04-11-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استاندار كرمانشاه از برقراری پرواز كرمانشاه به كیش خبر داد
استاندار كرمانشاه از برقراری پرواز كرمانشاه به كیش خبر داد
كرمانشاه - استاندار كرمانشاه روز سه شنبه از برقراری پرواز كرمانشاه به كیش و بالعكس از سی و یكم فروردین ماه سالجاری خبر داد.
به گزارش ایرنا، سید دادوش هاشمی در گفت و گویی با اشاره به ظرفیتهای داخلی و بین المللی فرودگاه كرمانشاه از برقراری پرواز كرمانشاه به كیش و بالعكس در روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته از تاریخ سی و یكم فروردین ماه سالجاری خبر داد و گفت: به فضل پروردگار متعال رشد و توسعه پروازهای هوایی در استان كرمانشاه قابل توجه و مثال زدنی شده است.
وی با اشاره به اینكه موقعیت ارتباطی و بین المللی كرمانشاه از دو سال گذشته مورد توجه مدیریت استان قرار داشته است، تصریح كرد: به حول و قوه الهی پرواز كرمانشاه به بندرعباس و بالعكس نیز در روزهای شنبه و پنج شنبه هر هفته از نهم فروردین ماه سالجاری برقرار شده است.
وی همچنین با اشاره به برقراری پرواز كرمانشاه به نجف اشرف از بیست و هشتم اسفند ماه سال 90 ادامه داد: این پرواز كه یكشنبه ها هر هفته انجام می گیرد برای تسهیل در رفت و آمد زایرین عتبات عالیات نقش بسزایی خواهد داشت.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: خداوند را شاكریم كه استان كرمانشاه بنا به دلایل خاص جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر شاهراه تمدن بشریت توانسته است از دیرباز به عنوان راه ورودی به عتبات عالیات مدنظر قرار گیرد و این افزایش پروازها قطعاً در ایفای نقش مركزیت غرب كشور توسط استان كرمانشاه تاثیرگذار بوده و در راستای توسعه بیش از پیش ظرفیتهای بالقوه استان نقش مهم و تعیین كننده ای ایفا خواهد كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|