بازگشت   پی سی سیتی > کامپیوتر اینترنت و شبکه Computer internet > زبان های برنامه نویسی Programming

زبان های برنامه نویسی Programming بحث در مورد زبانهای مختلف برنامه نویسی

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #11  
قدیمی 01-31-2014
Saba_Baran90 آواتار ها
Saba_Baran90 Saba_Baran90 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jun 2011
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 902
سپاسها: : 10,211

6,248 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارگر سایت نمایش پست ها
ادريس بارها خواستم كه مشابه اينها رو بزنم يا اينها رو ترجمه كنم اما كار كاملا بيهوده ايه چون 90 درصد محتواي اونجا "كد" هست و اساسا نيازي به فارسي بودن نداره
مثلا الان همين w3 كه من در حد خيلي بالايي عاشقشم رو ايرانيش رو ايجاد كرده اند
بدم نبود اما خب هيچ وقت من ازش استفاده نميكنم وقتي خود w3 هست


خيلي سايتها هست زبان بدي دارند من در معرفي سايتهاي اين تاپيك اين مساله رو لحاظ كردم كه "سايتهايي كه به ادم لبخند ميزنند" رو معرفي ميكنم .


اتفاقا قصدم ضد نااميدي هست
وقتي ادم اسامي مختلف رو ميشنوه و نميدونه و كار نكرده نااميد ميشه
ولي وقتي ميبيني توتريالهاي ساده و كوتاه و عالي همه يكجا جمع هستند 4 تاشم ميخوني ميبيني خيلي خوب و راحته كلي ذوق ميكني كه اين سايتو بايد تموم كنم !


به ادريس عزيز پيشنهاد ميكنم اين تاپيك كه بي منظور هم ايجاد نشده رو از سايتهاش استفاده كنه خصوصا w3 .
----------------------------------


اره صبا خيلي اصلاحاي بامزه و شبيه خودمون داشت !
انگاش شيت هي شيته هركجاي دنيا كه باشه ! . (شيت مينز مور اند لس مدددد !)
اصطلاحاي شيتانه زياد دارند ! .


بله ادريس كه خيلي جاهاي دست ما رو گرفت پيش برد خيلي چيزا ازش ياد گرفتيم سي شارپ رو اگر يكي دو تا برنامه كوچولو جلومون نمينوشت شايد هيچ وقت حوصله نميكردم خودم بشينم شروع كنم و خيلي چيزهاي ديگه كه در دانشگاه از وجودش استفاده برديم كاش ميشد يه ذره از اون فايده هايي كه براي ما داشت ما بتونيم براش داشته باشيم .
آره من یادمه یه بار یه چیزی درباره سایت فرفره می خواستم بدونم ، دانلود کنم نمی دونم چی بود، دوست co-fan (اینم اصطلاح! تانستی ترجمه کن!) هری پاترمون گفت سایت رو با ایشون راه اندازی کرده بودن
راستی برقراره هنوز سایت؟
ایشالا که باشه!
-----------------------------------------
بابا بخدا مرزها رو ما گذاشتیم
تقریبا تمام اصطلاح های نخش و جالب ما معادل های خیلی ساده و واضح و نزدیکی توی انگلیسی دارن
بخدا یکم بلد باشی آدم اصلا فیلم و سریال و اینا می بینه احساس غریبی نمی کنه!
__________________
I know that in the morning now
I see ascending light upon a hill
Although I am broken, my heart is untamed, still
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Saba_Baran90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #12  
قدیمی 02-04-2014
کارگر سایت آواتار ها
کارگر سایت کارگر سایت آنلاین نیست.
ادمین در لباس کارگر!
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 1,444
سپاسها: : 907

4,851 سپاس در 832 نوشته ایشان در یکماه اخیر
کارگر سایت به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض تویتر بوت استرپ سایتهای مفید Twitter Bootstrap Snippt - layout - component

تویتر بوت استرپ سایتهای مفید Twitter Bootstrap Snippt - layout - component






Bootstrap


Sleek, intuitive, and powerful front-end framework for faster and easier web development.




اين روزها ديگه همه تويتر بوت استرپ رو ميشناسند و اكثرا باهاش كار كرده اند در حالي كه من هنوز تصميم نگرفته ام كه قالب هام رو با بوت استرپ ايجاد كنم اما با 3 سايت مفيدي كه در يكي از اموزش هاي خوب سايت كوئيك لرن quicklearn.ir معرفي شده بود ميتونيد خيلي از كارهاي سريع و دم دستيتون رو به چشم به هم زدني باهاش راه بندازيد .



بوت استرپ چيه :‌ در امور برنامه نويسي و طراحي و ... در زمينه كامپيوتر هميشه براي انجام يك سري كارهاي روتين ساختارمند دقيق و تميز نياز به فريمورك هايي هست كه يك برخي كارها رو كه شما قاعدتا با اصولش اشنا هستيد براتون انجام بده كه شما وقت كنيد كارهاي اساسي تر رو انجام بدهيد



ميدونيد كدهاي css و javascript و html تگهاي زيادي داره و عموما شلوغ هستند حتي با وجود IDE ها و اديتورهاي خوبي كه intelligence editor هستند يعني كدها رو براتون كامل ميكنند



باز هم بسيار پردردسر و ستم ! است كه همه كدها رو هربار خود شما بنويسيد



هر چند كه هر كاربر حرفه اي و برنامه نويسي به مرور خود صاحب يك فريمورك نصفه نيمه براي خود ميشود



بوت استرپ يك فريم ورك براي css html javascript و ... است



اما مهمتر از فريمورك بودن



بوت استرپ اين روزها بيشتر به خاطر پشتيباني از طراحي responsive مورد استفاده قرار ميگيره



يعني طراحي صفحاتي كه وابسته به سايز صفحه در دستگاه هاي مختلف موبايل - تبلت و ... نباشد



و عرض پويا و قابل تنظيمي داشته باشند



چون اين روزها ديگه يوزرهاي سايتها فقط كامپيوترهاي دسكتاپ پي سي نيستند بلكه عموما تبلت و گوشي هاي موبايل هم اضافه شده اند و طراحي سايت به گونه اي كه در انها شكل وشمايل سايت به هم نريزد و ايتمها به خوبي قابل دسترس باشند بر مشكل قبلي كه عدم سازگاري برخي كدها با برخي مرورگرهاي سرطان زا ! اضافه شده است بنابراين هندل كردن اين 2 مشكل بزرگ وسط يك پروژه عجله اي 3-4 روزه براي يك برنامه نويس دست و پا گير و كشنده ست به همين خاطر استفاده از يك فريمورك كه سعي بر اين داره كه اين مسائل رو از قبل رعايت كرده باشه ضروري به نظر ميرسه .



اما تويتر بوت استرپ خيلي ساده س شكل و شمايل و تمپليت كارهايي كه توليد ميكنه البته اين اصلا گناه بوت استرپ نيست چون اين يك فريم ورك از طراحي هاي پايه css است نه يك تم ميكر



اين خود طراح هست كه بايد تم رو زيبا بسازه



اما با بررسي 99 درصد سايتهاي معتبر و غير معتبري كه با بوت استرپ ساخته شده ديده ميشه كه همه ي اونها هم ساده طراحي شده اند



از سايت جديد نت بانك سامان گرفته تا بسيار سايتهاي بزرگ و مطرح خارجي !



و ما جامعه برنامه نويس و طراحاي ايراني هميشه توي يه برزخي بين جديد و قديم هستيم



دنياي طراحي وب دوباره داره بر ميگرده به سمت ميني ماليسم و سادگي و فلت بودن لاي اوت سايت



اما توي ايران عادت بر زرق و برق و شلوغي شده



اينقدري كه اقاي دكتر م.ك.ف از ساده بودن طراحي هاي من و برخي دوستان انتقاد ميكردند و هشدار نميخرند نميخرند ميدادند ما مجبور بوديم كه از قالب پيچيده تر و نرم افزارهاي طراحي ديگري كه تم و لاي اوت بهتري طراحي ميكنند استفاده كنيم



بنابراين طراح بايد يه خرده هشيار باشه كه با چي چيو از دست ميده و چيو به دست مياره



شايد بد نباشه براي طرح هايي كه چندان ريسپانسيو بودن براي اون ها مهم نيست خصوصا نرم افزارهاي اداري تحت وب , طراحي اوليه سايت رو با نرم افزارها و استفاده از يك سري تمپليتهاي زيباي از پيش اماده



انجام داد و بعد css , js بوت استرپ رو به اون اضافه كرد و از اين فريمروك حداقل در بخش كامپوننت هاي جاوااسكريپت و ماژولهاي مختلفي كه براي اون ايجاد شده استفاده كرد



در هر حال بوت استرپ رو ياد بگيريد بعد ديگه خودتون ميدونين هركاري باهاش خواستين بكنين







تا قبل از اشنايي با اين 3 سايت تصميمي بر معرفي بوت استرپ براي كساني كه ميخوان سريع كارشون راه بيفته رو نداشتم اما اين 3 تا سايت خيلي كار رو براي شما راحت تر هم ميكنه .







------------------------
بوت استرپ رو از سايت http:/getbootstrap.com ميتونين دانلود كنين چند تا فايل css , js و image هست
و ميتونين در تمام صفحاتتون وارد كنيد .
خيلي سريع ميتونين كامپوننتها و جاوااسكريتهاي اين فريمورك رو در اينجا ببينيد و تست كنيد
http://getbootstrap.com/components
http://getbootstrap.com/javascript


كه ببينيد چيا داره و چه شكليه .
----------------------------------------


بعد از اينكه با بوت استرپ اشنا شديد كد نويسيش رو ياد ميگيرين و استفاده ميكنيد


------------
اما معرفي اجمالي سه سايت فوق :



اول بريد به اين صفحه :
http://www.bootsnipp.com/buttons



ميبينيد كه خيلي سريع كد دكمه دلخواه شما رو بهتون ميده
باتن جنريت ميكنه واستون
رنگ سايز اضافه كردن ايكون به داخل دكمه جهت اون و عرض فول يا ثابت رو براش تنظيم ميكنيد


مثلا يه كد مثل اين بهتون ميده :



کد:
<a href="#" class="btn btn-block btn-primary btn-success"><span class="glyphicon glyphicon-sd-video"></span> Default text here</a>

و اين صفحه يك فرم بيلدر هست :
http://www.bootsnipp.com/forms




خيلي سريع فرمهاتون رو ميسازيد و كدش رو بهتون ميده .




اما قسمت اصلي سايت چي هست ؟

يك سري كدهاي اماده كوچولو براي قسمتهاي كوچولو ! ازسايتتون




خصوصا اونجاها كه جاوااسكريپتي هست بسيار مفيد و كول هستند




ميتونين به بخش دسته بندي تگ ها برين ببينين چيا داره
http://www.bootsnipp.com/tags


25 Snippets tagged with "login"

48 Snippets tagged with "forms"


17 Snippets tagged with "table"


8 Snippets tagged with "admin dashboard"


4 Snippets tagged with "jQuery plugin"


6 Snippets tagged with "toolbar"




مثلا در اين كد : Table row count and sortable bootstrap


http://www.bootsnipp.com/snippets/featured/table-row-count-and-sortable


شما يك جدول با قابليت جابجا كردن سطرها رو داريد (ببينيد تست كنيد )


يا در اينجا
JS Table Filter simple insensitive
http://www.bootsnipp.com/snippets/featured/js-table-filter-simple-insensitive


ميتونين روي جداول html سرچ انجام بديد (فيييلتر كنيد )


يا در اينجا
Dynamic Table row creation and Deletion
به صورت پويا سطر اضافه ميكنين به جدول يا ازش پاك ميكنين
http://www.bootsnipp.com/snippets/featured/dynamic-table-row-creation-and-deletion


----------------------------------------------------


سايت http://www.layoutit.com


ديدن فيلم خودش خالي از لطف نيست
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PmJ4OSRod8I




شما در اين سايت ميتونين خيلي سريع و به صورت ويژوال قطعات مختلف مثل كامپوننت ها يا المان هاي اصلي html رو در چارچوب بوت استرپ به صفحه-تون اضافه كنيد يعني از ليست سمت چپ درگ كنيد به صفحه تون


مثل "كنترل" هايي كه در محيطهاي برنامه نويسي ويژوال شركت مايكروسافت در فريمورك دات نت وجود داره
دكمه - تكست باكس - و ... رو داخل c# در نظر بگيريد كه چطوري به فرمتون اضافه ميكنين
در اين سايت هم به اين شيوه ميتونين كار رو انجام بدين


با اين قابليت كه ميتونين اين المان ها رو به صورت تودرتو و nested به كار ببرين .
اخر سرم كدش رو ازش بخواهيد !.
-------------


و اخريش
http://bootply.com/new


خودتون ببينين !
نصف از اولي رو داره نصف از دومي اما در كل ضعيفتر .
------------------


ویرایش توسط کارگر سایت : 02-04-2014 در ساعت 07:43 AM
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از کارگر سایت به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #13  
قدیمی 12-20-2017
ratin ratin آنلاین نیست.
تازه وارد
 
تاریخ عضویت: Nov 2017
نوشته ها: 1
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ممنون از اشتراک گذاری
پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
معرفی سایت, اختصاصی, برنامه نویسی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها