نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض استاندار كرمانشاه: فرصتی بی نظیر برای فعالیت دانش آموختگان كشاورزی در زمینه توسعه باغات فراهم شده است

استاندار كرمانشاه:

فرصتی بی نظیر برای فعالیت دانش آموختگان كشاورزی در زمینه توسعه باغات فراهم شده است

كرمانشاه- استاندار كرمانشاه روز چهارشنبه در نشست كارگروه توسعه كشاورزی و باغات استان، گفت: اكنون فرصتی استثنایی و موقعیتی بی نظیر برای احداث باغ توسط دانش آموختگان بخش كشاورزی و سایر متقاضیان فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید دادوش هاشمی، افزود: بر اساس تاكید و دستور دولت محترم، باید به صورت ضربتی برای توسعه باغات و كشاورزی استان اقدام نماییم و در این راستا برای اولین بار زمین، آب، تسهیلات كم بهره و مشاوره لازم را در اختیار فارغ التحصیلان بخشهای مختلف كشاورزی و سایر متقاضیان قرار خواهیم داد.

وی خطاب به مدیران ذیربط، تاكید كرد با تمام توان وارد كار عملیاتی شوید و در كوتاهترین زمان ممكن لازم است تا 50 هزار هكتار از اراضی ملی و طبیعی را با رعایت اولویت بندی به منظور تامین آب و سایر زیرساختها، شناسایی كرده تا در نشست آینده همین كارگروه در این خصوص تعیین تكلیف نماییم.

هاشمی ادامه داد: اینكه تسهیلات نامحدود و كم بهره دولتی در اختیار استان قرار گرفته است، موقعیت مناسبی را فراهم كرده و انتظار دارم مردم و مسوولین با تمام توان برای استفاده از این فرصت، تلاش نمایند و در این راستا نباید كسی بخواهد مانع تحقق این موقعیت سرنوشت ساز شود.

رییس كارگروه توسعه كشاورزی استان، گفت: تلاش برای احداث باغ و توسعه كشاورزی از مصادیق عینی و واقعی حمایت از تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی است و میدانی برای اثبات میزان اطاعت مدیران از فرامین مقام معظم رهبری نیز می باشد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید