04-04-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ثبت نام كارآفرینان برتر استان كرمانشاه آغاز شد
ثبت نام كارآفرینان برتر استان كرمانشاه آغاز شد
كرمانشاه- مدیركل مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان كرمانشاه گفت: ثبت نام اینترنتی كارآفرینان برتر این استان جهت شركت در هفتمین جشنواره كارآفرینان برتر استانی آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، 'سهراب براندیشه' روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: كارآفرینان برتر استان كرمانشاه تا پایان فروردین ماه جاری فرصت دارند با مراجعه به سایت اینترنتی www.karafarinanebartar.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.
وی هدف از برگزاری جشنواره كارآفرینان برتر استانی را ترویج و توسعه فرهنگ كارآفرینی، خلاقیت و نوآوری عنوان كرد و گفت: كارآفرینان بخش های مختلف اقتصادی اعم از صنعت، خدمات و كشاورزی كه دارای سابقه كارآفرینی كمتر از هفت سال باشند و همچنین كارآفرینانی كه سال گذشته طرح های ابتكاری و نوآوری و جدید ارایه كرده و از اجرای آن بیشتر از یك سال نگذشته باشد، می توانند در این جشنواره ثبت نام كنند.
براندیشه با بیان اینكه در جشنواره های پنجم و ششم كارآفرنان برتر، استان كرمانشاه از لحاظ مشاركت كارآفرینان رتبه اول را در كشور داشته است، خاطر نشان كرد: كرمانشاه سال گذشته 13 كارآفرین برتر استانی و دو كارآفرین ملی داشت كه امیدوارم در سال جاری این موفقیت ها تداوم یابد.
وی اظهار داشت: پس از انتخاب كارآفرینان برتر استانی، در مراسمی از آنان تجلیل می شود و برترین های استانی این جشنواره به مرحله كشوری راه پیدا می كنند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|