بازگشت   پی سی سیتی > کامپیوتر اینترنت و شبکه Computer internet > زبان های برنامه نویسی Programming

زبان های برنامه نویسی Programming بحث در مورد زبانهای مختلف برنامه نویسی

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 07-24-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,926
سپاسها: : 0

185 سپاس در 172 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
جدید پرسش و پاسخ زبان سی پلاس پلاس c++

این تاپیک بنا به درخواست دوستان مخصوص آموزش برنامه نویسی Visual Studio C++ 2008 قرار گرفته است...




در اینجا نحوه کار با نرم افزار بصورت فیلم و کد نویسی در این IDE آموزش داده میشه...
در پایان هر قسمت سوالاتی مطرح میشه.... برای تمرین بیشتر...
هرگونه مشکل در مورد این سوالات یا فیلم های گذاشته شده ( برای جلوگیری از بهریختگی) در تاپیک رفع اشکال در ++C مطرح کنید...
موفق باشید
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 07-24-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,926
سپاسها: : 0

185 سپاس در 172 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

برای شروع از همه دوستان خواهش می کنم نرم افزار Visual Studio C++ 2008 را نصب کنند... تا زمانی که آموزش را شروع کردیم همه نرم افزار را بر روی سیستم داشته باشند...
می توانید از VS 2005 هم استفاده کنید ...چون برای کار آموزشی ما زیاد تفاوتی ایجاد نمی کند...


می توانید VS C++ 2008 را به همراه پک کامل VS 2008 را از اینجا دانلود کنید.
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 07-24-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,926
سپاسها: : 0

185 سپاس در 172 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

در این فیلم می توانید طریقه ساخت یک پروژه در محیط Visual Studio C++ 2008 را مشاهده کنید...
فیلم را می توانید با Windows Media Player مشاهده کنید...









حجم دانلود : 2.7 مگابایت
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از deltang به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #4  
قدیمی 07-24-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,926
سپاسها: : 0

185 سپاس در 172 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
جدید اجرای برنامه Hello World

با برنامه Hello World کار را شروع می کنیم...
در این برنامه فقط یک جمله که Hello World است را در خروجی چاپ می کنیم...
این کدی است که اجرای آن را در فیلم مشاهده می کنید..


كد:
#include<iostream>
usingnamespace std;
int main()
{
cout << "Hello World!" <<endl ;
return 0;
}



چند نکته را توجه کنید :

1-برای ورودی - خروجی در VS 2008 حتما باید عبارت های

كد:
#include<iostream>
usingnamespace std;



را در تمام برنامه ها بنویسید..

2- همچنین برای استفاده از کتابخانه ها اصلا از h. استفاده نکنید..
برای مثال اگر از کتابخانه iostream.h می خواهید استفاده کنید ..تنها iostream را بنویسید...

3- برای رفع اشکال(Debug) کلید F7 را بزنید و برای اجرای برنامه Ctlr + F5 را بزنید..
البته می توانید از کلید های که در منوی بالا موجود است استفاده کنید...که در فیلم این کار آموزش داده شده است...

4- برای چاپ در خروجی عبارت >> cout را بنویسید..

5- در پایان تمام عبارت ها کتیشن( ; ) را بگذارید چون نذاشتن آن باعث خطا در برنامه می شود..




حجم دانلود 2.1 مگابایت
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 07-24-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,926
سپاسها: : 0

185 سپاس در 172 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

توضیحات مختصری در مورد زبان ++C

دستورات زبان C به حروف كوچك و بزرگ حساس هستند و تمام كلمات كليدي اين زبان با حروف كوچك هستند.( case sensitive )
حداكثر طول يك دستور 255 كاراكتر است.
تمامي دستورات به ; ختم مي شوند.(سمي كولون)
توضيحات در C بين //(براي يك خط) و /* ..... */ (براي چند خط) قرار مي گيرند.
ساختار يك برنامه ساده درC بصورت زير مي باشد:



void main()
{
تعريف متغيرها
:
دستورات
:
}

كاراكترهاي } و { نشان دهنده آغاز و پايان يك بلو ك ميباشند. البته اين ساختار خيلي ساده است و در جلسه هاي آينده اين ساختار را گسترش خواهيم داد.

انواع داده ها در C :
داده هاي صحيح(integer): براي تعريف از كلمه كليدي int استفاده مي كنيم.
داده هاي اعشاري(float): براي تعريف از كلمه كليدي floatاستفاده مي كنيم.
داده هاي اعشاري با دقت مضاعف: براي تعريف از كلمه كليدي double استفاده مي كنيم.
داده هاي كاراكتري: براي تعريف از كلمه كليدي char استفاده مي كنيم.
داده تهي: براي تعريف از كلمه كليدي void استفاده مي كنيم.
براي تعريف رشته ها در C نيز از char استفاده ميكنيم .البته رشته در C وجود ندارد و ما از آرايه كاراكتري براي تعريف رشته استفاده مي كنيم. كاراكتر ها در C بين گيومه(‘ ‘) و رشته ها بين كوتيشن(“ “)قرار مي گيرند.

نحوه تعريف متغيرها:

هر متغير از يكي از انواع بالا تعريف ميشود. البته نوع تهي براي تعريف توابع و نوع برگشتي آنها وقتي كه نمي خواهيم چيزي برگشت دهند به كار مي رود. براي تعريف متغيرها مي توان از حروف كوچك و بزرگ انگليسي و ارقام صفر تا نه استفاده كرد به شرطي كه نام متغير با عدد شروع نشود. شكل كلي تعريف متغير به صورت زير مي باشد:

;نام متغير نوع

براي مثال:

; int a

; float a,b,c

; int a=5,b18

; char ch

خط اول متغير a را از نوع صحيح، خط دوم متغيرهاي a و bو c را از نوع اعشاري و خط آخر ch را از نوع كاراكتري تعريف مي كند . خط سوم علاوه بر تعريف متغير a مقدار 5 را نيز در آن قرار مي دهد همچنين متغير b18 را نيز بدون مقدار تعريف ميكند.

عملگرهاي زبان C :

(عملگرهاي محاسباتي)
مثال
مفهوم
عملگر

x+y
عمل جمع
+

x-y و -x
تفريق و منفي
-

x*y
ضرب
*

x/y
تقسيم صحيح و اعشاري
/

x%y
باقيمانده تقسيم
%

++x و x++
افزايش يك واحدي(incremnt)
++

x-- و --x
كاهش يك واحدي(decrement)
--


(عملگرهاي منطقي)
مثال مفهوم
عملگر

R1 && R2
AND منطقي
&&

R1 || R2
OR منطقي
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 10-12-2009
tajerman tajerman آنلاین نیست.
تازه وارد
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: tariz
نوشته ها: 1
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
tajerman به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

سلام
دوست عزیز دیگه ادامه نمیدین ؟
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 10-14-2009
sheida.m آواتار ها
sheida.m sheida.m آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jul 2009
محل سکونت: TeHrAn
نوشته ها: 1,485
سپاسها: : 1

52 سپاس در 22 نوشته ایشان در یکماه اخیر
sheida.m به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به sheida.m
پیش فرض شماره گیری Dial up با ++C

برنامه ی ساده ای که یوزر و پسورد رو از شما میگیره و خودش به اینترنت وصل میشه ...

اول که باید یه پروژه جدید بسازید و ۳ تا edit box برای اطلاعات یوزر و پسورد و شماره تلفن.
اولین کاری که باید کنید اینه که ۱-۲ کلاس رو به پروژه اضافه کنید که با ۲خط زیر انجام میدید:
#include "ras.h"
#include "raserror.h"
حالا ۲ تا دکمه بگذارید برای وصل شدن و قطع ارتباط.
برای وصل شدن از چند خط ساده زیر استفاده کنید که هر خط جداگانه توضیح داده شده:
RASDIALPARAMS rdParams;// متغییری(شئی) است برای دادن اطلاعات مورد نیاز برای کانکت به اینترنت
rdParams.dwSize = sizeof(RASDIALPARAMS);
rdParams.szEntryName[0] = ''\0'';
lstrcpy( rdParams.szPhoneNumber, m_strPhoneNumber );//در این قسمت شماره تلفن را مقدار دهی میکنیم
rdParams.szCallbackNumber[0] = ''\0'';
lstrcpy( rdParams.szUserName, m_strUserName );//در این قسمت یوزررا مقدار دهی میکنیم
lstrcpy( rdParams.szPassword, m_strPassword );//در این قسمت پسورد را مقدار دهی میکنیم
rdParams.szDomain[0] = ''\0'';

HRASCONN hRasConn = NULL;//این متغییر برای نسبت دادن یک هندل به این کانکشن در صورت موفقیت خوهد بود که بتوان در آینده از آن استفاده کرد مثلا آنرا قطع کرد
DWORD dwRet = RasDial( NULL, NULL, &rdParams, 0L, NULL, &hRasConn );//در این قسمت شروع به شماره گیری میکند و نتیجه شماره گیری بازگردانده می شود که در صورت موفقیت صفر و در غیر این صورت شماره خطلا خواهد بود
if ( dwRet == 0 ) return true;
char szBuf[256];
if ( RasGetErrorString( (UINT)dwRet, (LPSTR)szBuf, 256 ) != 0 )//اگر منجر به خطا شد با استفاده از شماره خطا متن خطا را بدست آمرده نمایش می دهیم و کانکشن را می بندیم
wsprintf( (LPSTR)szBuf, "Undefined RAS Dial Error (%ld).", dwRet );
RasHangUp( hRasConn );
MessageBox( (LPSTR)szBuf, "Error", MB_OK | MB_ICONSTOP );
return false;

