نمایش پست تنها
  #671  
قدیمی 04-04-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آثار تاریخی بیستون و طاق بستان، ردپایی از بشریت باستان ایران زمین هستند

استاندار كرمانشاه:

آثار تاریخی بیستون و طاق بستان، ردپایی از بشریت باستان ایران زمین هستند


كرمانشاه- استاندار كرمانشاه ضمن بازدید از محوطه تاریخی و ثبت جهانی شده بیستون و نیز اثر ارزشمند طاق بستان، گفت: این آثار تاریخی و گردشگری، نماد و ردپایی از بشریت باستان ایران زمین می باشند.





به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی استانداری، سید دادوش هاشمی، ضمن تبریك ایام خوش بهاری و آرزوی سالی سرشار از نیك اندیشی برای مردم شریف استان، خاطرنشان كرد: مجموعه گردشگری ببیستون با قدمت تاریخی و ماندگارش، قطعا می تواند در توسعه صنعت گردشگری و توریستی استان تاثیر گذار باشد و كرمانشاه را از نظرگاه فرهنگی نمایان تر سازد.

وی با اشاره به اینكه بیستون از قدیم الایام به عنوان دروازه تمدن بشریت به غرب كشور مد نظر بوده است، افزود: استان كرمانشاه از دیرباز در رسم مهمان نوازی زبانزد خاص و عام بوده است و این گواه تاریخی كه نماد انسانهای پاك و انساندوست منطقه غرب ایران است، باید محفوظ بماند و از آن صیانت شود.

هاشمی، كارها و اقدامات انجام شده در زمینه ساماندهی بیستون را خوب ارزیابی كرد و این نوید را به مردم استان داد كه تا پایان سال 91 ساماندهی این مجموعه گردشگری، كامل و به اتمام برسد.

استاندار كرمانشاه همچنین در حاشیه این بازدید از غرفه ها، سیاه چادرها و دفتر ستاد تسهیلات نوروزی كه در مجموعه های گردشگری مستقر هستند، بازدید بعمل آورد.

وی تصریح كرد: هر طرح توسعه ای كه در بنای معماری و عمران استان تاثیر گذار باشد در بودجه های عمرانی استانداری لحاظ و مورد مساعدت قرار می گیرند.

وی در بازدید از محوطه تاریخی – فرهنگی طاق بستان نیز، اعلام داشت: طرح اجرای ساماندهی طاق بستان نیز به سهم خودش در توسعه صنعت گردشگری اثر گذار و می تواند كرمانشاه را به عنوان گهواره تمدن بشریت به دنیا معرفی نماید.

هاشمی در ادامه، محوطه تاریخی – فرهنگی طاق بستان را مكانی خوب و مفرح برای گردشگران و مسافران نوروزی عنوان كرد و گفت: طرح ساماندهی این مجموعه در چندین فاز در حال اجرا و مرمت است كه چهره این مجموعه تاریخی را تغییر خواهد داد.

گفتنی است؛ استاندار كرمانشاه از دفتر ستاد تسهیلات نوروزی در مجموعه ذكر شده نیز بازدید كرد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید