بازگشت   پی سی سیتی > کامپیوتر اینترنت و شبکه Computer internet > نرم افزار - سخت افزار و بازیهای کامپیوتری

نرم افزار - سخت افزار و بازیهای کامپیوتری در این تالار مباحث مرتبط با نرم افزار های کاربردی دانلود برنامه های جدید سخت افزار قیمت ها تازه ترینهای بازار و نیز بازیهای رایانه ای دانلود کدهای تقلب و سایر موارد قرار میگیرد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 08-02-2011
Saba_Baran90 آواتار ها
Saba_Baran90 Saba_Baran90 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jun 2011
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 902
سپاسها: : 10,211

6,248 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پرسش و پاسخ در مورد نزم افزار SQL Server

سلام به همه
خودم یه سؤالایی درباره کار با SQL داشتم اما فک کردم بهتره یه تاپیک کلی بزنم که اگه کس دیگه ای هم سوالی داشت بپرسه.

اولین سوالم هم اینه که این نرم افزار روی ویندوز Seven سخت نصب می شه خودم یه بار اینکارو کردم اما ناقص نصب شد. چطور میشه درست روی ویندوز سون نصبش کرد؟
کار اضافی ای داره؟
می خوام بعدش با Visual Studio ازش استفاده کنم.
دست همتون پیش پیش درد نکنه.
__________________
I know that in the morning now
I see ascending light upon a hill
Although I am broken, my heart is untamed, still
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Saba_Baran90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 08-02-2011
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت
        
کوروش نعلینی
 
تاریخ عضویت: Jun 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 12,678
سپاسها: : 1,370

7,403 سپاس در 1,879 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

دنیاییه واسه خودش .
راه اول : از سون استفاده نکنید از ایکس پی استفاده کنید .

نه مشکلی با سون نداره .
iis نصب باشه دات نت فریم ورک نسخه های جدید هم که نصب باشه مشکلی پیش نمیاد و به خوبی نصب میشه
پیش نهاد من این هست که مثلا ویژوال استدیو 2010 رو نصب کنید که همراهش اس کیو ال سرور اکسپرس 2008 هم نصب بشه داخل محیط ویژوال استدیو میتونین کارتون رو انجام بدید .
__________________
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ
به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست



پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از دانه کولانه به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #3  
قدیمی 08-02-2011
Saba_Baran90 آواتار ها
Saba_Baran90 Saba_Baran90 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jun 2011
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 902
سپاسها: : 10,211

6,248 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

آخه اگه از سون استفاده نکنم یه کارم درست می شه 1000 تا مشکل دیگه پیدا می کنم!
ببخشیدها.................iis؟
__________________
I know that in the morning now
I see ascending light upon a hill
Although I am broken, my heart is untamed, still
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 08-02-2011
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت
        
کوروش نعلینی
 
تاریخ عضویت: Jun 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 12,678
سپاسها: : 1,370

7,403 سپاس در 1,879 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

دی وی دی ویندوزتون رو نیاز دارین برای نصب iis مگر اینکه وقتی ویندوز رو نصب کردین اینم نصب کرده باشین

  • Go to Control Panel
  • Open Programs
  • Click Turn Windows features on or off








و در ویندوز ایکس پی :




__________________
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ
به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست



پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از دانه کولانه به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #5  
قدیمی 08-02-2011
Saba_Baran90 آواتار ها
Saba_Baran90 Saba_Baran90 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jun 2011
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 902
سپاسها: : 10,211

6,248 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ممنون
راستی این iis اصلا چه هست؟
__________________
I know that in the morning now
I see ascending light upon a hill
Although I am broken, my heart is untamed, still
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 08-05-2011
ali_zangeneh آواتار ها
ali_zangeneh ali_zangeneh آنلاین نیست.
کاربر عادی
 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 50
سپاسها: : 54

31 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
ali_zangeneh به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

سلام
iis
مخفف internet information service هستش ، برنامه های تحت وب در واقع به نوعی برنامه کاربردی client/server هستند.که در این نوع برنامه ها کاربر کامپیوتر سرویس گیرنده از برنامه وجود در کامپیوتر سرویس دهنده server استفاده میکنه.حالا این برنامه کلاینت و سرور از طریق شبکه اینترنت به همدیگه متصل شده اند.حالا کاربران با مرورگر وب کار میکنند(یعنی سرویس میگیرند).
حالا برنامه کاربردی در کامپیوتر سرور و تحت کنترل نرم افزار وب اجرا میشن،کامپیوتر سرویس دهنده میبایست وب سرور مایکرو سافت رو برای برنامه ی کاربردی در پلتفورم ASP.NET اجرا بکنه.این وب سرور همون IIS هست .حالا ما برای اجرای برنامه های asp.net در سیستم احتیاج به فعال کردن یک سرویس ویژه(در حال پیشفرض غیرفعال است) داریم که اون هم اسمش iis هستش.ولی بهتره برای کلی قابلیت های ویژه دیگه شما windows server2003 یا 2008 رو نصب کنید که امکانات خیلی بیشتری رو در اختیار شما قرار میده نصبت به ویندوز معمولی

ویرایش توسط ali_zangeneh : 08-06-2011 در ساعت 05:22 PM
پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از ali_zangeneh سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #7  
قدیمی 08-05-2011
ali_zangeneh آواتار ها
ali_zangeneh ali_zangeneh آنلاین نیست.
کاربر عادی
 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 50
سپاسها: : 54

31 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
ali_zangeneh به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

راجع به SQLSERVER که بخواین بانک اطلاعاتی تون AUTO ATTACH بشه.نباید SQL SERVER جداگانه ایی بجز پیشفرض VISUAL STUDIO نصب کنید.
این برای برنامه هایی که یا برای پروژه ها یا برای نرم افزار های بیرون استفاده میکنید خیلی مفیده.یعنی با یک فایل xml که خود ویژوال استودیو میسازه اگه از SQL SERVER خود ویژوال استودیو استفاده کنید نه دیگه مشکل CONNECTION STRING و نه مشکل ATACH فایل DATABASE رو خواهید داشت ولی درکل کار ایمنی نیست.
ولی همیشه اطلاعات خودتونو رمز کنید و داخل بانک درج کنید به جای اینکه ارتباط رمز شده به کار ببرید.
ضمنا SQL SERVER 2008 خصوصا نسخه EXPRESSS EDITION که از ادرس زیر قابل دانلوده مشکلی برای نصب روی ویندوز 7 نداره ولی بازم تکرار میکنم استفاده از SQL SERVER خارجی یعنی خارج از ویژوال استودیو یعنی دردسر

ادرس دانلود SQL Server 2008 Management Studio Express
http://filehippo.com/download_sql_server_studio/

ادرس دانلودSQL Server 2008 R2 Express

http://filehippo.com/download_sql_server_express/


ویرایش توسط ali_zangeneh : 08-05-2011 در ساعت 11:08 PM
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از ali_zangeneh به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #8  
قدیمی 12-16-2011
maniya1 maniya1 آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 9
سپاسها: : 2

5 سپاس در 4 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

من فکر کردم که در این تایپیک سوال خودمو مطرح کنم
من در SQL SERVER که در پیشفرض VISUAL STUDIO2010 است بانک اطلاعاتی ایجاد کردم ولی مشکل من این است که با وجود خطا نداشتن کدها ،رکورد وارد دیتابیس نمیشه،جالب این است که من با همین کدها در برنامه تحت وب میتوانم رکورد وارد کنم ولی در برنامه تحت ویندوز نمیشه کدمو براتون میذارم

SqlConnection con = new SqlConnection();
con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\student .mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";

con.Open();
SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into person(Name) values(@name)",con);

cmd.Parameters.Add("@name", TextBox1.Text);
cmd.ExecuteNonQuery();
پیش پیش ازتون تشکر میکنم و اگر علت را فهمیدید لطف کنید به من بگید
پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 12-16-2011
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت
        
کوروش نعلینی
 
تاریخ عضویت: Jun 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 12,678
سپاسها: : 1,370

7,403 سپاس در 1,879 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض برای ارتباط با sql server در سی شارپ Attach a database file on connect to a local SQL Server Express instance

برای ارتباط با sql server در سی شارپ Attach a database file on connect to a local SQL Server Express instance


Connection strings for SQL Server c#



به صورت دقیق چیزی در مورد خطایی که به شما میده نگفتید فقط گفته اید که رکورد اینسرت نمیکنه که ممکنه تشخیص اشتباهی داده باشید
بهتره اول گام به گام بررسی کنید ببینید مشکل چیه
ایا کانکشن برقرار میشه ؟
بعد ببینید مثلا میتونید با دستور select رکوردهایی رو از دیتابیستون واکشی کنید ؟
اگر این دو مرحله با موفقیت انجام شد شاید بشه گفت برای دستور insert مشکل دارید


من کد شما رو تست کردم یه اشکالش اینه که student .mdf
یک تک اسپیس بین اسم فایل و فرمتش هست که با حذف اون مشکلتون حل میشه .
این به شرطی هست که شما پس از ساختن دیتابیس در داخل خود محیط ویژوال استدیو گزینه connect to database
و بعدا

Microsoft SQL Server Database File (SqlClient)

رو بزنید (ممکنه این کار رو نکرده باشید .)
(به هر حال من با اعمال این تغییرات با کد شما تونستم به دیتابیس رکورد اضافه کنم )
__________________
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ
به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست



پاسخ با نقل قول
  #10  
قدیمی 12-16-2011
maniya1 maniya1 آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 9
سپاسها: : 2

5 سپاس در 4 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

اول تشکر میکنم به خاطره اینکه وقت گذاشتید و سوالمو خوندید و در مورد مطالبی که گفتید باید بگم که برنامه هیچ خطایی نمیده و من هم همین کد رو در برنامه تحت وب اجرا کردم و رکورد اضافه کرد ولی در برنامه تحت ویندوز اضافه نمیکنه
برقراری کانکشن رو هم با کد textBox1.Text = con.Database;
تست کردم و بعد از اجرا مسیر فایل mdf را
C:\USERS\MANIYA\DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2010\PROJECTS\P1\P1\BIN\DEBUG\STUDENT.MDF
که این بود در تکست باکس بهم نشون داد
دیتا سورس هم به صورت دیفالت Microsoft SQL Server Database File (SqlClient) است
ودر مورد تک اسپیس باید بگم که در کد اصلی درست بود و اینجا اشتباه شد
با کد select هم تونستم اطلاعات دیتابیس رو در Grid view بینم
نکته اینجاست که پس از اجرا با کلیک روی Buttion بدون هیچ خطایی برنامه اجرا میشه و وقتی show table data میکنم میبینم هیچ رکوردی اضافه نشده
من فکر میکنم که شاید دیتابیس رو غلط ایجاد میکنم چون بعد از Add کردن دیتابیس در
پنجره choose a database model هیچ چیزی انتخاب نمیکنم و دکمه cancle رو میزنم که نمیدونم این کارم درست هست یا نه
من در برنامه نویسی مبتدی هستم و به خاطره همین میخوام که شما لطف کنید و بهم کمک کنید
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:49 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها