![]() |
|
|||||||
| شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
| جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
رؤیاهای بزرگ در سر بپرورانید
|
|
||||
|
||||
|
پیر برهمن گفت :
از رود تا دریا راه درازی نیست رودی که از خود بگذرد دریاست
|
|
||||
|
||||
|
عشق حقيقي آنست كه بي دليل باشد
(فرانس) كسي كه به خود اطمينان دارد ،به تعريف نياز ندارد (لوبون) شناخت وظيفه مشكل نيست،ولي انجام وظيفه مشكل است (چاپلين)
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
آموخته ام کهبا پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه، رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه. آموخته ام ... که تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به من می گوید: تو مرا شاد کردی آموخته ام ... که مهربان بودن، بسیار مهم تر از درست بودن است آموخته ام ... که مهم نیست که زندگی تا چه حد از شما جدی بودن را انتظار دارد، همه ما احتیاج به دوستی داریم که لحظه ای با وی به دور از جدی بودن باشیم آموخته ام ... که گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی. آموخته ام ... که راه رفتن کنار پدرم در یک شب تابستانی در کودکی، شگفت انگیزترین چیز در بزرگسالی است. آموخته ام ... که زندگی مثل یک دستمال لوله ای است، هر چه به انتهایش نزدیکتر می شویم سریعتر حرکت می کند. آموخته ام ... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند. آموخته ام ... که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم. آموخته ام ... که چشم پوشی از حقایق، آنها را تغییر نمی دهد. آموخته ام ... که این عشق است که زخمها را شفا می دهد نه زمان. آموخته ام ... که وقتی با کسی روبرو می شویم انتظار لبخندی جدی از سوی ما را دارد. آموخته ام ... که هیچ کس در نظر ما کامل نیست تا زمانی که عاشق بشویم. آموخته ام ... که زندگی دشوار است، اما من از او سخت ترم. آموخته ام ... که فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد. آموخته ام ... که آرزویم این است که قبل از مرگ مادرم یکبار به او بیشتر بگویم دوستش دارم. آموخته ام ... که لبخند ارزانترین راهی است که می شود با آن، نگاه را وسعت داد. چارلی چاپلین
مرا گرمی از آتش مهر توست شب از روی، تابنده روز منی که خورشید گیتی فروز منی... ![]() ![]() نسیمی که آید از این بوستان بُود چون هوای دل دوستان دوای دل بی قرار آورد که بوی دل آویز یار آورد تقدیم به همسر مهربانم ![]() |
| 3 کاربر زیر از Leila Aminzadeh سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
|
|
||||
|
||||
|
در پشت هر مرد موفق سال ها شكست قرار گرفته
(منكن) زندگي كوتاه است وهنر طولاني (سقراط) از دشمن خود يكبار بترس از دوست خود هزار بار (چاپلين) جهان بكام كسي است كه پر شور است وخونسرد (مك في)
|
||||
|
||||
نمی دانم در عشق چه حکمتی وجود دارد این همه انسانهارا ازخود بیخود می کند و به سوی خودش جذب می کند ودنیایی دیگربرای آدمی می سازد عاشق واقعی به گونه ای است به عاقبت کارها نمی نگرد و فرجام هستی را درک نمی کند زوایه و دید او با نگرش مردم معمولی فرق دارد عشق خون ریز است عشق می شکنند عشق درمان و داروئی ندارد مبتلایان به آن هرگز به آرامش و آسایش دنیوی نمی رسند عشق دوست و دشمن نمی شناسد ماهرانه می شتابد می تازد و می برد و نابودش می سازند تارپود عاشق را می سوزاندو از خاکسترش دنیای نو می سازد دنیایی که در آ،ن به جز شکوفایی و رشد چیزی دیده نمی شود دنیائی که درآن از ظلم و تبعیض و بی عدالتی خبری نیست دنیائی که درآن صفاو صداقت حرف اول را می زند و...
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|