پی سی سیتی  
درخواست از کاربران محترم سایت جهت نصب نوار ابزار آلکسا جهت بهبود رتبه ی سایت.

بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات

شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود

خرید و فروش خودرو
پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-09-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر بخش فرهنگ و ادب کردی

نام: ARSHAM
سپاسگزاری شده2722 بار در 1556 پست
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

مهربانی جاده ای است که هرچه پیش می روند، خطرناک تر می گردد!

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست
اسراف محبت است

مسئولیت زاده توانایی نیست، زاده آگاهی است و زاده انسان بودن.

دلی که از بی کسی غمگین است ، هر کسی را می تواند تحمل کند.

ارزش عمیق هر کسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد.

عشق به آزادی مرا همه عمر در خود گداخته است.

اگر پیاده هم شده است سفر کن، در ماندن می پوسی.

خدا و انسان و عشق، این است امانتی که بر دوش ما سنگینی می کند.

قدرت نیازمند کسی است که در برابرش رام گردد.

مرا کسی نساخت، خدا ساخت. نه آنچنان که کسی می خواست، که من کس نداشتم. کسم خدا بود، کس بی کسان.

هر کسی را نه بدان گونه که هست احساسش می کنند ، بدان گونه که احساسش می کنند ، هست.

استوار ماندن و زیر هر باری نرفتن ، دین من است.

جیژنی پیروزی ره مه زان
به هه مو موسولمانان پیروزبایی
ده لیین
2 کاربر زیر از behnam5555 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
بنر تبلیغاتی شما با سایز 468*60 در این مکان و با تکرار هر 10 پست همچنین زیر نامه های خصوصی کاربران قرار خواهد گرفت

قدیمی 07-18-2010
behnam5555 آواتار ها

رؤیاهای بزرگ در سر بپرورانید
فقط رؤیاهای بزرگ میتوانند روح انسان ها را به حركت درآورند.
(ماركوس ارلیوس)

حس هدفمندی را در خود پرورش دهید
كسی كه هدفی روشن داشته باشد حتی در ناهموارترین راه ها به جلو میرود و شخص بدون هدف در هموارترین راه ها نیز پیشرفتی نخواهد داشت.
(توماس كارلایل)

خود را دارای شغل آزاد بدانید
من بر روان و سرنوشت خود مسلط هستم.
(ویلیام هنلی)

كاری را كه واقعاً دوست دارید انجام دهید
وقتـی كاری را انجام دهید كه واقعاً آن را دوست دارید دیگر حتی یك روز هم به زحمت دچار نخواهید شد.
(برایان تریسی)

در كار خود همیشه بهترین باشید
كیفیت زندگی شما ، صرف نظر از اینكه در چه حوزه ای كار میكنید ، بسته به این است كه تا چه حد خود را متعهد میدانید در كار خود بهترین باشید.
(وینس لومباردی)

سخت تر و بیشتر كار كنید
هر چه سخت تر كار كنم موفق تر میشوم.
(جیمز تربر)

خود را وقف یادگیری مادام العمر كنید
یادگیری مستمر حداقل شرط لازم برای كسب موفقیت در هر زمینه ای است.
(دنیس ویتلی )

ابتدا حق و حقوق خودتان را بپردازید
بخشی از كل درآمدتان به شما تعلق دارد و اگر نتوانید آن را پس انداز و سرمایه گذاری كنید ، بذر بزرگی در شما نیست.
(كلمنت استون)

همه جزئیات مربوط به كارتان را یاد بگیرید
اگر در شغلتان مهارت بالائی به دست آورید ، هیچ چیز مانع درآمد بیشتر و پیشرفت سریعتر شما نخواهد شد.
(دان كندی)

خود را وقف خدمت به دیگران كنید
اگر به دیگران كمك كنید تا به آنچه میخواهند برسند ، شما هم میتوانید در زندگی به آنچه میخواهید برسید.
(زیگ زیگلار)

