز دوم آن نیز در دست احداث قرار دارد.
پیرو اظهار داشت: برای روكش راههای روستایی این شهرستان بطول 80 كیلومتر تاكنون 60 میلیارد ریال هزینه شده است در حالیكه احداث سه تقاطع هم سطح در این محورها با اعتبار 120 میلیارد ریال انجام شده است.
فرماندار سرپلذهاب در ادامه طول جاده های شهرستان را 323 كیلومتر اعلام كرد و یادآور شد: 251 كیلومتر از این راهها آسفالت و 72 كیلومتر نیز شوسه و خاكی است.
سرپل ذهاب در غرب كرمانشاه بیش از 82 هزار نفر جمعیت دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|