04-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
محور ارتباطی پاوه به مریوان بازگشایی شد
محور ارتباطی پاوه به مریوان بازگشایی شد
كرمانشاه - رییس اداره راه و شهرسازی پاوه گفت: با توجه به بارشهای سنگن برف در زمستان سال گذشته و بهار امسال عملیات برفروبی و بازگشایی راه ارتباطی و كوهستانی دالانی در شهرستان پاوه استان كرمانشاه به شهرستان مریوان استان كردستان روز چهارشنبه به پایان رسید.
ابراهیم شهریاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ارتفاع و حجم بسیار سنگین و زیاد برف در این محور كه در بعضی از نقاط به بیش از 12 متر هم می رسید و مسیر را به تونلهای طویل و ترسناك تبدیل كرده بود، عملیات برفروبی با تلاش پرسنل این اداره و اداره راه و شهرسازی مریوان به مدت 20 روز، در مسیر 23 كیلومتری این محور با انجام یك میلیون و 250 هزار متر مكعب برفروبی انجام شد.
وی افزود: با توجه به ارتفاع زیاد برف و ترانشه های دو طرف جاده در این مسیر مسافرانی كه قصد تردد به شهرستان مریوان و استان كردستان و بالعكس را دارند با رعایت سرعت مطمئنه و نكات ایمنی مسیر را طی كنند.
راه ارتباطی پاوه به مریوان دارای جاذبه های بسیار زیاد دیدنی است كه به دلیل كوهستانی بودن و برفگیر بودن حدود پنج تا شش ماه از سال مسدود می شود.
ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه و حسین خدرویسی فرماندار شهرستان پاوه به منظور قدردانی از زحمات پرسنل راهداری از این محور ارتباطی بازدید كردند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|