نمایش پست تنها
قدیمی 03-27-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض در ایام نوروز امسال/ راهداران، حضوری فعال در راههای استان دارند

در ایام نوروز امسال/

راهداران، حضوری فعال در راههای استان دارند

كرمانشاه- همگام با سایر دستگاههای ذیربط و دست اندركار در ایام نوروزی، امسال نیز راهداران اداره كل راه و ترابری استان كرمانشاه در سطح راهها و محورهای مواصلاتی استان كرمانشاه حضوری موفق و فعال دارند.

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره كل راه و ترابری استان كرمانشاه، در ایام تعطیلات نوروزی، 53 اكیپ راهداری، 28 اكیپ امداد خودرویی همراه با 485 نفر پرسنل راهداری و ستادی در راهدارخانه ها و جاده های استان به منظور خدمات دهی و امداد رسانی نوروزی مستقر شده اند.

معاون راهداری اداره كل راه و ترابری استان كرمانشاه در این خصوص، گفت: در نوروز 91 كلیه تمهیدات لازم در جاده های استان به منظور سفر و تردد امن برای رانندگان وسایل نقلیه عبوری و مسافرین نوروزی فراهم شده است.

حمیدرضا تیزچنگ، افزود: از اول اسفندماه 90 نیز انجام عملیات راهداری ویژه به منظور بهبود وضعیت راهها از جمله بازسازی تابلوهای ترافیكی، گاردریل، چراغهای روشنایی و چشمك زن و همچنین انجام خط كشی راهها صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: در این راستا، هماهنگی لازم نیز با پلیس راه استان، هلال احمر، اورژانس و فوریتهای پزشكی و اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان كرمانشاه نیز انجام شده است.

تیزچنگ گفت: 14 اكیپ سیار گشت راهداری و امداد نوروزی بصورت شبانه روزی در حوزه راههای استان در ایام نوروز در تردد می باشند علاوه بر این، حضور شبانه روزی مركز مدیریت راههای استان و شعب این مركز در مراكز ادارات تابعه با شماره تلفنهای گویای 141 و اپراتوری3-4233332، آماده پاسخگویی به سووالات و راهنمایی هم استانیها و هموطنان می باشند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید