15 خرداد 88....
از ساعات ابتدایی امروز تا الان که ساعت 6 عصر هست متاسفانه سایت بسته بود....
از طرف هاست امریکایی سایت ما بسته شده بود...
دقیقا روزی که بنده دیگه تصمیم داشتم به خاطر امتحانات مدتی به سایت نیام
راستش به سایت هم نیومده بودم که بفهمم ایمیلهامو چک میکردم که نامه هاست رو خوندم که اکانت شما بسته شده و تماس بگیرید..
چند ساعتی بود که سایت بسته شده بود..
از ابتدای صبح امروز تا الان تقریبا کامل در حال پیگیری و نامه نگاری و دعوا و
! هستم
این چندیمن باریه که بهانه های بی خود برای ما مانع تراشی میکنن
و باعث بسته شدن سایت میشن
و همه میدونیم حتی اگر کمتر از 24 ساعت هم باشه این بسته بودنها به هر حال تاثیرات بد خودش رو خواهد گذاشت...
اینطوری اصلا خوب نیست هر چند ماه یه بار یه فیلم سرمون در میارن !
اواسط زمستان 87 هم بیش از 3-4 روز سایت رو بستند که واقعا شوک بدی به سایت وارد کرد
و راستش من تمام تلاش خودم رو برای باز کردن مجدد سایت انجام دادم اما هیچ رقمه زیر بار نمیرفتند دیگه تا با سماجت و سیاست مناسب تونستم سایت رو دوباره راه بندازم
اما خوشبختانه امروز امروز وقتی که دلیل بسته شدن رو بهم گفتند کمی قوت گرفتم ! چون ابتدا احساس کردم در ادامه دفعات پیش و تحریم ایران و بهانه تراشیهای بیخودیه که میکردند و راستش امیدی نداشتم که بتونم در این شرایطی که به هر حال امتحانات رو باید براش وقت بذارم
بتونم سایت رو مجدد راه اندازی کنم اما دلیل الکی و بیخود دیگه ای گرفتند که همون اول میدونستم که میشه رفعش کرد و به امید خدا دوباره سایت رو فعال کنم
اما باز با این وجود جز سیاستهای شرکت های هاستینگ هست که اگر سایتی رو به هر دلیل میبنددن بهتره تا چند روز باز نشه تا مدیر سایت حساب کار دستش بیاد و خلاصه گوش مالی بدن تا برای دفعات بعد مواظب کارش باشه
هر چند که واقعا باز هم بیشتر قصد گوش مالی داشتند !
اما با این وجود امانشون ندادم بخش های مختلفشونو نامه باران کردم !
و با زبانی که به هر حال نه سیخ بسوزه نه کباب سایت رو دوباره راه انداختم
تا ببینیم فیلم بعدی کی اکران میشه !
موفق باشید