نمایش پست تنها
قدیمی 03-18-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فعالیت اقتصادی در مرزهای خسروی و پرویزخان اول و دوم فروردین تعطیل است

فعالیت اقتصادی در مرزهای خسروی و پرویزخان اول و دوم فروردین تعطیل است

قصرشیرین - فرماندار قصرشیرین گفت: با توجه به فرا رسیدن نوروز و تعطیلات نوروزی، مرزهای خسروی و پرویزخان این شهرستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری (اول و دوم فروردین سال 91) برای انجام صادرات كالا تعطیل است.

'حسین پروین' روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تعطیلی این دو مرز فقط به مدت 48 ساعت و برای صادرات كالا است و در این ایام تردد مسافر و زوار عتبات عالیات از مرزهای رسمی پرویزخان و خسروی كماكان انجام می شود.

وی با بیان اینكه تردد مسافران و گردشگران نوروزی از طریق مرز پرویزهان فقط برای سفر به اقلیم كردستان عراق مجاز است، تصریح كرد: تردد زوار عتبات عالیات به صورت انفرادی از این مرز همچنان ممنوع است و كسانی كه از این طریق قصد سفر به شهرهای مذهبی عراق را دارند باید منتظر عواقب خطرناك آن بخصوص دستگیری از سوی ماموران امنیتی و پلیس آن كشور باشند.

پروین اظهار داشت: تردد و سفر كاروان های تحت پوشش سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات فقط از مرز خسروی مجاز و قانونی است و این روند همچون ایام گذشته در تعطیلات نوروز هم بدون وقفه انجام می شود.

وی تاكید كرد: هم اكنون روزانه 20 كاروان زوار عتبات عالیات از طریق مرز خسروی به كشور عراق سفر می كنند و به همین تعداد كاروان نیز پس از زیارت اماكن مقدس این كشور از مرز خسروی وارد كشور می شوند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید