نمایش پست تنها
  #2  
قدیمی 02-20-2009
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

● امنیت در آرمان‌شهر مجازی فیس بوک
شهروند مجازی بودن خیلی رؤیایی به نظر می‌رسد! اگر فیس‌بوک برایتان مسدود نیست، زمان چندانی برای عضویت در آن نیاز ندارید، اما ببینیم در دنیای واقعی هم این‌قدر شهروند مجازی بودن خوب است یا نه.
بگذارید از کوب‌فیس شروع کنیم، ویروسی که مشترکان مای‌اسپیس و بعد از آن فیس‌بوک را هدف قرار داد. این ویروس از طریق پست الکترونیکی ارسال می‌شد و ادعا می‌کرد شامل برنامه‌ به‌روزرسانی آدوبی فلش است. افرادی که توسط این ویروس آلوده می‌شدند، هنگام جستجو در سایت‌هایی نظیر گوگل و یاهو، توسط دیگر جست‌وجوگرهای اینترنتی تقلبی مورد سوءاستفاده قرار می‌گرفتند.
مورد دوم، سیستم تبلیغات این سایت است. اطلاعات شخصی کاربران سایت برای آگهی‌دهندگان ارسال می‌شود تا تبلیغات آنان به طور هدفمند نمایش داده شود. اما برخی کارشناسان و کاربران عادی سایت می‌گویند این امر به معنای نقض حریم شخصی آنان است.
در حال حاضر شما می‌توانید نوع تبلیغ مورد نظرتان را انتخاب کنید. احتمالا می‌دانید میزان خصوصی بودن همه چیز در پروفایل فیس‌بوک شما قابل تنظیم است. اما یک چیز وجود دارد که شما به عنوان یک کاربر فیس‌بوک نمی‌توانید کنترل کنید و آن، عکس‌هایی است که دوستانتان پست می‌کنند و اسم شما را روی آن تگ می‌زنند. چه بخواهید و چه نخواهید، فیس‌بوک اجازه پاک کردن این عکس‌ها را به شما نمی‌دهد.
فیس‌بوک حریم شخصی شما را نقض می‌کند، به شما اجازه پاک کردن عکس‌ها را نمی‌دهد و بدتر از همه، اطلاعاتتان را به هیچ وجه پس نمی‌دهد. اگر روی گرفتنشان کمی پافشاری کنید یا بخواهید از قابلیت‌هایتان برای دور زدنش استفاده کنید، مانند رابرت اسکابل، صفحه فیس‌بوکتان را با تمام دوستان و اطلاعاتش برای همیشه از دست می‌دهید.
اما با تمام این تفاسیر، مایکروسافت و گوگل هر دو برای تصاحب سهامش تلاش کردند.


● جدال غول‌های عرصه آی.تی بر سر فیس‌بوک
کارشناسان می‌گویند بعد از چت‌روم، بدترین جا برای تبلیغ شبکه‌های اجتماعی است. اما مثل این‌که یک شبکه اجتماعی با رشد روزانه ۲۸هزار نفر و حدود ۱۰۰ میلیون کاربر ( آمار مربوط به مهر ۱۳۸۶ است) هدف تجاری خوبی برای گوگل و مایکروسافت به حساب می‌آمد.
در جدال برای خرید سهام فیس‌بوک، گوگل درنهایت کنار رفت و استیو بالمر، مدیرعامل مایکروسافت با مارک زوکربرگ، بنیان‌گذار ۲۳ساله فیس‌بوک برای خرید بخشی از سهام این شرکت وارد مذاکره ‌شد. بالاخره مایکروسافت ۱.۶درصد از سهام فیس‌بوک را به ارزش۲۴۰ میلیون دلار خریداری کرد. واقعا فکر می‌کنید فیس‌بوک ۱۵ میلیارد دلار می‌ارزد ؟
راستی؛ چرا گوگل برای خرید سهام فیس‌بوک پافشاری نکرد ؟ شاید به‌خاطر برگ برنده‌ای که می‌خواست در آینده نه چندان دور رو کند!
گوگل بلافاصله بعد از شکست در رقابت خرید فیس‌بوک، پروژه جدیدش را با نام OpenSocial یا پلت‌فرم منبع‌باز رسما معرفی ‌کرد.
گوگل با استفاده از نقطه ضعف فیس‌بوک که زبان اختصاصی این سایت برای نوشتن وب‌افزارها است، و تکیه بر دلهره سایر شبکه‌های اجتماعی از پیشرفت لحظه به لحظه آن، ایده انتشار پلت‌فرم کد باز را ارائه کرد و از لحظه اعلام انتشار این پلت‌فرم، بیش از ده سایت فعال در زمینه شبکه‌های اجتماعط از جمله مای‌اسپیس و های۵ به گروه پشتیبانان این پروژه پیوستند. برای نوشتن برنامه با این سیستم کافی است شما با زبان‌های جاوا اسکریپت و اچ.تی.ام.ال آشنا باشید که در مقایسه با تسلط بر زبان اختصاصی برای ساخت برنامه برای فیس‌بوک؛ مزیتی بسیار بزرگ و انتخابی هوشمندانه است.
ط گوگل کانکت علیه فیس‌بوک کانکت
اگر فکر می‌کنید جدال بر سر شهروندان مجازی با صف‌آرایی شبکه‌های اجتماعی متحد با گوگل علیه فیس‌بوک تمام شده، سخت در اشتباهید. بهار گذشته، فیس‌بوک و گوگل به ترتیب با عرضه سرویس‌های فیس‌بوک کانکت و گوگل کانکت، آن‌هم به فاصله ۳ روز از هم، تیتر اصلی بیشتر خبرگزاری‌ها و نشریات آی.‌تی جهان را به خود اختصاص دادند.
جدال گوگل و فیس‌بوک این بار بر سر اجتماعی کردن وبلاگ شماست. هر دو شرکت به کاربران اعلام کرده‌اند که با این سرویس‌های جدید و ورود به آن، به راحتی می‌توانند با یک شناسه کاربری و رمز عبور از خدمات چندین سایت اینترنتی استفاده کنند. قبول کنید استفاده از یک نام کاربری و کلمه عبور برای باز کردن تعداد زیادی از درهای دیجیتال، خودش ایده بزرگی است.
این طرح به شما امکاناتی از قبیل ثبت کاربر، دعوت از دوستان، گالری کاربران، ارسال پیام در سایت و نمونه‌های مشابه را می‌دهد، در واقع وبلاگ یا وب‌سایت شما تبدیل به یک شبکه اجتماعی از دوستانتان می‌شود.
اگر کاربر بلاگر هستید یا دوماین اختصاصی دارید، کار بسیار ساده است، اگر در وورد-پرس یا لایو-ژورنال می‌نویسید، باید صبر کنید تا دامنه این صف‌آرایی‌ها به سرویس‌دهندگان وبلاگ‌ها هم برسد و اگر وبلاگتان متعلق به یکی از سرویس‌دهندگان وبلاگ وطنی است، باید فضایی برای آپلود فایل‌ها دست و پا کنید تا شبکه اجتماعی‌تان آماده شود.
__________________
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید