04-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یك پزشك: هیچگونه ویروس یا بیماری جدیدی در كشور شایع نشده است
به دنبال برخی شایعات مبنی بر انتشار ویروسی جدید در میان افراد؛
یك پزشك: هیچگونه ویروس یا بیماری جدیدی در كشور شایع نشده است
كرمانشاه - مسوول بیماریهای واگیر مركز بهداشت استان كرمانشاه در پاسخ به برخی شایعات مبنی بر انتشار یك ویروس جدید در بین عموم كه هم اكنون در جامعه پخش شده است، گفت: هیچگونه ویروس یا بیماری جدیدی در كشور شایع نشده است.
دكتر ' حسین بیگلری ' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ابتدای فصل بهار به دلیل همزمانی با گرده افشانی گلها و بارندگی ها ، عفونتهای ویروسی تنفسی كه قادر به ایجاد علایم گوارشی می باشند در برخی افراد به وجود می آیند.
وی با بیان اینكه گاها' افراد مبتلا به این علایم گمان می كنند به ویروس یا بیماری جدیدی مبتلا گشته اند، گفت: این علایم شامل تهوع یا استفراغ، یبوست و یا اسهال، كاهش اشتها و درد خفیف شكمی است.
دكتر بیگلری اظهار داشت: بهترین راه درمان برای افرادی كه این علایم در آنها بروز می كنند استراحت در منزل همراه با درمانهای نگهدارنده است.
وی در ادامه با تاكید بر اینكه این بیماری جزء بیماریهای مسری خطرناك نیست، گفت: هر چند قدرت انتشار عفونتهای ویروسی تنفسی مانند دیگر بیماریها همچون آنفلوانزا نیست، اما بهتر است مبتلایان به این ویروس كه بیشتر اوقات 'روتا ویرورس' است در مكانهای متجمع حاضر نشوند تا موجبات ابتلا به این بیماری در افراد دیگر را ایجاد نكنند.
این پزشك كرمانشاهی ابراز داشت: با توجه به این مهم از انتشار این بیماری (عفونتهای ویروسی تنفسی) در جامعه جلوگیری می شود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|