با خود و دیگران كاملاً صادق باشید
تفكر منبع اصلی ثروت ، موفقیت ، پیشرفتهای مادی ، اكتشافات و اختراعات بزرگ و همه كامیابی هاست.
(كلود بریستول)

بالاترین الویت هایتان را تعیین و سپس با تمام قوا روی انها تمركز كنید
انسان غیرمتمركز در همه امورش ناپایدار است.
(برایان تریسی)

سریع العمل و قابل اعتماد باشید
كار خودتان را انجام دهید ، اما در فقط در حد وظیفه ، بلكه اندكی بیشتر و از روی سخاوت. همین مقدار اندك به اندازه تمام كار ارزش دارد.
(دین بریگز)

برای جهش از قله ای به قله دیگر آماده باشید
برنده شدن یك چیز گاهگاهی نیست ، بلكه همیشگی است.(وینس لمباردی)

انضباط فردی را در همه موارد اعمال كنید
انضباط فردی یعنی توانائی وادار كردن خود ، به انجام به موقع كارهائی كه باید انجام دهید. چه خوشتان بیاید و چه نیاید.
(آلبرت هبارد)

خلاقیت و استعداد ذاتی خود را شكوفا كنید
قدرت تصور از واقعیات برتر است.(آلبرت انیشتین)

با افراد درست در ارتباط باشید
طی پنج سال آینده شما تغییری نخواهید كرد مگر به دلیل ملاقات با افرادی خاص و كتابهائی كه مطالعه میكنید.
(چارلز جونز)

به بهترین نحو مراقب سلامتی خود باشید
رمز خوشبختی داشتن ذهنی سالم در بدنی سالم است.
(تئودور روزولت)

قاطع و عمل گرا باشید
به جنگ دریای مشكلات بروید و شجاعانه به آنها پایان دهید(ویلیام شكسپیر)

هرگز شكست را یك انتخاب ندانید
چیزی برای ترسیدن وجود ندارد جز خود ترس.
(فرانكلین روزولت)

در امتحانات پایداری قبول شوید
هیچ چیز نمیتواند جایگزین پایداری شود. استعداد نمیتواند : انسان های با استعداد ناموفق فراوانند. نبوغ نمیتواند : نابغه های ناكام به صورت ضرب المثل درآمده اند. تحصیلات نمیتواند : دنیا پر از تحصیل كرده های بیحاصل است. فقط پایداری و اراده دارای قدرت لایتناهی است.
(كالوین كولیج)

جیژنی پیروزی ره مه زان
ده لیین
قدیمی 07-20-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
کاربر عالی

نام: مهدی
دانشگاه: تهران(بودم)
سپاسگزاری شده6301 بار در 3630 پست
مهدی به MSN ارسال پیام
Lightbulb پیر برهمن

پیر برهمن گفت :
از رود تا دریا
راه درازی نیست
رودی که از خود بگذرد
دریاست

با سپاس از دوست خوبم امید امینی
3 کاربر زیر از مهدی سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 07-24-2010
shokofe77 آواتار ها
shokofe77 shokofe77 آنلاین نیست.
کاربر عالی

نام: شكوفه
سپاسگزاری شده3712 بار در 1876 پست

عشق حقيقي آنست كه بي دليل باشد
(فرانس)
كسي كه به خود اطمينان دارد ،به تعريف نياز ندارد
(لوبون)
شناخت وظيفه مشكل نيست،ولي انجام وظيفه مشكل است
(چاپلين)
قدیمی 07-26-2010
behnam5555 آواتار ها

سخنان زیبا و ماندگار جبران خلیل جبران شاعر ، نقاش، نویسنده و متفکر لبنانی که در عمر کوتاه 48 ساله ( 1883 تا 1931 ) خویش راز های بسیاری را با آینده گان در میان گذاشت .
نمونه کوتاهی از آن تقدیم به شما عزیزان

1-
چون عشق اشارت فرماید، قدم به راه نهید،
گرچه دشوارست و بی زنهار این طریق .
و چون بر شما بال گشاید ، سر فرود آورید به تسلیم،
اگر شمشیری نهفته در این بال ، جراحت زخمی بر جانتان زند.

2-
چون عاشقی آمد، سزاوار نباشد این گفتار که : خدا در قلب من است،
شایسته تر آن که گفته آید : من در قلب خداوندم.

3-
تعبیر جبران خلیل جبران از زنا شویی:
در کنار هم بایستید ، نه بسیار نزدیک،
که پایه های حایل معبد ، به جدایی استوارند،
و بلوط و سرو در سایه ی هم سر به آسمان نکشند.

4-
نصیحت جبران خلیل جبران به زوج های جوان :
جام یکدیگر پر کنید ، لکن از یک جام ننوشید .
از نان خود به هم ارزانی دارید ، اما هر دو از یک نان تناول نکنید .

5-
نصیحت جبران خلیل جبران به زوج های جوان به هنگام شادی :
و همگام نغنمه ساز کنید و پای بکوبید و شادمان باشید ، اما امان دهید که هر یک در حریم خلوت خویش آسوده باشد و تنها .
چون تارهای عود که تنهایند هر کدام ، اما به کار یک ترانه ی واحد در ارتعاش.

6-
این کودکان فرزندان شما نی اند،
آنان پسران و دختران اشتیاق حیاتند و هم از برای او .
از شما گذر کنند و به دنیا سفر کنند ، لیکن از شما نیایند . همراهی تان کنند ، اما از شما نباشند.
به آنان عشق خود توانید داد، اما اندیشه تان را هرگز ، که ایشان را افکاری دیگر به سر است ، تفکراتی از آن خویشتن.

7-
شما چون کمانید که فرزندتان همچون پیکان هایی سرشار زندگی از آن رها شوند و به پیش روند.
و تیرانداز ، نشانه را در طریقت بی انتها نظاره کند و به نیروی او اندامتان خمیده شود ، که تیرش تیز بپرد و در دوردست نشیند.
پس شادمان می بایدتان خمیدن در دستهای کماندار،
چون او هم شفیق تیرست که می رود ؛ و هم رفیق کمان که می ماند.

8-
دهش (بخشش )، آنگاه که از ثروت است و از مکنت ، هر چه بسیار ، باز اندک باشد ، که واقعیت بخشش ، ایثار از خویشتن است.

9-
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .
و گشاده دستان را تجسس نیازمندان چه بسا دلپذیر تر از بخشایش محض.

10-
و کدامین ثروت است که محفوظ بدارید تا ابد؟
آنچه امروز شما راست ، یک روز به دیگری سپرده شود.
پس امروز به دست خویش عطا کنید ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصیب شما گردد ، نه مرده ریگی وارثانتان.

11-
حیات درختان در بخشش میوه است. آنها می بخشند تا زنده بمانند ، زیرا اگر باری ندهند خود را به تباهی و نابودی کشانده اند.

جیژنی پیروزی ره مه زان
ده لیین
قدیمی 07-26-2010
behnam5555 آواتار ها

12-
و تو کیستی؟ تو که باید آدمیان سینه های خویش را در مقابلت بشکافند و پرده حیا و آزرم و عزت نفس خود را پاره کنند تا تو آنها را به عطای خود سزاور بینی و به جود و کرم خود لایق؟
پس ، نخست بنگر تا ببینی آیا ارزش و لیاقت آن را داری که وسیله ای برای بخشش باشی ؟
آیا شایسته ای تا بخشایشگر باشی؟
زیرا فقط حقیقت زندگی است که می تواند در حق زندگی عطا کند، و تو که این همه به عطای خود می بالی فراموش کرده ای که تنها گواه انتقال عطا از موجودی به موجود دیگر بوده ای!.

13-
وقتی حیوانمی را ذبح می کنی ، در دل خود به قربانی بگو:
نیروی که فرمان کشتن تو را به من داد ، نیرویی است که بزودی مرا از پای در خواهد آورد و هنگامی که لحظه موعد من فرا رسد ، من نیز همانند تو خواهم سوخت ، زیرا قانونی که تو را در مقابل من تسلیم کرده است بزودی مرا به دستی قوی تر خواهد سپرد.
خون تو و خون من عصاره ای است که از روز ازل برایرویاندن درخت آسمانی (در آن سویی طبیعت ) آماده شده است.

14-
هنگامی که سیبی را با دندانهای خود له می کنی در قلب خویش به آن بگو :
دانه ها و ذرات تو در کالبد من به زندگی ادامه خواهند داد.
شکوفه هایی که باید از دانه هایی تو سر زند ، فردا در قلب من شکوفا می شود .
عطر دل انگیز تو ، توام با نفسهای گرم من به عالم بالا صعود خواهد کرد ، و من و تو در تمام فصلها شاد و خرم خواهیم بود.

15-
اگر کار و کوشش با محبت توام نباشد پوچ و بی ثمر است ، زیرا اگر شما با محبت به تلاش برخیزید ، می توانید ارواح خویش را با یکدیگر گره بزنید و آنگاه همه شما با خدای بزرگ پیوند خورده اید.

16-
شما را اگر توان نباشد که کار خود به عشق در آمیزید و پیوسته بار وظیفه ای را بی رغبت به دوش می کشید ، زنهار دست از کار بشویید و بر آستان معبدی نشینید و از آنان که به شادی ، تلاش کنند صدقه بستانید.
زیرا آنکه بی میل ، خمیری در تنور نهد ، نان تلخی واستاند که انسان را تنها نیمه سیر کند،
و آنکه انگور به اکراه فشارد ، شراب را عساره ای مسموم سازد ،
و آنکه حتی به زیبایی آواز فرشتگان نغمه ساز کند ، چون به آواز خویش عشق نمی ورزد ، تنها می تواند گوش انسانی را بر صدای روز و نجوای شب ببندد.

17-
کار تجسم عشق است.

18-
به معیار دل ، شادمانی ، چهره ی بی نقاب اندوه است و آوای خنده از همان چاه بر شود که بسیاری ایام ، لبریز اشک می باشد.

19-
اندوه و نشاط همواره دوشادوش هم سفر کنند و در آن هنگام که یکی بر سفره ی شما نشسته است ، دیگری در رختخوابتان آرمیده باشد.شما پیوسته چون ترازویید بی تکلیف در میانه اندوه و نشاط .

20-
کسی که کشته می شود ، در جریان قتل خود سهمی دارد و نمی تواند از آن تبرئه شود . آن که چیزی از وی به سرقت می رود نمی تواند از سرزنش برکنار باشد. انسان نیکوکار هرگز نمی تواند خود را از اعمال تبهکاران تبرئه کند ، و انسان پاک نمی تواند از آلودگی و ناپاکی تبهکاران در امان باشد . چه بسا که انسان مجرم ، خود قربانی کسی است که جرم و جنایت را در حق او انجام داده.

21-
شما می توانید بانگ طبل را مهار کنید و سیمهای گیتار را باز کنید ، ولی کدامیک از فرزندان آدم خواهد توانست چکاوک را در آسمان از نوا باز دارد؟

جیژنی پیروزی ره مه زان
ده لیین
قدیمی 07-29-2010
behnam5555 آواتار ها

پند پیران

شنیدن سخن پیران خردمند و مطالعه آثار و تجربه­های آنان، برای جوانان فرهیخته و فرهنگ‌دوست و آینده‌ساز، روشنی‌بخش جان و مایه تجربه گران است. یکی از این آثار فاخر و ارزشمند، کتاب قابوس‌نامه، نوشته­ عنصرالمعالی کیکاووس بن وشمگیر است که مشتمل بر پندها و درس­های زندگی­ساز برای فرزندش گیلانشاه است .
او ضمن سفارش فرزندش در به کارگیری پندهای پدر می­گوید: "که اگر از گفتار من بهره‌مند نشوی، دیگرانی هستند که این سخنان را غنیمت می‌شمرند و آنها را به کار می­بندند و از ثمره آن برخوردار می­شوند."

در شکرگزاری خداوند بخشنده
بدان که شکر نعمت خدا کردن، بر همه واجب است؛ به اندازه‌اي که خداوند دستور داده است، نه به میزان حقی که او بر ما دارد. آگاه باش که نماز و روزه، مخصوص خداوند است. در این کار کوتاهی مکن که چون در امر مخصوص خدا کوتاهی کنی، از دیگر کارها هم بازخواهی ماند و بدان که خداوند نماز را با همه دین برابر دانسته است.
زنهار که پندار بیهوده در دل خود راه ندهی و نگویی که می­توان در کار نماز کوتاهی کرد که اگر از سر دین­داری این نکته را یاد نگیری، به موجب عقل فراگیر، که نماز چندین فایده دارد:
اول اینکه هرکس نماز بخواند، همیشه لباس و تن او پاک است و در هر حالی، پاکی بهتر از پلیدی است. فایده دیگر نماز خواندن، این است که از تکبّر، خواهی رست؛ زیرا بنیاد نماز بر فروتنی نهاده شده است. چون آرامش طبیعت و سرشت آدمی ‌بر تواضع است، هنگامی‌که جان خود را به فروتنی عادت دهی، جسم تو نیز بدان عادت می­کند.
دیگر اینکه همه خردمندان می­دانند هر کس که می­خواهد همانند گروهی شود، باید با آنان دوستی و هم­نشینی کند. خواهان نیک‌بختی و سعادت باید پیرو فرمان الهی باشد و به اتفاق همه­ خردمندان هیچ دولتی از دولت اسلام نیرومندتر و هیچ امری نافذتر از اوامر اسلام نیست. پس اگر می­خواهی همیشه در آسایش و راحتی و نعمت باشی، دوستی و هم­نشینی اهل دولت اسلام یعنی پیامبر و اهل بیت‌(ع) را طلب کن و برخلاف این رفتار مکن که در غیر این صورت، بدبخت و زیان­کار خواهی شد.
برحذر باش از اینکه در نماز سبکی و مسخرگی کنی و رکوع و سجود را ناتمام و ناقص انجام دهی، که این کارها موجب هلاک دین و دنیای آدمی‌است.

در شناختن حق پدر و مادر
بدان ای پسر! خداوند پدر و مادر را علت به وجود آمدن فرزند کرد. چون اصل آدمی ‌پدر و مادر اوست و کمترین دلیل احترام به پدر و مادر این است که هر دو واسطه میان تو و آفریدگار تو هستند. پس به همان اندازه که برای آفریدگار خود و خودت احترام قائل هستی، واسطه را نیز به همین اندازه باید احترام بگذاری و مواظب باشی که رنج پدر و مادر را بی­‌ارزش نشماری، که خداوند درباره حقِ پدر و مادر، انسان را بسیار مؤاخذه می­کند.

پس چون در حق آنان کوتاهی کنی، شایسته هیچ نیکی نخواهی بود؛ زیرا با مردمان حق‌ناشناس، نیکی کردن از بی­خردی است. پس تو نیز از روی خرد با پدر و مادر خود، چنان کن که می­خواهی فرزندان تو با تو کنند. طبیعت فرزند تو نیز به سرشت تو می­ماند؛ زیرا فرزند چون میوه است و پدر و مادر چون درخت، هر اندازه درخت را بهتر نگه داری، میوه او بهتر می­شود.
و برحذر باش از اینکه به خاطر میراث، مرگ پدر و مادر را طلب کنی؛ زیرا بدون مرگ آنان هم، خداوند روزی مقدر تو را به تو می­رساند؛ زیرا روزی از پیش معین شده و قسمت ازلی هرکس را بدو می­دهند.

برتری خرد و هنر بر نژاد
بدان ای پسر! بزرگی از آن خرد و دانش است نه از آن نژاد، و به آن نامی ‌که پدر و مادر بر تو نهاده­‌اند بسنده مکن؛ زیرا آن نام، نشانی بیش نیست. نام آن است که تو با علم و هنر بر خود می­گذاری. زبان را به خوبی و هنر عادت ده و جز به خوب سخن گفتن، آن را میاموز؛ زیرا زبان تو پیوسته آن چیزی را می­گوید که تو او را بدان سو می­رانی و عادت می­دهی و گفته­اند: زبان هر کس بهتر و خو‌ش‌­تر باشد، دوست­داران و هواداران بیشتری خواهد داشت.
تلاش کن که سخن سنجیده و مناسب بگویی، که سخن نابجا و نامناسب، اگرچه خوب هم باشد، زشت و ناپسند جلوه می­کند. از سخنِ زحمت­‌ افزا پرهیز کن. تا از تو چیزی نپرسند، سخن مگو و از گفتار بیهوده بپرهیز. چون از تو سخنی پرسیدند، جز راست مگو، و تا نخواهد، کسی را نصیحت مکن؛ به‌ویژه کسی را که پندشنو نباشد، و در جمع هیچ­‌کس را نصیحت مکن که گفته­‌اند: پند دادن در جمع، سرزنش کردن است.
به همان اندازه که در سخن خوب گفتن بخل نمی­کنی، اگر توانستی در بخشش مال هم بخیلی مکن؛ زیرا مردم زودتر به مال فریفته شوند تا به سخن. از رفتن به جاهای بد نام بپرهیز و از دوست بداندیش و بدکار، دوری کن و به خویشتن فریفته مشو و درباره ارزش خود اشتباه مکن. در شوره‌زار کشت مکن که محصول نمي‌دهد و رنج بیهوده بردن است؛ یعنی با مردمان حق‌ناشناس نیکی و انسانیت کردن، مانند تخمی‌است که در شوره‌زار بیفکنی.
برای پیشامد­های نیک و بد، شاد و اندوهگین مشو که این کار کودکان است، و در این اخلاق بکوش که برای هر کار بیهوده و باطلی، حال تو دگرگون نشود که بزرگان به هر کاری دگرگون نمی­‌شوند. هر شادی‌ای که به غم می‌­انجامد، آن را شادی به حساب میاور. هنگام ناامیدی، امیدوار باش و ناامیدی را به امید پیوسته­ دان و امید را به ناامیدی، و نتیجه همه­ کارهای جهان را به گذشتن و گذرا بودن بشناس.
خویشتن را به آموختن فرهنگ و هنر برانگیزان، و این مهم برای تو به دو صورت حاصل می­شود: یا با به کار بستن چیزهایی که می­دانی، یا با آموختن آنچه نمی­دانی.
برای آموختن، زمان خاصی معین مکن. در هر وقت و هر حال که باشی، پیوسته در این فکر باش که یک لحظه خود را بدون آموختن از دست ندهی. اگر در زمان استاد دانایی نیافتی، از نادانان باید علم بیاموزی؛ زیرا دانش را باید از نادانان هم آموخت.
به هیچ‌کس بدی میاموز؛ زیرا بدآموزی، مانند انجام دادن بدی است. اگر کسی تو را بیازارد، هر چند بی­گناه باشی، تو سعی کن او را نیازاری؛ زیرا بي‌آزاري خود انسانیت است و گفته­‌اند اصل مردمی‌و انسانیت، بی­‌آزاری است؛ پس اگر تو انسانی، بی‌آزار باش.
اگر برای یکی از بستگان تو مشکلی پیش آید، در دفع آن بکوش. از بذل مال و رنج خود دریغ مکن، اگرچه او دشمن و بدخواه تو باشد؛ زیرا اگر او در آن حال ببیند که تو به یاری او آمده­‌ای، شرمنده می­­شود و آن دشمنی به دوستی می­‌گراید.
به مردمان دانا و سخندان که به دیدار تو مي‌ آيند، احترام بگذار و به ایشان احسان کن تا به دیدار تو مشتاق باشند. بدترین مردمان کسی است که مردم به دیدار او نروند و بدو سلام نکنند.