تا ایجا نحوه خیلی ساده اتصال رو دیدیم. حالا باید در صورت نیاز امکان قطع کردن رو هم فراهم کنیم که اونم به سادگی کد زیر هستش:
RASCONN ras[20];
DWORD dSize, dNumber;
char szBuf[256];

connected=false;
ras[0].dwSize = sizeof( RASCONN );
dSize = sizeof( ras ); // Get active RAS - Connection
DWORD dwRet = RasEnumConnections( ras, &dSize, &dNumber );
if ( dwRet != 0 )
{
if ( RasGetErrorString( (UINT)dwRet, (LPSTR)szBuf, 256 ) != 0 )
wsprintf( (LPSTR)szBuf, "Undefined RAS Enum Connections error (%ld).", dwRet );
MessageBox( (LPSTR)szBuf, "RasHangUp", MB_OK | MB_ICONSTOP );
return false;
}
bool bOK = true;
for( DWORD dCount = 0; dCount < dNumber; dCount++ )
{ // Hang up that connection
HRASCONN hRasConn = ras[dCount].hrasconn;
DWORD dwRet = RasHangUp( hRasConn );
if ( dwRet != 0 )
{
char szBuf[256];
if ( RasGetErrorString( (UINT)dwRet, (LPSTR)szBuf, 256 ) != 0 )
wsprintf( (LPSTR)szBuf, "Undefined RAS HangUp Error (%ld).", dwRet );
MessageBox( (LPSTR)szBuf, "RasHangUp", MB_OK | MB_ICONSTOP );
bOK = false;
}
}
return bOK;
با این ۲ تابع ساده میتونید به اینترنت متصل شید. اما نکاتی که هست اینه که :
اولا اصلا کانکشن ویندوزی ساخته نمیشه.
دوماً اینکه ایکون اتصال هم نمایش داده نمیشه و دست شمارو باز میگذاره که هرجور دوست دارید اعمال سلیقه کنید.
__________________

♥SheidA♥


تو همان مهربانی هستی؟! یا مهربانی همان توست؟!
نمی دانم … می دانم بی شک با هم نسبت نزدیکی دارید
!! آسمونـــ ــ منـــ ــ همیشهـــ ــ !! ابریـــ ــ !! چترتو با خودتــ ــ آوردیـــ ــ !!

پاسخ با نقل قول
  #8  
قدیمی 02-01-2010
raha_10 آواتار ها
raha_10 raha_10 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: خوابگاه
نوشته ها: 736
سپاسها: : 53

34 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

این تاپیک خیلی جالبه حداقل برای من ادامه پیدا نمی کنه؟؟؟
__________________
همراه بسیار است اما همدمی نیست
مثل تمام غصه ها این هم غمی نیست
دلبسته ی اندوه دامن گیر خود باش
از عالم غم دلرباتر عالمی نیست

پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 02-01-2010
زکریا فتاحی آواتار ها
زکریا فتاحی زکریا فتاحی آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2008
محل سکونت: پاوه
نوشته ها: 1,479
سپاسها: : 20

120 سپاس در 80 نوشته ایشان در یکماه اخیر
زکریا فتاحی به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

هی خاطر شماهم که شده ادامش میدمیم.
می خوایین از چه سطحی شروع بشه؟
__________________

درمان غم عشق بگویم که چه باشد
وصل است و بهار است و می بربط و چنگ است
....
زنهار مرو هیچ سوی بیشه ی عشاق
چنگال غمش تیزتر از چنگال پلنگ است

----
ئه و روژه ی "مه جنون" له زوخاو نوشی ...مه ینه ت فه وتانی، کفنیان پوشی
من بومه واریس له قه وم و خویشی . . . سپاردی به من ئازاری و ئیشی

پاسخ با نقل قول
  #10  
قدیمی 02-01-2010
raha_10 آواتار ها
raha_10 raha_10 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: خوابگاه
نوشته ها: 736
سپاسها: : 53

34 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

آرایه ها و اشاره گرها نظر منه البته اگر که شما جدی می گین!
سپاس
__________________
همراه بسیار است اما همدمی نیست
مثل تمام غصه ها این هم غمی نیست
دلبسته ی اندوه دامن گیر خود باش
از عالم غم دلرباتر عالمی نیست

پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 06:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


لینک فروشگاه سایت: صد تومن !




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها