نقل قول:
نوشته اصلی توسط pani-1
درود بر شما///اگه منظورتون اینه که سریالی رو فاقد ارزش میشناسید..........!پس چرا تاپیک باز کردید؟و اینقدر هم نگران نگفتن آخرش هستید؟همین ویکتوریایی را که مثال زدید میدونید چقدر مخاطب داشته؟ اصلا ما این وبلاگ رو از کجا میشناختیم که مثلا بیاییم توش نظر هم بزاریم..همین سریال بقول شما ... بی ارزش باعث شناسوندن اینجا به خیلی ها شد.در نظر داشته باشید که دنیای اینترنت لایتناهی و اونچه فراوونه وبلاگ برای افراد با سلایق متفاوته...مهم هنر نگهداری کاربر و مدیریت صحیحه نه اینجور پاسخ و تهدیداتی که تازگی ها جریان پیدا کرده.هرکس با سلیقه شخصیش جلو میره..من خودم از لاست خوشم نیومده این دلیل نمیشه که در موردش قضاوت شخصی کنم.بهر حال گمان میکنم باید در راستای رضایت مخاطب حرکت کنید و اینم بگم که دلیلی برای ترس از بلوکه شدن شما وجود نداره چون مضامین وبلاگ در اون طراز نیست که بخواد باعث این امر بشه..به امید روزی که بتونیم از دنیایی فراتر از دریچه چشمهامون به قضایا بنگریم و برای همدیگه ارزش و حرمت بیشتری بزاریم...
|
سلام مجدد
دوست من ما این تاپیکها رو باز نمی کنیم
مدیریتش می کنیم
اینجا هم وبلاگ نیست
فروم و انجمن هست
کسی شما رو تهدید نکرده
ما فقط مدیریت انجمن و مطالب می کنیم
مخاطب انجمن تمام افراد فعال انجمن هستند و شما هم همه نیستید فقط یک نفرید و برای ما جمع مهمه
بازم میگم اینجا وبلاگ نیست و طبیعیه وقتی شما شناختی از محیط انجمن که الان توش هستید و قوانینش ندارید هی نوشتین وبلاگ و رفتاری خلاف قاعده دارید و عذر شما موجه چون هنوز نمی دونید انجمن چیه و چه قدرت و امکاناتی داره
اگر می دونستید بهش نمی گفتید وبلاگ!!
و در مورد نظر
شما در مورد هرچیزی می تونین نظر بدین
آزادین
ولی سیر حرکت اصلی این انجمن رسیدن به ارزشها و انتشار دانشه
و تاپیک سریالها هم فقط جهت دانلوده نه بحث در مورد رفتارها و دیالوگهای خاله زنکی سریالهای شبکه های ماهواره ای که فقط و فقط هدفشون تلف کردن وقت مخاطبینه
شما بیزحمت یه سر برو به تالار موسیقی و دانلود و سینمای همین فروم یا انجمن
و ببین اونجا چه خبره و چقدر به اطلاعات و دانش شما افزوده میشه
تالار موبایل و کامپیوتر و ورزش و اینترنت و دانشگاه که بماند
دوست من زمان شما طلاست
طلا رو به پای دانش بریز نه سرگرمی اونم سرگرمی مورد دار!
موفق باشید
بحث و تبادل نظر در مورد کلیه سریالهای خارج از ایرام ممنوع اعلام شده و این نظر ادمین فروم و معاونت و بنده است
تاپیک یا به سمت دانلود پیش بره یا قفل و پاک بشه
با سپاس از مدیریت محترم بخش شروین عزیز و دیگر دوستان