جیژنی پیروزی ره مه زان
ده لیین
قدیمی 4 هفته پیش
Leila Aminzadeh آواتار ها
Leila Aminzadeh Leila Aminzadeh آنلاین نیست.
کاربر عادی

نام: امین زاده
دانشگاه: فاران
سپاسگزاری شده151 بار در 31 پست

آموخته ام کهبا پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه، رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه.
آموخته ام ... که تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به من می گوید: تو مرا شاد کردی
آموخته ام ... که مهربان بودن، بسیار مهم تر از درست بودن است
آموخته ام ... که مهم نیست که زندگی تا چه حد از شما جدی بودن را انتظار دارد، همه ما احتیاج به دوستی داریم که لحظه ای با وی به دور از جدی بودن باشیم
آموخته ام ... که گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی.
آموخته ام ... که راه رفتن کنار پدرم در یک شب تابستانی در کودکی، شگفت انگیزترین چیز در بزرگسالی است.
آموخته ام ... که زندگی مثل یک دستمال لوله ای است، هر چه به انتهایش نزدیکتر می شویم سریعتر حرکت می کند.
آموخته ام ... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند.
آموخته ام ... که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم.
آموخته ام ... که چشم پوشی از حقایق، آنها را تغییر نمی دهد.
آموخته ام ... که این عشق است که زخمها را شفا می دهد نه زمان.
آموخته ام ... که وقتی با کسی روبرو می شویم انتظار لبخندی جدی از سوی ما را دارد.
آموخته ام ... که هیچ کس در نظر ما کامل نیست تا زمانی که عاشق بشویم.
آموخته ام ... که زندگی دشوار است، اما من از او سخت ترم.
آموخته ام ... که فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد.
آموخته ام ... که آرزویم این است که قبل از مرگ مادرم یکبار به او بیشتر بگویم دوستش دارم.
آموخته ام ... که لبخند ارزانترین راهی است که می شود با آن، نگاه را وسعت داد.
چارلی چاپلین

شب از روی، تابنده روز منی
که خورشید گیتی فروز منی...

نسیمی که آید از این بوستان
بُود چون هوای دل دوستان

دوای دل بی قرار آورد
که بوی دل آویز یار آورد

تقدیم به همسر مهربانم

3 کاربر زیر از Leila Aminzadeh سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی یک هفته پیش
shokofe77 آواتار ها
shokofe77 shokofe77 آنلاین نیست.
کاربر عالی

نام: شكوفه
سپاسگزاری شده3712 بار در 1876 پست

در پشت هر مرد موفق سال ها شكست قرار گرفته
(منكن)

زندگي كوتاه است وهنر طولاني
(سقراط)

از دشمن خود يكبار بترس از دوست خود هزار بار
(چاپلين)

جهان بكام كسي است كه پر شور است وخونسرد
(مك في)
قدیمی یک هفته پیش
behnam5555 آواتار ها

نمی دانم در عشق چه حکمتی وجود دارد این همه انسانهارا ازخود بیخود می کند و به سوی خودش جذب می کند ودنیایی دیگربرای آدمی می سازد عاشق واقعی به گونه ای است به عاقبت کارها نمی نگرد و فرجام هستی را درک نمی کند زوایه و دید او با نگرش مردم معمولی فرق دارد عشق خون ریز است عشق می شکنند عشق درمان و داروئی ندارد مبتلایان به آن هرگز به آرامش و آسایش دنیوی نمی رسند عشق دوست و دشمن نمی شناسد ماهرانه می شتابد می تازد و می برد و نابودش می سازند تارپود عاشق را می سوزاندو از خاکسترش دنیای نو می سازد دنیایی که در آ،ن به جز شکوفایی و رشد چیزی دیده نمی شود دنیائی که درآن از ظلم و تبعیض و بی عدالتی خبری نیست دنیائی که درآن صفاو صداقت حرف اول را می زند و...

جیژنی پیروزی ره مه زان
ده لیین
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش