نمایش پست تنها
  #640  
قدیمی 03-18-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نفت شهر تنها شهر نفت خیز استان كرمانشاه آماده پذیرایی از مهمانان نورزی است

نفت شهر تنها شهر نفت خیز استان كرمانشاه آماده پذیرایی از مهمانان نورزی است


قصرشیرین - بخشدار سومار، نفت شهر گفت: این منطقه مرزی از توابع شهرستان قصرشیرین به عنوان تنها شهر نفت خیز استان كرمانشاه و نزدیك ترین شهر به كشور عراق در آستانه سال نو آماده پذیرایی و استقبال از مسافران و مهمانان نوروزی و كاروانهای راهیان نور شده است.





'شیرزاد صیدی' روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور اسكان مسافران و گردشگران نوروزی و كاروان های راهیان نور مهمانسرای جهاد كشاورزی، شهرداری و بخشداری سومار آماده و تجهیز شده است.

وی با بیان اینكه بازدید از نفت شهر در تعطیلات نوروز برای عموم آزاد است، تصریح كرد: تدابیری اتخاذ شده تا مردم بخصوص مسافران و گردشگران نوروزی بتوانند در ایام نوروز به سولت وارد این شهر شده و از مناطق مختلف و یادگارهای هشت سال دفاع مقدس دیدن كنند.

صیدی اظهار داشت: علاوه بر مناطق جنگی نفت شهر، امامزاده سید علی از دیگر مكان هایی است كه پذیرای مهمانان و مسافران نوروزی می باشد.

نفت شهر میان ارتفاعات منطقه قرار گرفته و بوسیله جاده ای از قصرشیرین و دیگری از سومار به شبكه جاده ای كشور مرتبط می شود این شهر در نخستین روزهای جنگ محاصره و پس از سه روز مقاومت مردم و نیروهای مسلح به اشغال ارتش بعث عراق در آمد و تا پایان جنگ هم در اشغال باقی ماند و به ویرانه و تلی از خاك تبدیل شد.

امروز ایجاد زیرساخت های اقتصادی و اجتماعی به منظور توسعه این منطقه استراتژیك با هدف بازگشت جمعیت به این شهر از اهمیت بالایی برخوردار است.

بخش سومار متشكل از 17 روستا و شهر نفت شهر است كه هم اكنون علاوه بر نیروهای نظامی و انتظامی حدود 500 نفر نیز به صورت ثابت و یك هزار و 500 نفر نیز به صورت سیار در آن سكونت دارند، این بخش دارای نوار مرزی به طول تقریبا 86 كیلومتر با كشور عراق است و دو رودخانه كنگیر و كنیاكش از این منطقه عبور می كنند.

نفت ‌شهر در منطقه صفر مرزی با كشور عراق قرار دارد، این شهر زمانی دارای تاسیسات ‌پالایشگاه و بهره‌ برداری نفت بود ولی در آغاز جنگ تحمیلی همه امكانات شهری و تاسیساتی موجود ویران‌ شد و از 26 حلقه چاه موجود كه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی حدود 18 حلقه آن در تولید نفت فعال ‌بود به جز یك حلقه‌، باقی چاهها از سوی ارتش متجاوز عراق مسدود شد.

تاسیسات نفتی این منطقه كه در 230 كیلومتری شهرستان كرمانشاه و 60 كیلومتری شهرستان قصرشیرین ‌واقع شده پس از پایان جنگ تحمیلی به صورت موقت بازسازی و در مدار تولید قرار گرفت‌ و اكنون روزانه 11 هزار بشكه نفت از چاه های نفت شهر استحصال و از طریق خط لوله به پالایشگاه استان كرمانشاه منتقل می شود.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید